Jakuzzis luxus a hideg napokra!

Hideg téli napokon sokan töltik szabadidejüket egy wellness szállodában, vagy valamilyen melegvizes fürdőben. Ha rendelkezésre áll egy nagyobb terasz vagy kert, akkor akár egy jakuzzis “sarkot” is kialakíthatunk. A bátrabbak csobbanhatnak is a hideg téli estéken, nem csak a tavaszi-nyári partyk alkalmával. A szerencsésebbeknek tehát az otthonukból sem kell kimozdulniuk egy kis fürdőzésért: most ilyen házakat, lakásokat mutatunk.

Összegyűjtöttünk néhány menő jakuzzis luxuslakást és családi házat, melyek éppen ilyen lehetőséget kínálnak!

II. kerületben, egy 7 lakásos társasház, 3. emeletén található ez az exkluzív penthouse jellegű lakás, melyhez 104 négyzetméteres terasz is tartozik. Az óriási teraszon található egy jakuzzi is, melyből a Parlamentre és a Dunára nyíló panorámát is megcsodálhatjuk.

Ebben a XIII. kerületi luxuslakásban igazi különlegesség ez a privát tetőterasz, melyen a kis kerten kívül csobogós jakuzzi is helyet kapott.

Hasonlóan jó adottságokkal rendelkező családi házat hoztunk Debrecenből. A házhoz kapcsolódó padlófűtéses teraszon szauna is jakuzzi is található, valamint előkészítették az elektromosan nyitható tetejű télikertet.

Szintén egy vidéki nagyvárosból, Szegedről érkezik a következő luxus penthouse jellegű lakás.
A lakáshoz 70 nm-es gyönyörű tetőterasz tartozik, amely az óriási üvegfelületek miatt szinte eggyé válik a lakás belső tereivel. E hangulatos teraszon találjuk ezt a hívogató jakuzzit is, no presze ez esetben is inkább a melegebb napokon ajánlott a csobbanás, vagy olyan vállalkozó kedvűeknek, akik télen sem riadnak vissza a melegvizes fürdőzéstől.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szigorú döntést hoztak az oroszok

Szigorú döntést hoztak az oroszok

Donyeck megyében részleges kijárási tilalmat rendelt el az orosz vezetés.

„Nekem mikor ad igazi fizetést Orbán Viktor?” - olvasói levél

„Nekem mikor ad igazi fizetést Orbán Viktor?” - olvasói levél

Most többen kiakadtak azon, hogy kiderült: Orbán Viktor öt millió forintra emelte saját fizetését. Az egyik levélíró gondolatai jönnek.

Új forintérme érkezik a jövő héten, a pákozdi csata emlékére

Új forintérme érkezik a jövő héten, a pákozdi csata emlékére

A pákozdi Katonai Emlékpark kap érmét. 

Hiába nőttek a fizetések, a termélékenységen ez nem látszik

Hiába nőttek a fizetések, a termélékenységen ez nem látszik

A termelékenység a fejlődés egyik kulcsa az ÁSZ vezetője szerint.

© 2023 (v2.202102)