Új építésű családi otthonok fővárosi és Balaton-parti lakóparkokból!

Ha tágas, nagyobb családja számára is kényelmes otthont keres érdemes szétnéznie az új építésű lakások piacán! Az új építésű ingatlanok kínálatában számtalan olyan minőségi projektet találni, ahol kényelmes, élhető családi otthonokat építenek. Ezúttal olyan lakóparkokat gyűjtöttünk össze fővárosszerte és a Balaton-parton, ahol gyermekes családok is megtalálják a számukra ideális otthonukat!

Elsőként Zugló közkedvelt részéről hoztunk egy projektet, méghozzá az Ilka utcából. Az Egressy Liget egy kifejezetten zöld lakópark lesz, 4 épülete egy 4500 nm-es ligetes parkot ölel körbe. A lakópark lakáskínálatában családok számára is találunk tágas lakásokat, méghozzá igen magas műszaki tartalommal.

A népszerű 13. kerületben épülnek a Metropol 13 lakásai, remek lokációnál a WestEndtől pár perc sétára. Ideális elhelyezkedésének köszönhetően minden szolgáltatás elérhető a közelben, a Városliget és a Margit-sziget pedig nagyszerű lehetőségeket kínál sportolásra, kikapcsolódásra. A Metropol 13 lakásai között garzonlakásoktól penthouseig több méretben és elosztásban találunk lakásokat.

A IX. kerület rehabilitált részén, a Márton és a Gát utca sarkán épül a Gama Residence társasház. A környék kifejezetten jó választás kisgyermekeseknek, a közelben olyan közösségi terek, játszóterek és parkok találhatók, mint például a Kerekerdő Park, a Haller Park vagy az Orczy-kert. A Gama Residence 30 és 80 négyzetméter közötti lakásokat kínál, melyek között a nagyobbak kiválóan alkalmasak a 2-3 gyermekkel költözőknek is.

Újpest-Központban épül az Arsenal Sarokház 61 lakásos társasháza, mely tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt jól megközelíthető, az M3-as metró mindössze 3 perc sétatávolságra található. Az Arsenál Sarokház közelében jó néhány óvoda, iskola és felújított játszótér várja a gyermekeket. A társasház kisebb lakások mellett tágas 2+2 félszobás otthonokat is kínál.

Ahogy ígértük a Balaton-parton keresgélőknek is hoztunk egy igényes projektet, méghozzá Balatonkeneséről. A Kenese Liget családias lakóparkja csupán a Marina Port kikötőtől 250 méterre helyezkedik el. A lakások 8 db különálló villában kapnak helyet, melyek között 2-3-4 szobás lakásokat találunk.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)