Legyen tiéd egy egészség- és környezetkímélő lakás a IX. kerületben!

Aki szívesen élne Középső-Ferencvárosban, esetleg fontos számára, hogy otthona egészség- és környezetkímélő legyen, vagy csak újépítésűbe fektetne, annak most érdemes erre a projektre odafigyelnie.

Nyáron már be is költözhet új otthonába, aki még idejében lecsap egy új lakásra például a IX. kerületi Sobieski utcában. A környék nagy előnye, hogy errefelé számtalan közlekedési lehetőség akad; sőt, igazán közel van a belváros is, a társasház mégis egy csendes utcában épül.

Innen nem messze számos egyetemi kart (például a BME, a Közgáz, az ELTE, vagy az Orvosi), zöld parkot is találunk, de a Duna-part is közeli van, így hát nem is csoda, hogy ez az egyik legnépszerűbb a környék. Közel van ide a modern Corvin Negyed is, ahogyan a Lurdy Ház bevásárlóközpont is.


Az errefelé található Sobieski társasház hatalmas előnye az is, hogy geotermikus hűtő-fűtő rendszerrel látják el, ennek köszönhetően pedig környezet- és egészségkímélő is, ugyanis kiküszöböli a lakáson belüli porhoz köthető allergéneket. Nem csak a fűtésről és hűtésről, hanem a melegvíz-előkészítésről is a geotermikus energia, azaz a föld hője gondoskodik.

Amellett, hogy ezek a megoldások óvják környezetünket és egészségünket, rendkívül gazdaságosak is, olyannyira, hogy 50%-kal kedvezőbb fűtési költségekkel számolhatunk szemben a hagyományos gázfűtéssel.

A Sobieski Ökoházban változatos méretű és elrendezésű lakásokból választhatunk, melyekhez teremgarázs-beállót és tárolót is vásárolhatunk.

Napjainkban egyre nagyobb jelentősége lesz az olyan megoldásoknak, mellyekkel a környezetünket és egészségünket is óvhatjuk, ehhez pedig tökéletes lehetőséget nyújtanak tehát a Sobieski Ökoház lakásai.
Legyen szó egy biztonságos, modern otthonról, vagy egy jövedelmező befektetési lehetőségről, érdemes sietni!

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Mire lesz elég a lassuló reálbér-emelkedés?

Az üzemanyagár-sapka árnyékában az autósoknak kedveznek a kutak

Az üzemanyagár-sapka árnyékában az autósoknak kedveznek a kutak

3-6 forintos olcsóbbodást jelentettek be, de ha a kormány szerdai ülésén rábólint Nagy Márton javaslatára, akkor jóval nagyobb árzuhanás jöhet.

Áll a bál a Kremlben

Áll a bál a Kremlben

Ezek az elmúlt órák főbb eseményei.

© 2024 (v2.202102)