Pesten keres új lakást? Hoztunk néhány fiatalos új otthont!

Mai válogatásunkba a folyamatban lévő pesti projektek közül szemezgettünk, azon belül is a legnépszerűbb részeken keresgéltünk. Mutatunk is néhány fiatalos, minőségi új otthont a XIII. kerületből, Ferencvárosból, a VIII. kerületből és természetesen Zuglóból is!

A XIII. kerületi Duna-partról is hoztunk exkluzív új lakásokat. Gyönyörű környezetben épül a Danubio lakópark, a Duna, a Foka-öböl és a Rákos-patak ölelésében, ugyanakkor közel a belsőbb részekhez. A Danubio változatos méretű lakásokat kínál, melyekhez mind kapcsolódik erkély, valamint választhatunk lenyűgöző dunai panorámával rendelkező exkluzív otthont is. A környezet és a lakások esztétikus kivitelezése mellett a műszaki tartalom is kiemelkedő. Minden lakásban környezetkímélő hűtés-fűtésrendszer gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, amit a hőszivattyús mennyezet hűtő-fűtő rendszer garantál.

Szintén a XIII. kerületi Duna-parton épül a Duna Terasz Grande, mely a prémium minőségű lakások mellett megannyi szolgáltatást kínál leendő lakói számára. A lakóparkban belsőkertek, játszóterek, valamint közöségi tetőteraszok (jóga-, napozó- és grillterasz) és sporteszközök állnak majd rendelkezésre. A Duna Terasz Grande lakásai okosotthon rendszerrel lesznek felszerelve, mely jelentősen megkönnyíti a mindennapokat. Két épületben összesen 790 lakás kap majd helyet, melyek 1-5 szobásak, így mindenki megtalálja a számára ideálisat.

Ha a XII. kerület belsőbb részén keres új otthont, a Lőportár utcában épülő Westfália lehet a tökéletes választás. Innen csupán egy villamosmegállónyira van a Lehel tér, de gyalogosan is 10-15 perc a Nyugati, emellett a Városliget és a Margit-sziget is csak egy karnyújtásnyira van, ha egy kis kikapcsolódásra vágyna. A Westfália társasházban mindössze 62 lakás kap helyet, melyekben energiatakarékos és környezetbarát A+ osztályú hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer biztosítja majd az ideális hőmérsékletet.

A főváros egyik leggyorsabban fejlődő és legkeresettebb részéről, Ferencvárosból is hoztunk egy projektet, méghozzá a Duna-parthoz közeli részről. A Pápay Park lakáskínálatában 40-80 nm közötti, 2-3 szobás lakások közül válogathatunk, melyeket az előzőekhez hasonlóan a legmodernebb technológia alapján hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel szerelnek fel. A Pápay Park lakásaitól több egyetemi kar is gyorsan megközelíthető, sőt a Duna-parti irodasor is csak 2-3 perc séta, így befektetés szempontjából is jó lehetőséget kínál.

Ha pedig a befektetésről volt szó, meg kell említenünk a VIII. kerület legdinamikusabban fejlődő részén épülő Magdolna Házat is. A környéken zajló folyamatos fejlesztéseknek köszöhetően további értéknövekedésre számíthatunk a környéken. A 2-5 szobás lakások, modern környezetbarát otthona lehet azoknak, akik a belvárosban keresgélnek, és fontos számukra a minőség és a jó közlekedés. Innen az M2-es és az M4-es metró, a 4-es és 6-os villamosok és az 1-es villamos is pár perc, illetve több egyetemi kar is a közelben található.

Egy pesti válogatásból természetesen nem maradhat ki a fővárosiak kedvenc kertvárosi hangulatú kerülete, Zugló sem, így ezzel zárjuk mai válogatásunkat. A Bosnyák utcában épül a Metrodom Zugló lakópark, melyben összesen 4 társasház kap helyet. Zuglóban, főleg ezen a környéken igencsak kevés az új építésű ingatlan, így igazi ritkaságnak számít a lakópark.


A lakáskínálatban 29 nm-es kompakt stúdiólakásoktól az egy-, két- és háromhálószobás lakásokon át a 106 nm-es négyhálószobás lakásokig minden megtalálható, sőt a földszinti lakások egy része saját kerttel rendelkezik. A környékhez illően, kifejezetten zöld projekt valósul meg, az épületek között több kertrészt is kialakítanak, ahol játszótér és grillező-bográcsozó rész is helyet kap.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

© 2024 (v2.202102)