Elbújós házikókat hozunk az ország legszebb részeiből

A híreket hallva, másra sem vágyunk, csak hogy végre elmenekülhessünk, egy eldugott kis faluba, egy igazi elbújós házba, gyönyörű természeti környezetben. Mai cikkünkben ilyen ingatlanokat gyűjtöttünk egy csokorba.

A béke szigete az Őrségben

Az Őrségben, Kondorfán, a falu szélén található ez a két épületből álló ingatlanegyüttes, melyek közül az egyik egy több száz éves, szépen felújított parasztház, a másik egy új építésű parasztház. Utóbbiban két apartman található, egyik fűtését cserépkályha, a másikét kandalló biztosítja. A régi házban pedig fa tüzelésű finn szauna és fürdődézsa is szolgálja a lakók kényelmét. Az ingatlan saját célra és a későbbiekben turisztikai célra is kiváló, területén még műhely, pajták, istálló és legelő is található.

Vízimalom Vászolyon

A Balaton-felvidék sokak kedvelt úticélja, ugyanakkor az itt található hangulatos kis falvacskák elbújáshoz is tökéletesek, hiszen itt nem kell olyan tömegre számítani, mint a Balatonon. A Dörgicsei-medencében fekvő Vászolyon bukkantunk erre a vízimalomra, mely csodás családi birtok lehet, vagy turisztikai célra is ideális.

A 3 hektáros területen két épület, a Malomház és a Molnárház található. A Molnárház három szintes, itt rendezvényterasz, 2 társalgó, 3 szoba és 3 fürdőszoba kapott helyet. A Malomház szintén három szintes, itt konyha, társalgó, 4 szoba, 4 fürdőszoba és 3 fedett terasz található. A telken helyet kapott még egy félkész rönkház, egy gazdasági épület és egy focipálya is.

Hirdetés

Kilátóval a Tisza-tónál

Tiszafüreden, a Tisza folyó és a Tisza-tói gát mellett helyezkedik el ez az 507 nm-es telek, melyen két, egyenként 50 nm-es gerendaház kapott helyet. Az épületek 2020-ban épültek, már csak a belső burkolás és a szaniterek hiányoznak belőlük. Az egyik ház még 30-35 nm-rel bővíthető, az alap már meg van hozzá. A telekre a közművek bevezetése már folyamatban van, az ingatlan különlegessége egy 6 m magas, két szintes, szintén fából épült kilátó.

Tágas ház, nagycsaládnak Szilvásváradon

Szilvásvárad gyönyörű kirándulóhely a Bükkben, itt találtuk ezt a tágas, panorámás családi házat, mely nemcsak üdülésre, hanem állandó lakhatásra is kiváló egy nagyobb család számára. A tetőtér beépítéses családi ház alsó szintjén konyha, nappali, egy szoba, fürdőszoba, a tetőtérben további 3 hálószoba és egy fürdőszoba található, így az ingatlan 3-4 gyermekkel is kényelmesen élhető. Az ingatlan 2000-ben épült és 120 nm-es szuterén szinttel is rendelkezik.

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. THM: 9,8%-15,4%. Ingatlanfedezet nélkül.

© 2021 (v2.202102)