Nagyszerű családi házak Székesfehérvárról

A királyok városából, Székesfehérvárról hoztunk most remek lehetőségeket, azoknak akik errefelé keresnek családi házat!

Székesfehérvárról a többség jó véleménnyel van: először is, több szempontból is nagyszerű elhelyezkedéssel rendelkezik. Mert hát a főváros kevesebb, mint egy óra alatt megközelíthető, gyorsvonattal és autóval egyaránt. Másrészt, aki itt lakik, nyaranta hol a Balatonhoz ugrik le, hol épp az igen közeli a Velencei-tónál strandolhat, pihenhet. Ha pedig a városban maradunk, akkor sem fogunk unatkozni, hiszen az egyik legnagyobb múltú magyar városról van szó, így történelmi és kulturális látnivalókban is bővelkedik.

A válogatás első tagja a Maroshegyen található ez a 115 négyzetméteres családi ház parkosított térkövezett telken. A családi házban egy tágas nappali, valamint három szoba található. A telken egy melléképület is található, melyhez 20 négyzetméter előtetős terasz is tartozik.

Az alábbi családi ház szintén a Maroshegyen található, ősfás környezetben. A családi ház amerikai konyhás étkezővel, 2 nappalival, 4 szobával, 2 fürdőszobával rendelkezik. A kétszintes házhoz terasz és garázs is tartozik.


Az alábbi családi ház egy 800 nm-es telken helyezkedik el, melyen tároló és kétállásos garázs is helyet kapott. A házban 1+2 félszoba található, kandallóval, klímaberendezéssel felszerelt.

Végül pedig íme egy, az Öreghegyen található  új ikerház. Az ingatlan tágas nappalival, 4 szobával, minőségi, új anyagokkal csábít. Előnye az is, hogy vadonatúj, de mégis kulcsrakész, azonnal beköltözhető.

Azon túl, hogy új, modern burkolatok, szaniterek, nyílászárók vannak, még akad itt garázs és egy külön bejáratú alagsor, ami vállalkozásnak, külön lakrésznek, szabadidős helyiségnek használható. Szerencsére van egy tágas, saját 500 nm-es, rendezett telek is. A 170 négyzetméternyi lakótér mellé még van egy beépíthető 92 nm-es tetőtér is.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)