Jakuzzis luxus a hideg napokra!

Hideg téli napokon sokan töltik szabadidejüket egy wellness szállodában, vagy valamilyen melegvizes fürdőben. Ha rendelkezésre áll egy nagyobb terasz vagy kert, akkor akár egy jakuzzis “sarkot” is kialakíthatunk. A bátrabbak csobbanhatnak is a hideg téli estéken, nem csak a tavaszi-nyári partyk alkalmával. A szerencsésebbeknek tehát az otthonukból sem kell kimozdulniuk egy kis fürdőzésért: most ilyen házakat, lakásokat mutatunk.

Összegyűjtöttünk néhány menő jakuzzis luxuslakást és családi házat, melyek éppen ilyen lehetőséget kínálnak!

II. kerületben, egy 7 lakásos társasház, 3. emeletén található ez az exkluzív penthouse jellegű lakás, melyhez 104 négyzetméteres terasz is tartozik. Az óriási teraszon található egy jakuzzi is, melyből a Parlamentre és a Dunára nyíló panorámát is megcsodálhatjuk.

Ebben a XIII. kerületi luxuslakásban igazi különlegesség ez a privát tetőterasz, melyen a kis kerten kívül csobogós jakuzzi is helyet kapott.

Hasonlóan jó adottságokkal rendelkező családi házat hoztunk Debrecenből. A házhoz kapcsolódó padlófűtéses teraszon szauna is jakuzzi is található, valamint előkészítették az elektromosan nyitható tetejű télikertet.

Szintén egy vidéki nagyvárosból, Szegedről érkezik a következő luxus penthouse jellegű lakás.
A lakáshoz 70 nm-es gyönyörű tetőterasz tartozik, amely az óriási üvegfelületek miatt szinte eggyé válik a lakás belső tereivel. E hangulatos teraszon találjuk ezt a hívogató jakuzzit is, no presze ez esetben is inkább a melegebb napokon ajánlott a csobbanás, vagy olyan vállalkozó kedvűeknek, akik télen sem riadnak vissza a melegvizes fürdőzéstől.

 

 


© 2021 (v2.202102)