Felvettek a Debreceni Egyetemre? Ideje a lakhatásra gondolni

Az egyetemisták helyzete nem könnyű, sokaknak meg kell küzdeniük a lakhatással. A kollégiumokban sajnos limitált férőhely van, és olykor nem a legkényelmesebb opció, hiszen akár zsúfolt is lehet, ami által nehezebb a tanulás és a mindennapok. Ilyenkor pedig olyan kiadó lakást kell keresni, ami jó árban van és az iskolához is közel fekszik. Mai cikkünkben a Debreceni Egyetem hallgatóinak segítünk megfelelő albérletet találni a tanév kezdése előtt.

A Kassai úti campustól csupán 50 méterre található ez a 2 szobás, 3. emeleti lakás. A 60 négyzetméteres ingatlan étkezőkonyhával, fürdőszobával, külön toalettel és egy nagy erkéllyel rendelkezik, valamint egy kerékpár tárolására alkalmas saját tároló is tartozik hozzá. A szobák külön bejáratúak és parkettával burkoltak. A lakás bútorozva és gépesítve áll rendelkezésre, 2-3 diák számára. Az azonnal költözhető otthonban háziállatot nem lehet tartani.

Az egyetemhez közeli Mikszáth Kálmán utcában található ez az 1+1 szobás lakás. A 43 négyzetméteres ingatlantól negyed órán belül elérhető az egyetemváros. A lakás felújított, berendezett és gépesített, valamint klíma is beszerelésre került. Dohányozni, illetve kisállatot tartani nem lehet. Szeptember elejétől költözhető és maximum két fő részére kiadó, ezért akár egy másik egyetemistával vagy baráttal is megosztható.

A belvárosi Csapó utcában található ez az 1+1 szobás, felújított lakás. A 35 négyzetméteres lakástól gyalogosan egyszerűen elérhető a Műszaki Kar, az egyetemváros pedig 20 perc alatt megközelíthető tömegközlekedéssel. A külön nyíló szobák mellett egy konyha és egy fürdőszoba alkotja a lakás egészét, melyhez beépített szekrények is tartoznak.  Az otthonban dohányozni és állatot tartani nem lehet. A legalább egy évre kiadó lakás egyaránt tökéletes annak, aki egyedül költözne be, és annak is, aki megosztaná egy másik diákkal.

A Kassai úton, a campushoz közel fekszik ez a 43 négyzetméteres, 2 szobás lakás. A földszinti ingatlan műanyag nyílászáróval ellátott, egyedi gázfűtésű és jól felszerelt. A lakás 2 havi kaució ellenében azonnal költözhető, akár két egyetemi hallgató számára is.

A Laktanya utcában található ez a 2 szobás, 72 négyzetméteres lakás. Az ingatlantól pár perc alatt elérhető a Kassai Campus, az Informatikai Kar, valamint az Állam- és Jogtudományi kar. A szobák mellett egy nagy konyha, fürdőszoba és terasz alkotja a teljesen berendezett lakást. Remek lehetőség, ha még 1-2 hallgatótársunkkal osztoznánk egy otthonon. Aki pedig autóval szeretne közlekedni a városon belül, annak jó hír, hogy a parkolás ingyenes a ház előtt.


© 2021 (v2.202102)