Ultramodern, panorámás lakások a Népliget mellől, ősfás környékről

A pesti oldal egyik legcsendesebb, belvároshoz közeli, egyúttal a Népliget melletti, ráadásul kifejezetten kertvárosias, mégis mindenhez közeli részén épülnek a Green Median ultramodern lakásai.

A beruházó elképzelése egy olyan minőségi társasház megépítése volt, amely lehetővé teszi a csendes mindennapokat, ugyanakkor a belvároshoz nagyon közel helyezkedik el, így esett a választás a Népliget mellett, gyakorlatilag azzal szemben meghúzódó Tisztviselőtelepre.

A Green Median lakásait azoknak ajánljuk, akik nem akarnak választani a belvárosi pezsgés és a kertvárosi nyugalom között. A lakópark környéke ősfás, javarészt zsákutcákkal övezett része a kerületnek, de a jó közlekedési kapcsolatoknak hála pillanatok alatt a belváros forgatagában találjuk magunkat, ha éppen arra vágyunk, vagy ott van elintézni valónk.

A kép a jelenlegi készültséget mutatja.

A hamarosan megújuló Népliget rengeteg lehetőséget tartogat, legyen szó akár munka utáni pihenésről, sportról vagy a családi programokról.

 

 

Akár befektetési célból, akár saját részre keresünk új lakást, az elhelyezkedés mellett fontos, hogy értékálló ingatlant vásároljunk, aminek az egyik alapfeltétele a magas minőségi építészeti és műszaki megoldásokat alkalmaznak, ami a Green Median esetében sincs másképp. Ilyen például a hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer, mely lehetővé teszi akár a helyiségenként változó kellemes hőmérsékletet, emellett negyedannyi az energiaköltség, mint a hagyományos fűtésrendszerek esetében.

A 6 emeletes épületben változatos méretű és elrendezésű lakások közül válogathatunk. A magasabb szinteken elhelyezkedő lakásokból csodálatos panoráma tárul elénk, a környék adottságainak köszönhetően pedig szinte egésznap napfényben részesülhetünk.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)