Pesten keres új lakást? Hoztunk néhány fiatalos új otthont!

Mai válogatásunkba a folyamatban lévő pesti projektek közül szemezgettünk, azon belül is a legnépszerűbb részeken keresgéltünk. Mutatunk is néhány fiatalos, minőségi új otthont a XIII. kerületből, Ferencvárosból, a VIII. kerületből és természetesen Zuglóból is!

A XIII. kerületi Duna-partról is hoztunk exkluzív új lakásokat. Gyönyörű környezetben épül a Danubio lakópark, a Duna, a Foka-öböl és a Rákos-patak ölelésében, ugyanakkor közel a belsőbb részekhez. A Danubio változatos méretű lakásokat kínál, melyekhez mind kapcsolódik erkély, valamint választhatunk lenyűgöző dunai panorámával rendelkező exkluzív otthont is. A környezet és a lakások esztétikus kivitelezése mellett a műszaki tartalom is kiemelkedő. Minden lakásban környezetkímélő hűtés-fűtésrendszer gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, amit a hőszivattyús mennyezet hűtő-fűtő rendszer garantál.

Szintén a XIII. kerületi Duna-parton épül a Duna Terasz Grande, mely a prémium minőségű lakások mellett megannyi szolgáltatást kínál leendő lakói számára. A lakóparkban belsőkertek, játszóterek, valamint közöségi tetőteraszok (jóga-, napozó- és grillterasz) és sporteszközök állnak majd rendelkezésre. A Duna Terasz Grande lakásai okosotthon rendszerrel lesznek felszerelve, mely jelentősen megkönnyíti a mindennapokat. Két épületben összesen 790 lakás kap majd helyet, melyek 1-5 szobásak, így mindenki megtalálja a számára ideálisat.

Ha a XII. kerület belsőbb részén keres új otthont, a Lőportár utcában épülő Westfália lehet a tökéletes választás. Innen csupán egy villamosmegállónyira van a Lehel tér, de gyalogosan is 10-15 perc a Nyugati, emellett a Városliget és a Margit-sziget is csak egy karnyújtásnyira van, ha egy kis kikapcsolódásra vágyna. A Westfália társasházban mindössze 62 lakás kap helyet, melyekben energiatakarékos és környezetbarát A+ osztályú hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer biztosítja majd az ideális hőmérsékletet.

A főváros egyik leggyorsabban fejlődő és legkeresettebb részéről, Ferencvárosból is hoztunk egy projektet, méghozzá a Duna-parthoz közeli részről. A Pápay Park lakáskínálatában 40-80 nm közötti, 2-3 szobás lakások közül válogathatunk, melyeket az előzőekhez hasonlóan a legmodernebb technológia alapján hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel szerelnek fel. A Pápay Park lakásaitól több egyetemi kar is gyorsan megközelíthető, sőt a Duna-parti irodasor is csak 2-3 perc séta, így befektetés szempontjából is jó lehetőséget kínál.

Ha pedig a befektetésről volt szó, meg kell említenünk a VIII. kerület legdinamikusabban fejlődő részén épülő Magdolna Házat is. A környéken zajló folyamatos fejlesztéseknek köszöhetően további értéknövekedésre számíthatunk a környéken. A 2-5 szobás lakások, modern környezetbarát otthona lehet azoknak, akik a belvárosban keresgélnek, és fontos számukra a minőség és a jó közlekedés. Innen az M2-es és az M4-es metró, a 4-es és 6-os villamosok és az 1-es villamos is pár perc, illetve több egyetemi kar is a közelben található.

Egy pesti válogatásból természetesen nem maradhat ki a fővárosiak kedvenc kertvárosi hangulatú kerülete, Zugló sem, így ezzel zárjuk mai válogatásunkat. A Bosnyák utcában épül a Metrodom Zugló lakópark, melyben összesen 4 társasház kap helyet. Zuglóban, főleg ezen a környéken igencsak kevés az új építésű ingatlan, így igazi ritkaságnak számít a lakópark.


A lakáskínálatban 29 nm-es kompakt stúdiólakásoktól az egy-, két- és háromhálószobás lakásokon át a 106 nm-es négyhálószobás lakásokig minden megtalálható, sőt a földszinti lakások egy része saját kerttel rendelkezik. A környékhez illően, kifejezetten zöld projekt valósul meg, az épületek között több kertrészt is kialakítanak, ahol játszótér és grillező-bográcsozó rész is helyet kap.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Átadott hadifoglyok: raportra hívták a magyar ügyvivőt az ukrán külügyminisztériumbe

Átadott hadifoglyok: raportra hívták a magyar ügyvivőt az ukrán külügyminisztériumbe

Bekérették az ukrán külügyminisztériumba a kijevi magyar nagykövetség ideiglenes ügyvivőjét.

Putyin elárulta, mikor kezdik az atomfegyvereket fehéroroszországi telepítését

Putyin elárulta, mikor kezdik az atomfegyvereket fehéroroszországi telepítését

Putyin Lukasenkával tárgyalt Szocsiban.

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

Az Alapjogokért Központ is kiadott egy közleményt Brüsszel migrációval kapcsolatos döntésére reagálva.

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

© 2023 (v2.202102)