Otthonszépítő tippek karantén idejére

A kényszerű otthonmaradás bizony nem könnyű senkinek, azonban muszáj a pozitív dolgokra koncentrálni, ilyen például a megnövekedett szabadidő, amit otthonunkba zárva akár a lakás kicsinosítására is fordíthatunk. Otthonszépítő tippek következnek.


Mutatunk néhány olyan ötletet, amit mi magunk is meg tudunk oldani a lakásba zárva. Beszerezhetünk néhány apróságot is hozzá, de ebben az esetben mindenképpen a házhoz szállítást válasszuk hiszen, ha nem muszáj ne hagyjuk el otthonunkat.

Szortírozzunk!

Érthető, ha a rohanó hétköznapokban nem volt időnk arra, hogy átválogassuk a felhalmozódott holmikat a konyhában, vagy éppen a nappaliban. Most azonban megtehetjük, és ha jól csináljuk, akkor sok helyet fel is szabadíthatunk, ami jól jöhet még, ha sokáig kell otthon lennünk.

Forrás: https://hu.pinterest.com/

Rendezzük át!

Ha eddig nem untuk még a nappalit, az elkövetkezendő hetekben biztos meg fogjuk unni… Toljuk el a bútorokat, pakoljuk át a polcokat, kísérletezzünk…

További képekért kattints a fotóra!

 Régi bútorok felújítása

Egy új konyhabútor meglehetősen drága, azonban egy doboz bútorfestékkel vagy krétafestékkel csodás eredményt érhetünk el. A siker kulcsa az alapos csiszolás, előkészítés, azaz a türelem és persze a dupla rétegezés. Nem csak a nagyobb bútorokat, hanem akár egy régi asztalt, székeket vagy kisebb kiegészítőket is újjávarázsolhatunk.

Forrás: https://hu.pinterest.com

 Festés

Nem mondjuk,  hogy most kell átfesteni az egész lakást, de egy fal kifestése nem olyan nagy munka és rengeteget dob a helyiségen. Itt van például ez a Nagymező utcai lakás, ahol a nappali főfalát festették kékre.

Erkély felújítás/ kertrendezés

Nagyobb értéke van most egy erkélynek vagy egy kis kertnek, mint valaha. Apróbb kiegészítőkkel, mint egy fényfűzérrel, textilekkel érdemes próbálkozni, vagy kis bútorok elhelyezésével is nagy változást érhetünk el. Erről bővebben egy korábbi cikkünkben irtunk.

További képekért kattints a fotóra!

Ha pedig teljesen új otthonra vágysz, nézz szét kínálatunkban!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meddig élünk még Orbán Viktor rossz álmában?

Meddig élünk még Orbán Viktor rossz álmában?

Jegyzet arról, hogy a kormány a gazdasági évnyitón sem mutatta meg, hogy merre van a kiút a recesszióból. A NER vállalkozóinak viszont Orbán Viktor irányt mutatott: menjetek külföldre!

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Az idénre várható lakáspiaci beruházások számai valószínűleg elmaradnak ez előzetesen várttól.

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Az idült vesebetegség sokáig rejtőzködik, ezért a diagnosztizált 1,5 millió betegnél jóval többen élhetnek ezzel a betegséggel Magyarországon.

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A JCR megerősítette a magyar besorolást. 

© 2024 (v2.202102)