Új, budai, hegyvidéki villában igazán szép az élet!

A budai hegyek legjobb részei azok, amelyek még nincsenek túl messze a belső részektől, de már a zöld környezet és a jó levegő utánozhatatlan budai hangulatot biztosít. Éppen egy ilyen helyen, a Sasadi út Farkasrét felőli végén bukkantunk egy hipermodern luxusvillára, álomszép lakásokkal.

Itt, a XI. és XII. kerület határán, Farkasréttől pár lépésre, kötöttpályás közlekedéshez is közel, épül egy modern villaépület, mely exkluzív otthonokat kínál azoknak, akik Buda egyik legmenőbb környékén keresnek manapság igazán minőségi, vadonatúj lakást.

A Sasadi 176 társasházban mindössze 5 lakás található, ez a kis lakásszám pedig garantálja az ezen a szinten, ezen a környéken elvárható privát teret és kényelmet az igényes lakók számára. Az amúgy is igen kellemes környék mellett a modern villaépületet körülölelő, parkosított fákkal övezet kert biztosít kikapcsolódást helyben. A környéken pedig elképesztően sok a kikapcsolódási, bevásárlási, ügyintézési lehetőség. De jó iskolák, óvódák is akadnak erre szép számmal.

 A Sasadi 176 különlegessége, az exkluzív kialakításon túl, a csodás panoráma, melyet a lakók nappalijukban ülve is élvezhetnek. Az épület földszintjén elhelyezkedő két lakáshoz saját használatú kert is kapcsolódik, az első emeleti lakások nagy méretű erkéllyel, a második emeleti lakás pedig az óriás teraszon túl, privát tetőterasszal és saját jakuzzival is rendelkezik.

A lakáskínálatban egyébként 3-5 szobás lakások találhatóak, melyek egytől egyig magas minőségben épülnek. A fűtés a legmodernebb mennyezeti hűtő-fűtő rendszer, illetve padlófűtés kombinációjával történik, valamint háromrétegű hőszigetelt üvegezést kapnak a lakások.

A parkolásról a házhoz tartozó teremgarázs gondoskodik, melyből lifttel közelíthetik meg a lakók otthonukat.
Ajánljuk az igényes, minőségi otthont keresőknek, hiszen itt párok, családok vagy befektetők is megtalálhatják számításaikat.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)