Zöldövezet és nagyvárosi élet egyben, mégpedig Zuglóban

Olyan új építésű projektet hoztunk ezúttal Zuglóból, ahol sem a nagyvárosi életmódról, sem a zöldövezet nyújtotta előnyökről nem kell lemondani!

Zugló továbbra is az egyik legnépszerűbb városrésznek számít, rengeteg zöldterülettel, jó megközelíthetőségével és elegáns házaival valóban kiváló választás a nyugalmat és prémium lokációt kereső emberek számára. Csak érdekességként: a XIV. kerület adott otthont a középkori magyar országgyűléseknek, később Európa második földalatti vasútja (az egyes metró) egy szakaszának 1896-óta. Nem is szólva az ikonikus Városligetről és intézményeiről, a Stefánia útról és a környékének diplomata negyedéről, illetve a stadionokról, no meg az Örs Vezér tere csomópontjáról, ahol az IKEA és a Sugár mellett pár éve egy másik óriási bevásárlóközpont, az Árkád is felépült. (Bár ez utóbbi már a X. kerülethez tartozó területen van, de rengeteg zuglói lakos vásárol és kapcsolódik ki itt.)

A XIV. kerület tehát mindig is jelentőségteljes szerepet töltött be és nincs ez másképp manapság sem, sőt, egyre elegánsabb, egyre menőbb hely lett Zugló az elmúlt években, évtizedekben. Gőzerővel épül be például a Paskál strandfürdő környéke, ami jól megközelíthető.

Ez utóbbi hely olyan kiváló projekteknek is otthont ad, mint a Paskal Rose lakópark, mely a Paskal Fürdő szomszédságában épül. A környék tökéletes választás hiszen néhány perce oktatási és egészségügyi létesítmények, bevásárlóközpontok, bankfiókok, szórakozási és sport lehetőségek várják a leendő lakókat. Emellett a belvárosba jutás sem okoz nagy gondot nekik, hiszen ide nem messze kiváló közlekedési csomópontokat találhatunk, holott a környék hangulata már-már vidékies a sok zöld és a csendes utcácska okán.

 A Paskal Rose modern, új építésű lakáskínálatában 2-5 szobás lakások közül választhatunk, melyek között találunk földszinti kertkapcsolatos lakást, valamint nagyteraszos lakások is. A környezetébe illeszkedő lépcsőzetes kialakítású épületek tetejére zöldtető kerül, mely fokozza a természetes kertvárosias jelleget.

Az épület a legkorszerűbb hőszigeteléssel, háromrétegű üvegezéssel, modern kondenzációs kazánokkal kerül kivitelezésre, mely biztosítja a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költséget.

A lakópark átadására a jövő évben kerül sor, így aki olyan otthont keres magának, ahol egyszerre érvényesülnek a zöldövezet és a nagyvárosi életmód előnyei, ne várjon sokáig, hiszen a Paskál Rose legtöbb lakása már elkelt!

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Bod Péter Ákos: Tőkeexport – avagy mit is szeretne a magyar politika?

Az összkép egyáltalán nem támasztja alá a rózsaszínű kormányzati kommunikációt.

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

© 2023 (v2.202102)