Budán, Pesten és a nagyváros vonzásában

Ezúttal új otthonokat kerestünk Budán és környékén, de a legelegánsabb lakóparkok után kutatva még egy észak-pesti darab is belefért e heti válogatásunkba. Lakni nehéz időkben is kell, befekteteni pedig még inkább érdemes lehet most…

Lakni mindig kell, így az ingatlan zűrösebb időkben is remek befektetés. Ráadásul e válságos időkben akár lassan emelkedésnek is indulhatnak az árak. Így annak sem árt szétnézni a piacon, aki nívós, minőségi lakásokba maga költözne be. Kiadásra stabil befektetést pedig inkább az új, problémamentes otthonok jelenthetik. Ilyeneket hoztunk ezúttal.

Biatorbágy és Törökbálint határán, a Tópark kínál modern, “város a városban” koncepciójú, nyugat-európai szintű körülményeket és otthonokat a Törökbálinti-tó mellett. A családosok vagy a nyugalmat keresők számára e “város a városban” megoldás is tökéletes választás, hiszen a komplexumban a szolgáltató egységeken – például egy Frei Café-n, éttermen és több bolton – túl önkormányzati üzemeltetésű óvoda és bölcsőde is lesz, és rövidesen az irodák is megtelnek élettel.

Elegáns, luxus nívójú, természetesen budai otthonokat kínál a Táborhegyen az EA. 85 társasház. A szép panorámát és madárcsicsergést nyújtó óbudai telek közelében óvoda, iskola, és élelmiszer bolt található, valamint elérhető távolságban nagyobb bevásárló központok és közlekedési csomópontok is vannak. Az EA. 85 kínálatában 50 és 96 négyzetméter közötti minőségi, tágas terekkel operáló lakásokból válogathatunk.

Aki jó árfekvésű, de Budához közeli lokációt keres, az nézzen körül a Kelenföldtől nem is túl messze eső Bicskén. Itt több mint 1 hektáros telken épül a Gesztenyés Lakókert 5 lakótömbje. A társasházakban változatos méretű és elrendezésű lakások kerülnek kialakításra, illetve két nagyobb méretű tetőteraszos lakás a tetőtérben. A lakópark környéke a sétatávolságra lévő elővárosi vasúttal, távolsági busszal, helyijárattal, személyautóval egyaránt könnyen megközelíthető, így a Budapestre, Győrbe vagy a Székesfehérvárra ingázók, vagy a Bécs környékén érdekeltek, de gyakran hazajárók számára is ideális választás.

Kelenföldtől szintén nem messze, az elegáns Sasadon, de közel a XII. kerület határához, háromszintes, 5 lakásos villaépületben vásárolhatunk új építésű luxuslakásokat.

A  3-5  szobás lakásokhoz hatalmas méretű erkélyek, teraszok párosulnak. A Sasadi 176 Buda belsőbb részeihez is nagyon közel van, illetve az M1 és M7-es autópályákhoz kifejezetten közel esik. Tökéletes választás azoknak, akik csendes, elegáns környéken keresnek otthont, de egyaránt fontos számukra az igen nívós kivitelezés és elhelyezkedés is, egyúttal pedig hamar szeretnének költözni. Ezek a lakások ugyanis rövidesen készen is lesznek.

A XIII. kerülethez közel, Újpesten épülő Metrodom Panoráma társasház felveszi a versenyt a budai ajánlatokkal is, hiszen különlegességei a 55 méterre magasodó épülettornyok, melyekből lenyűgöző panoráma tárul a városra. Illetve az egyedi függőleges erdő, melyet a mintegy tízezer, a társasház erkélyeire ültetett növény ad. A társasház környezete remek kikapcsolódási lehetőségeket nyújt, hiszen miniparkokkal és sétálótérrel várja a lakókat. A téren üzletek, hangulatos kávézók, cukrászda, éttermek és fitneszterem található.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Egy lakás bérbeadása már nem biztos, hogy versenyképes a tíz éves fix állampapír 7,5 százalékos forinthozamával, ráadásul az ingatlanok ára is csökkenhet.

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Szeverodonyeckben az ukránok szerint komoly harcok folynak, Putyin nyugati államfőkkel tárgyalt.

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Erről a témáról, pályázatokról és több kutatás eredményéről esett szó a VIMOSZ legutóbbi konferenciáján.

© 2022 (v2.202102)