Nagyszerű családi házak Székesfehérvárról

A királyok városából, Székesfehérvárról hoztunk most remek lehetőségeket, azoknak akik errefelé keresnek családi házat!

Székesfehérvárról a többség jó véleménnyel van: először is, több szempontból is nagyszerű elhelyezkedéssel rendelkezik. Mert hát a főváros kevesebb, mint egy óra alatt megközelíthető, gyorsvonattal és autóval egyaránt. Másrészt, aki itt lakik, nyaranta hol a Balatonhoz ugrik le, hol épp az igen közeli a Velencei-tónál strandolhat, pihenhet. Ha pedig a városban maradunk, akkor sem fogunk unatkozni, hiszen az egyik legnagyobb múltú magyar városról van szó, így történelmi és kulturális látnivalókban is bővelkedik.

A válogatás első tagja a Maroshegyen található ez a 115 négyzetméteres családi ház parkosított térkövezett telken. A családi házban egy tágas nappali, valamint három szoba található. A telken egy melléképület is található, melyhez 20 négyzetméter előtetős terasz is tartozik.

Az alábbi családi ház szintén a Maroshegyen található, ősfás környezetben. A családi ház amerikai konyhás étkezővel, 2 nappalival, 4 szobával, 2 fürdőszobával rendelkezik. A kétszintes házhoz terasz és garázs is tartozik.


Az alábbi családi ház egy 800 nm-es telken helyezkedik el, melyen tároló és kétállásos garázs is helyet kapott. A házban 1+2 félszoba található, kandallóval, klímaberendezéssel felszerelt.

Végül pedig íme egy, az Öreghegyen található  új ikerház. Az ingatlan tágas nappalival, 4 szobával, minőségi, új anyagokkal csábít. Előnye az is, hogy vadonatúj, de mégis kulcsrakész, azonnal beköltözhető.

Azon túl, hogy új, modern burkolatok, szaniterek, nyílászárók vannak, még akad itt garázs és egy külön bejáratú alagsor, ami vállalkozásnak, külön lakrésznek, szabadidős helyiségnek használható. Szerencsére van egy tágas, saját 500 nm-es, rendezett telek is. A 170 négyzetméternyi lakótér mellé még van egy beépíthető 92 nm-es tetőtér is.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

OTP-ügyfelek figyelem! A bank automatikus korlátozást vezet be

Az OTP Bank – kiberbiztonsági megfontolásból - május nyolcadikától automatikusan 1 millió forintos napi átutalási limitet állít be az internet- és mobilbankból indított átutalásokra.

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

Jönnek a kórházak revizorai, a betegeket is ellenőrzik

A következő napokban legalább két főből álló mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg a magyar kórházakban.

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

© 2024 (v2.202102)