Ilyen egy belvárosi lakás Pécsen, az egyetem épületei közelében

A legtöbb egyetemista meg kell küzdjön a lakhatással. A kollégiumokban sajnos limitált férőhely van, és olykor nem a legkényelmesebb opció. Ilyenkor pedig olyan kiadó lakást kell keresni, ami jó árban van és az iskolához is közel fekszik. Mai cikkünkben egy ilyen ingatlant mutatunk Pécsen, így a Tudományegyetem tanulóinak, de akár párok és barátok számára is érdemes tovább olvasni.

Pécs az ország legdélibb megyéjében, Baranya megyében található, közel a horvát határhoz. A főváros innen autóval kevesebb, mint két és fél óra alatt, vonattal pedig körülbelül két és háromnegyed óra alatt érhető el. A kiadó ingatlan a történelmi belvárosban, mégis csendes és nyugodt környéken helyezkedik el.

A lakástól a legközelebbi buszmegálló mindössze 150 méterre, míg a vasúti megálló 10 percre van tömegközlekedéssel, de gyalog is egyszerűen, negyedóra alatt megközelíthető. Élelmiszerbolt, valamint reggeliző és kávézó az utca túloldalán található. Emellett a közelben fellelhető fagyizó, pékség, bank és éttermek is. A Pécsi Tudományegyetem épületei busszal 15 perc alatt elérhetők, így egyetemisták számára kiváló helyen fekszik a lakás, függetlenül attól, hogy melyik szakon tanulnak.

Az 58 négyzetméteres lakásban 2 szoba, fürdőszoba és konyha található. A belső udvari elhelyezkedésű ingatlan bútorozva kiadó. A konyhában gáztűzhely, mosogató és hűtőszekrény, míg a fürdőszobában mosdó, zuhany és mosógép kapott helyet. Klíma nincs felszerelve, azonban a lakás nem melegszik túl, jó a szigetelése. Garázs külön térítés ellenében áll rendelkezésre.

 

 

A lakást két fő veheti ki, így pároknak, barátoknak és rokonoknak is tökéletes választás lehet. Azonban a felsőfokú oktatási intézmény épületeinek közelsége miatt diákok számára is kiváló. Az ingatlan 2021. augusztus 31-től költözhető, nem dohányzó, háziállatokat pedig nem lehet beköltöztetni. Továbbá fontos, hogy minimum 1 éves szerződéssel vehető ki.

Amennyiben a pécsi egyetem hallgatója, akkor kihagyhatatlan ez az ajánlat, hiszen könnyen járhat be tanulni, ráadásul a pezsgő belvárosban lakhat. Ha pedig szereti a fiatalos, pörgős nagyvárosi hangulatot, de mégis egy nyugodtabb környéken elhelyezkedő lakásban szeretne élni, akkor se keressen tovább.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vajon miért nincs rajta Novák Katalin aláírása ezen a nyilatkozaton?

Vajon miért nincs rajta Novák Katalin aláírása ezen a nyilatkozaton?

Született egy határozott nyilatkozat, amiben Közép-Kelet-Európa országainak vezetői határozottan elítélik, hogy Oroszország bekebelezte Ukrajna egy részét. Novák Katalinnak nem szólt senki?

Az ozorai példa – Ha ezt Pipo megérhette volna...

Az ozorai példa – Ha ezt Pipo megérhette volna...

Ha ellátogat egy turista egy faluba – akkor az biztos, hogy falusi turizmus, a szó klasszikus, szakmai értelmében? Nos, nem mindig: a közigazgatásilag községnek minősített települések karaktere, kínálata is teljesen eltérő lehet.

Ezen a repülőn minden dolgozó afroamerikai nő - különleges rasszizmusellenes akció

Ezen a repülőn minden dolgozó afroamerikai nő - különleges rasszizmusellenes akció

Emlékjárat indult Bessie Coleman, az első afroamerikai pilótanő tiszteletére.

Fontos hírek a láthatáron: tovább borul a magyar külkereskedelem?

Fontos hírek a láthatáron: tovább borul a magyar külkereskedelem?

Több statisztikai jelentés várható a következő héten, kiemelkedik közülük az ipari, a kiskereskedelmi, a külkereskedelmi és az idegenforgalmi statisztika.

© 2022 (v2.202102)