Legyen exkluzív otthonod a Ferdinánd-negyedben!

Budapest megújuló részének, a Ferdinánd-negyednek ideális az elhelyezkedése ahhoz, hogy itt kiváló közlekedés mellett, mindenhez, a Westendhez, a belvároshoz, a Dunához és a Városligethez is közel találjon otthont, aki lakást keres. Ez a megújuló negyed a fejlődés központja az amúgy is népszerű és az elmúlt években dinamikusan fejlődő XIII. kerületben. Itt mutatunk most egy remek lehetőséget.

Senkinek nem kell bemutatni az utóbbi években újjászületett XIII. kerületet, a Ferdinánd híd és a Dózsa György út között elterülő Ferdinánd-negyed azonban eleinte mintha kiesett volna a figyelem középpontjából. Az utóbbi időben azonban ez a terület is fejlődésnek indult, és ma már itt van a fejlődés központja.

Az újjászülető városnegyed elhelyezkedése azért is szerencsés, mert míg más népszerű városrészek a Duna-parthoz, a belvároshoz, az Árpád-hídhoz vagy a Váci úti irodafolyosóhoz esnek közel, addig ez a városnegyed, mindennek a középpontjában, mindentől nagyjából egyenlő távolságra található.

Itt, a városnegyed Dózsa György úthoz közelebb eső részén, a Lehel utcában épül egy exkluzív, modern lakópark, minőségi kivitelezésben. A Metropol 13 három ütemben felépülő épületegyüttese letisztult, elegáns, modern külsővel jelenik meg a nyüzsgő belváros közvetlen közelében. A 3 épület által körbeölelt 3000 nm-es park, és a falai közt megszülető otthonok azonban igazi oázisok lesznek a nagyvárosi életben, ahová kikapcsolódás lesz hazatérni egy-egy pörgős nap után.

A beruházás változatos méretű lakásokat kínál a garzonoktól a nappali + 3 szobás, nagy teraszos penthouse lakásokig, a lakások egytől-egyig rendelkeznek erkéllyel vagy terasszal, a földszinti lakások mind kertkapcsolatosak lesznek, így minden korosztály, saját lakást keresők és befektetők is megtalálhatják a számukra tökéletes lakást.

A Metropol 13 lakásai minőségi kivitelezésben készülnek, első osztályú anyagokat és műszaki megoldásokat alkalmazva, melyek közül kiemelkedő a hőszivattyús mennyezet hűtés-fűtés és az elektromos alumínium redőnyök, melyekkel minden lakást felszerelnek. A lakások belső burkolatait a leendő tulajdonosok egy szintén magas minőséget képviselő választékból választhatják ki, hogy otthonuk tényleg olyan legyen, amilyennek megálmodták.

Ennél ideálisabb helyet nem is találhatnánk a mindennapi élethez és a pihenéshez, a 3-as metróval szinte bármi könnyen megközelíthető innen, de a 12-es és 14-es villamosok, valamint több buszjárat is megáll a közelben. Innen nincsenek messze a bevásárlási és szórakozási lehetőségek, a Westend vagy a Lehel téri piac, de található a közelben posta, gyógyszertár, ATM is, a szintén közeli Városliget és a Margit-sziget pedig bármikor kikapcsolódási, sportolási lehetőséget biztosít.


A projekt átadása 2021 harmadik negyedévére várható, a beruházó, Next Home csoport már több, mint 15 éve ad át sikeres projekteket, ami garancia az itt felépülő lakások kiváló minőségére.

A cikk megjelenését a Metropol 13 fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)