Végre: itt a licit az Ingatlantájolón – könnyebben megtalálják az Ön hirdetését is!

Most bónusz kreditek járnak az új ügyfeleknek – regisztráljon a kreditekért! Ha már ügyfelünk, akkor pedig próbálja ki a licitrendszert, a frissen kapott bónusz kreditekkel licitáljon legfontosabb hirdetéseire, vagy akár az összesre. Emelje ki azokat, hogy az ingatlant keresők könnyebben megtalálják az Ön ajánlatait!

Aki nap, mint nap foglalkozik ingatlanok adásvételével, azok hirdetésével, annak nem kell bemutatni, hogy mennyire fontos az, hogy az érdeklődők minél könnyebben és gyorsabban ráleljenek a hirdetéseinkre, érkezzenek az érdeklődő telefonhívások, szerveződjenek a megtekintések, hiszen így kerülünk egyre közelebb az értékesítéshez. Ugyanez a magánhirdetőknél is fontos.

Ezt felismerve az Ingatlantájolónál június elsejétől mind az ingatlanközvetítő és ingatlanfejlesztő partnereink, mind a magánhirdetők számára – hangsúlyozottan egyenlő feltételek mellett – lehetővé tesszük a hirdetések előresorolását egy úgynevezett licitrendszerben. Annak a hirdetőnek a hirdetése kerül a találati lista élére, aki a legtöbb kredittel licitál rá. Természetesen automatizált, programozott módon zajlik mindez, akár egy nagy internetes keresőnél.

A licitrendszer használata nagyon egyszerű, az anyag végén részletesen, magyarázó képekkel vezetjük végig Önt a licit beállításának 5 egyszerű lépésén!

“Ez a rendszer igazságos, hiszen folyamatosan azok a hirdetések láthatók a találati lista elején, amelyeket a hirdetők kiemelnek” – húzta alá Ballagó Antal, az Otthontérkép Csoport sales vezetője.

Ez az új megoldás az ingatlankeresőket is segíti, hiszen az ingatlanhirdetési portálok többségénél – így eddig az Ingatlantájolón is –  sok esetben ingatlan-kereséskor ugyanazok a régebbi hirdetések kerülnek/kerültek a találati listák elejére, amelyeket a hirdetők letörölnek, majd újra feladnak, hogy a hirdetés frissebbnek tűnjön, és emiatt előre kerüljön.

Ezzel szemben a licitrendszerben hirdetőként Önnek is esélye van az elsők közt szerepelni, keresőként pedig a legjobb ajánlatokkal találkozhatunk a találati listák elején, ahol a hirdető valóban és minél gyorsabban szeretné értékesíteni az ingatlant.

Bónusz kreditek új ügyfeleknek – regisztráljon a kreditekért! Ismerje meg az Ingatlantájoló.hu új licit szolgáltatásait!

Aki rendszeresen hirdet, vagy keres az Ingatlantájolón, az az elmúlt években is megtapasztalhatta, hogy az oldal folyamatosan frissül, fejlődik, mindig képes a megújulásra, rendszeresen jelentkezik valamilyen újdonsággal, ami mind a hirdetés feladását, megfelelő elhelyezését vagy kiemelését, mind az ingatlankeresést megkönnyíti.

Ezúttal viszont egy olyan újdonsággal jelentkezünk, amire itthon ugyan van példa, de hasonlót nemzetközi szinten is csak kevés piaci szereplő alkalmaz.

Ismerje meg még ma új rendszerünket, amivel csak az Ön stratégiáján és kreditegyenlegén múlik, hogy hirdetése a találati lista élén szerepeljen!

Új licitrendszerünket mindenki használhatja, aki az Ingatlantájolón hirdet, ráadásul, mivel a kreditek egységárasak (2 forint plusz áfába kerül egy kredit mindenkinek) teljesen egyenlő feltételeket teremt kisebb és nagyobb irodák, ingatlanfejlesztők, illetve magánszemélyek részére.

A kreditek tehát ahhoz szükségesek, hogy egy ingatlant megfelelően pozicionáljunk, azaz a hirdetés minél előkelőbb helyet érjen el a találati listán.

Lényegében mindenki tapasztalta már, hogy az ingatlant keresők általában csak a találati lista első két, maximum első három oldalát nézik meg, így kiemelten fontos, hogy hirdetésünk a listában minél előbbre kerüljön. Ehhez nem kell mást tennünk, mint a találati lista legjobb helyeire licitálni, méghozzá a rendszerünkből az eddig is már jól ismert kreditekkel. A krediteket bármikor meg lehet vásárolni, de most az indulásnál, mindenkit megajándékozunk egy induló kreditmennyiséggel, amit szabadon fel lehet használni licitálásra, és további kreditek vásárlásával is ki lehet egészíteni.

A bankkártyás fizetéssel megvásárolt kreditek azonnal jóváírásra kerülnek a kreditegyenlegben és a vásárlás napjától számítva 1 évig használhatók fel. (Figyelem! A bónuszként kapott kreditek felhasználásának ideje – a vásárolt kreditekkel ellentétben – 30 naptári nap!)

Mennyi kreditre van szükségem?

Felmerülhet a kérdés, hogy mennyi kredit szükséges ahhoz, hogy a találati listán az elsők között szerepeljen a hirdetésünk? Erre nincsen egzakt válasz, mert a szükséges kreditmennyiség mindig attól függ, hogy adott helyre hányan licitálnak, a kiemelésért hányan versenyeznek. Például egy népszerűbb fővárosi kerületben, ahol több hasonló, jobban forgó – általában magas fajlagos árú – lakás van, ott többen versenyeznek, míg egy néhány eladó ingatlannal rendelkező kisvárosban valószínűleg kisebb a verseny az első helyekért.

Honnan tudom, hogy elegendő-e a kredit egyenlegem?

A felhasználói fiókban a Licit menüpontban folyamatosan feltüntetjük, hogy aktuálisan hány hirdetésre van érvényes licit megadva és ez alapján a kredit egyenleg mennyi ideig elegendő.

Honnan tudom, hogy milyen pozícióban van éppen a licitált hirdetésem?

Természetesen hirdetésünkre kattintva bármikor ellenőrizhetjük, hogy hol áll jelenleg a hirdetés a találati listában, és mennyi kredittel kell licitálnunk ahhoz, hogy a kívánt pozíciót elérjük. Mivel a krediteket mindenki azonos áron vásárolhatja meg, ez egyenlő feltételeket teremt a versenyhez, és hirdetésünk pozícióját nem kiszámíthatatlan algoritmusok fogják szabályozni, hanem mi magunk.

Ismerje meg új licitrendszerünket, kattintson, és érjen el kedvezőbb pozíciót, több érdeklődőt Magyarország leggyorsabb ingatlanhirdetési portálján!

Ilyen egyszerű a licitálás, mindössze néhány lépés!

 

  1. Jelentkezzen be fiókjába
  2. Ellenőrizze kredit egyenlegét
  3. A bal oldali Vezérlőpultban válassza a kredit vásárlás menüpontot egyenlege feltöltéséhez
  4. Válassz a bankkártyás fizetést, hogy a sikeresen megvásárolt kreditek azonnal jóváírásra kerüljenek egyenlegén
  5. Ezt követően válassza a bal oldali Vezérlőpult hirdetés licit menüpontját

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

Havi 180 ezer forint albérlet-támogatást kaphatnak a fiatalok az államtól

A munkahelyüktől kilométerre lakó 30 év alattiak 180 ezer forint támogatást kaphatnak a lakásbérléshez. 

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Ferihegyen felszállás, Bangkokban leszállás és fordítva

Az Air Asia összeköti Bangkokot Budapesttel. 

Kámforrá vált a lélegeztetőgép-biznisz egyik nagy nyertese. Hol a pénz?

Kámforrá vált a lélegeztetőgép-biznisz egyik nagy nyertese. Hol a pénz?

Csalás miatt tettek feljelentést a kisbefektetők.

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

Ingatlant értékesített? Ne feledkezzen meg az adójáról!

A NAV keményen büntetheti a feledékenységet.

© 2024 (v2.202102)