Veresegyház: itt ilyen szép házak várnak!

Veresegyház, a főváros északkeleti agglomerációjának egyik legnépszerűbb települése. Errefelé vettük az irányt, hogy feltérképezzük az ingatlankínálatot. Találtunk is gyönyörű családi házakat, amiket most meg is mutatunk.
Veresegyház, Budapest északi határától 16-19 km-re, Gödöllőtől néhány kilométerre fekszik. Autóval az M3-as bevezetője felől, esetleg az M2 irányából (Dunakeszi, majd Fót felől, vagy Vác felől), tömegközlekedéssel pedig a Nyugati Pályaudvarról induló vonatokkal, vagy a Stadionoktól induló távolsági buszokkal, Gödöllő felől közelíthetjük meg.

Az elmúlt évek, sőt, immár évtizedek során egyre nagyobb népszerűségnek örvend a település a főváros északi részéből kiköltözők körében, és nem csak hatalmas hétvégi piaca vagy jó iskolái és betelepült cégei miatt. A települést a Pest környékére kirándulók is szívesen felkeresik, többek között az itt működő Medveotthon okán, mely Közép-Európa egyetlen Medvemenhelye. Erről a mai napig is gyorsan fejlődő településről hoztunk most szebbnél szebb házakat!

Válogatásunk első tagja egy gyönyörű ikerház, mely a település csendes részén, Csonkás városrészben található. A 116 négyzetméteres  házban tágas nappali, 3 külön nyíló hálószoba, konyha és két fürdőszoba van. A hangulatos, kényelmes méretű kertben elhelyezkedő ikerfélhez garázs is tartozik.

Erről a környékről mutatunk még egy ikerházat, mely nem régiben teljes felújításon esett át. A 83 négyzetméteres ingatlan nappalival, 2 fürdőszobával, étkezős konyhával, valamint két halószobával rendelkezik.

A közkedvelt Ligetek városrészben található a következő 126 négyzetméteres, ugyancsak ikerház jellegű sorház. Tavaly teljes körű gépészeti és esztétikai felújításon esett át a 126 négyzetméteres ingatlan, mely nappalival, valamint 4 hálószobával rendelkezik.

Végül hoztunk egy önálló családi házat is, mely 2006-ban épült. Az egyszintes ház nappalija, konyhája gyönyörű beépített tölgyfa bútorokkal berendezett. A házban továbbá kamra étkező, három szoba, fürdőszoba, valamint mosókonyha található, illetve két állásos garázs kapcsolódik hozzá.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Donyecknél sikeres az orosz gőzhenger, de ezt csak az oroszok állítják

Donyecknél sikeres az orosz gőzhenger, de ezt csak az oroszok állítják

Az ukránok állítólag könnyedén lőhetnek orosz területet is.

Olyan történt szombaton, amire sem az RTL, sem a TV2 nem számított

Olyan történt szombaton, amire sem az RTL, sem a TV2 nem számított

A magyarokat továbbra is egy vetélkedő tartja a markában, szombaton viszont meglepő győztes született a tévécsatornák harcában.

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

A magyarok már három személyt kihúztak a romok alól.

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

A pénzintézetekből létre jött Magyar Bankholding májustól alakítja ki arculatát.

© 2023 (v2.202102)