Vírus, baktérium és allergia-mentes otthonok a Dózsa György úti metróhoz közel

Az utóbbi hónapok járványhelyzete a kevéssé óvatosakat is ráébresztette arra, milyen fontos az egészség. Ezúttal egy olyan új házat mutatunk, ahol nem csak az allergiások, de a betegségektől tartók is biztonságra lelnek. A lakások hűtését és fűtését is itt úgynevezett hőcserélős rendszer biztosítja, amely – beépített légtisztítójának köszönhetően – kiszűri a polleneket, port, más allergéneket, sőt, a vírusok és a baktériumok nagy részét is. Másik pozitívuma az alacsony fenntartás, mely jelentős költségmegtakarítást eredményez.

A Dózsa György úti metrómegállótól mindössze egy percnyire, frekventált mégis csendes utcában épül a Pacific Park projekt, mely nem csak elhelyezkedése miatt, hanem műszaki tartalma okán is kiemelkedő beruházás.

A Pacific Park lakásai, ahogy az a nevéből is kiderül a belvárosi nyüzsgésben hivatottak békés, élhető otthont nyújtani. Az M3-as metrónak köszönhetően, a Westend, a Deák Ferenc tér is 5-8 perc alatt elérhető, ugyanakkor a Hősök tere és a Városliget is csupán egy karnyújtásnyira van, így nem is választhatnánk jobb környéket, ha fontos a belváros gyors és könnyű megközelíthetősége, ugyanakkor a számos kikapcsolódási lehetőséget kínáló zöld részek is közelében keresgélünk. A közelben kerékpárút várja a bringázókat, az autóval közlekedőknek pedig nem kell a nehézkes parkolás miatt aggódni, a lakópark alatt mélygarázs kínál kényelmes parkolási lehetőséget.

A kiváló közlekedés, a jó elhelyezkedés mellett az ultramodern műszaki megoldások miatt válik egy beruházás prémium kategóriássá. Ez nincs másképpen a Pacific Park esetében sem, mely a legkorszerűbb megoldásokat kínálja leendő lakóinak.

A Pacific Park nappali+1, nappali +2 szobás, illetve nappali+3 szobás lakásokat kínál

Tökéletes választás a Váci úti irodákban dolgozóknak, akik a belváros közvetlen közelében keresnek minőségi új lakást és nem utolsó sorban hosszú távon értékálló ingatlant kereső befektetőknek.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)