Csodás lakások a XIII. kerület legjobb részeiből

A XIII. kerület igazi sztárkerületté vált az elmúlt években, de természetesen itt is vannak felkapottabb környékek. Mai válogatásunkban a kerület legnépszerűbb részeiből gyűjtöttük össze a legszebb lakásokat.

Újlipótvárost például azért kedvelik sokan, mert ez van legközelebb a belvároshoz és a Margit-szigethez, igazi kiváló közlekedésű, elit városrész. Innen hoztuk válogatásunk első lakását is, mely a Szent István körúton, tehát szó szerint a belváros határán, egy klasszikus polgári épület földszintjén helyezkedik el. A kompletten felújított lakás konyha-étkezővel, galériás nappalival és egy hálószobával várja új lakóit.

Lőportárdűlő a kerületen belül jelenleg a legdinamikusabban fejlődő környék, előnye, hogy nagyjából mindenhez egyformán közel van. Itt, a Váci út közvetlen közelében, a Csángó utcában, egy 2004-ben épült házban bukkantunk erre a 2. emeleti lakásra. A szépen felújított, duplakomfortos lakás amerikai konyhás nappalival és két hálószobával rendelkezik.

Válogatásunk 3. lakását szintén Újlipótvárosból hoztuk, a Tisza utcából. A szépen felújított lakás egy liftes társasház legfelső emeletén található, rendkívül világos. Különlegessége, hogy nappali + 2 és fél szobáján kívül egy műteremmel is rendelkezik.

A kerületet átszeli a Rákos-patak, a patak közelében lévő utcákban szintén sokan keresnek lakást. Angyalföldön, a kiváló elhelyezkedésű Fiastyúk utcában bukkantunk erre a 2018-ban kompletten felújított, erkélyes kislakásra, mely első lakásnak tökéletes lehet.

A két különnyíló szobás lakás nappalija az utcára, hálószobája, fürdőszobája és konyhája a Rákos-patak irányába, a csendes, zöld belső kertre néz.


Vizafogót is sokan szeretik, hiszen közvetlen a Duna mellett terül el, így elsősorban azok keresnek itt lakást, akiknek a frekventált elhelyezkedés mellett a szép természeti környezet, a jó levegő is nagyon fontos. Válogatásunk utolsó lakását is innen, a Bodor utcából hozzuk, egy 2008-ban épült ház 8. emeletéről. A nagy teraszos lakás nappali + 2 hálószobával rendelkezik, terasza 33 nm-es és egy erkély is tartozik hozzá.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)