Jakuzzis luxus a hideg napokra!

Hideg téli napokon sokan töltik szabadidejüket egy wellness szállodában, vagy valamilyen melegvizes fürdőben. Ha rendelkezésre áll egy nagyobb terasz vagy kert, akkor akár egy jakuzzis “sarkot” is kialakíthatunk. A bátrabbak csobbanhatnak is a hideg téli estéken, nem csak a tavaszi-nyári partyk alkalmával. A szerencsésebbeknek tehát az otthonukból sem kell kimozdulniuk egy kis fürdőzésért: most ilyen házakat, lakásokat mutatunk.

Összegyűjtöttünk néhány menő jakuzzis luxuslakást és családi házat, melyek éppen ilyen lehetőséget kínálnak!

II. kerületben, egy 7 lakásos társasház, 3. emeletén található ez az exkluzív penthouse jellegű lakás, melyhez 104 négyzetméteres terasz is tartozik. Az óriási teraszon található egy jakuzzi is, melyből a Parlamentre és a Dunára nyíló panorámát is megcsodálhatjuk.

Ebben a XIII. kerületi luxuslakásban igazi különlegesség ez a privát tetőterasz, melyen a kis kerten kívül csobogós jakuzzi is helyet kapott.

Hasonlóan jó adottságokkal rendelkező családi házat hoztunk Debrecenből. A házhoz kapcsolódó padlófűtéses teraszon szauna is jakuzzi is található, valamint előkészítették az elektromosan nyitható tetejű télikertet.

Szintén egy vidéki nagyvárosból, Szegedről érkezik a következő luxus penthouse jellegű lakás.
A lakáshoz 70 nm-es gyönyörű tetőterasz tartozik, amely az óriási üvegfelületek miatt szinte eggyé válik a lakás belső tereivel. E hangulatos teraszon találjuk ezt a hívogató jakuzzit is, no presze ez esetben is inkább a melegebb napokon ajánlott a csobbanás, vagy olyan vállalkozó kedvűeknek, akik télen sem riadnak vissza a melegvizes fürdőzéstől.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

© 2024 (v2.202102)