Újszerű otthon, parkosított lakóparkban, a Népliget szomszédságában!

A X. kerület egyik legjobb, ha nem a legjobb részéről hoztunk egy kényelmes másfél szobás lakást, azoknak a lakáskeresőknek, akik nyugodt és kényelmes mindennapokra valamint igényes lakóparki környezetre vágynak. A Népliget mellett épült, méltán népszerű Taraliget lakópark egyik lakását kínálják eladásra!

A X. kerület ezen részénél keresve sem találhat jobbat, ha igényes lakóparki környezetbe, ugyanakkor frekventált környékre vágyik. A Népliget szomszédságában épült lakópark tökéletes alternatívát kínál, ha nem akar nagyon eltávolodni a belvárostól, de annál csendesebb lakóhelyet keres.

A Népliget mellett számos sportközpont kínál kitűnő szabadidős lehetőségeket az aktív pihenést kedvelőinek, de nem csak kikapcsolódási lehetőségekben bővelkedik a városrész. A közelben bevásárlóközpontok, éttermek és más a mindennapok kényelméhez szükséges szolgáltatások sora található, ráadásul, ha munkája vagy más elintézni való okán mégis a belvárosba kell utaznia, kiváló tömegközlekedési lehetőségeket talál errefelé.   A 9-es autóbusszal rövid idő alatt eljuthat a Deák Ferenc térre, a 28-as villamossal pedig a Blaha Lujza térre. Emellett az 1-es és a 62-es villamos is a közelben áll meg.

Innen hoztunk egy újszerű második emeleti lakást. A lakópark portaszolgálattal rendelkezik, illetve kamerarendszer is működik, így biztonságos lakóhelyet biztosít az ittélők számára.

A 44 négyzetméteres lakás amerikai konyhás nappalival, egy szobával és káddal felszerelt fürdőszobával rendelkezik, valamint kapcsolódik hozzá egy 12 négyzetméteres terasz is, mely a nappaliból és a szobából is megközelíthető.

A lakáshoz tartozik egy saját teremgarázs beállóhely, illetve egy praktikus 3 négyzetméteres tároló is.

A lakópark épületei között parkosított belső udvar található, mely parkolási lehetőség mellett, esti sétákra vagy más szabadidős tevékenységekre is tökéletes alkalmas.

 

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)