Új, budai, hegyvidéki villában igazán szép az élet!

A budai hegyek legjobb részei azok, amelyek még nincsenek túl messze a belső részektől, de már a zöld környezet és a jó levegő utánozhatatlan budai hangulatot biztosít. Éppen egy ilyen helyen, a Sasadi út Farkasrét felőli végén bukkantunk egy hipermodern luxusvillára, álomszép lakásokkal.

Itt, a XI. és XII. kerület határán, Farkasréttől pár lépésre, kötöttpályás közlekedéshez is közel, épül egy modern villaépület, mely exkluzív otthonokat kínál azoknak, akik Buda egyik legmenőbb környékén keresnek manapság igazán minőségi, vadonatúj lakást.

A Sasadi 176 társasházban mindössze 5 lakás található, ez a kis lakásszám pedig garantálja az ezen a szinten, ezen a környéken elvárható privát teret és kényelmet az igényes lakók számára. Az amúgy is igen kellemes környék mellett a modern villaépületet körülölelő, parkosított fákkal övezet kert biztosít kikapcsolódást helyben. A környéken pedig elképesztően sok a kikapcsolódási, bevásárlási, ügyintézési lehetőség. De jó iskolák, óvódák is akadnak erre szép számmal.

 A Sasadi 176 különlegessége, az exkluzív kialakításon túl, a csodás panoráma, melyet a lakók nappalijukban ülve is élvezhetnek. Az épület földszintjén elhelyezkedő két lakáshoz saját használatú kert is kapcsolódik, az első emeleti lakások nagy méretű erkéllyel, a második emeleti lakás pedig az óriás teraszon túl, privát tetőterasszal és saját jakuzzival is rendelkezik.

A lakáskínálatban egyébként 3-5 szobás lakások találhatóak, melyek egytől egyig magas minőségben épülnek. A fűtés a legmodernebb mennyezeti hűtő-fűtő rendszer, illetve padlófűtés kombinációjával történik, valamint háromrétegű hőszigetelt üvegezést kapnak a lakások.

A parkolásról a házhoz tartozó teremgarázs gondoskodik, melyből lifttel közelíthetik meg a lakók otthonukat.
Ajánljuk az igényes, minőségi otthont keresőknek, hiszen itt párok, családok vagy befektetők is megtalálhatják számításaikat.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Egy punkegyüttes képét használták fel a dollárbaloldalozó plakáthoz, Ön szerint fizettek érte?

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Az ügyészség részleteket közölt a Magyar Péter hangfelvétele kapcsán indult nyomozás állásáról.

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Jót tett a februári turisztikai statisztikának a szökőnap és a kellemes időjárás is. 

© 2024 (v2.202102)