Újabb gyöngyszemek az agglomerációból

Az agglomeráció népszerűsége továbbra is töretlen, egyre többen keresnek kertes házat a Budapest környéki településeken. Mai válogatásunkban is összegyűjtöttünk egy csokorra való családi házat az agglomerációból.

3 generációs otthon Gödön

3 generáció számára is ideális ez az ikerfél, mely Alsógöd csendes részén található. A két szint + tetőteres ingatlanban minden szinten különálló lakrész kapott helyet, mindegyik külön konyhával, külön fürdőszobával és külön bejárattal rendelkezik. Az alsó szinten egy 36 nm-es garázs is található.

Szépen felújított ház Tahiban

Tahitótfalu Tahi részén, a buszmegállótól pár percre található ez az 1970-es években épült családi ház, melyet nagyon szépen felújítottak. Az ingatlan nappali + 3 szobával rendelkezik. Rendszeresen gondozott kertjében konyhakert is található.

Nagy családnak Maglódon

Ez a maglódi, újszerű állapotban lévő családi ház ideális nagyobb, kamasz vagy fiatal felnőttkorban lévő gyerekkel költöző családoknak, hiszen alagsorában egy egyszobás zuhanyzóval és gardróbbal rendelkező, fényudvarral megvilágított lakrész található.

A földszinten amerikai konyhás nappali kapott helyet 2 hálószobával, fürdőszobával, külön mosdóval, mosókonyhával, kamrával. A házban nagyon sok beépített tároló és beépített bútor található, így minimális bútorozással költözhető.

 

Otthonos ikerfél Gyálon

Gyálon, buszmegálló és vasútállomás közelében, egy csendes utcában található ez a nappali + 4 szobás ikerfél, melynek csak a hátsó fala közös az ikerház másik felével. A tetőtér beépítéses ingatlan alsó szintjén található a nappali, a konyha-étkező, egy hálószoba, fürdőszoba és mosdó. A tetőtérben további 3 hálószoba, fürdőszoba és egy nagy tároló kapott helyet. Az épület két terasszal is rendelkezik, melyek közül a hátsó terasz fedett.

Két generációs ház Pócsmegyeren

Alapvetően két generációs, de a két lakrész akár egybe is nyitható, ebben az egyszintes családi házban, mely Pócsmegyeren, Surányban található. Az ingatlan nagyobbik lakrésze amerikai konyhás nappalival, egy és fél hálószobával, fürdőszobával rendelkezik, a kisebbik lakrészben amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba található.

Mindkét lakrész külön bejárattal rendelkezik, a kisebbik lakrész intim terasszal kapcsolódik a kerthez. A ház fűtését kondenzációs kazán biztosítja, nyílászárói hőszigeteltek.


© 2021 (v2.202102)