A Dunakanyar kapujában: ilyenek Szentendre mesés házai

A Dunakanyar kapujában fekvő Szentendre csodás természeti adottságokkal rendelkezik. A Visegrádi-hegység és a Szentendrei-Duna találkozásánál, a Szentendrei-szigettel szemben található, így rengeteg ingatlan páratlan panorámával rendelkezik. Ez okból, valamint Budapesthez való közelsége miatt sok ember választja otthonául a települést. Mai válogatásunkban innen mutatunk gyönyörű családi házakat.

Izbég csendes, rendezett utcájában található ez a 2003-ban épült sorházi ingatlan. A 4+1 szobás ház alsó szintjén egy nappali, konyha, fürdőszoba és egy beépített gardróbszobával rendelkező hálószoba található. Az emeleten 2 szoba egybe lett nyitva, amely egy 29 négyzetméteres teraszra nyílik. Emellett itt még egy félszoba és egy fürdőszoba is van. A 112 négyzetméteres ingatlanhoz egy fedett kocsibeálló és egy tároló is tartozik. A telek szeparált, megadva a kellő intimitást.

Szintén Izbégen található ez a Skanzenra panorámás, 10 szobás családi ház. A 271 négyzetméteres, két külön bejárattal rendelkező ingatlan akár több generáció együttélésére is alkalmas. A földszinten 2 nappali, 2 konyha, 2 fürdőszoba, 2 mellékhelyiség, 2 étkező és 2 kamra van. Az emeleten 7 szoba és 2 fürdőszoba helyezkedik el. A helyiségekben padlófűtés és lapradiátorok adják a fűtést. A örökpanorámás ház két autó számára megfelelő garázzsal és riasztórendszerrel rendelkezik.

Szentendre belvárosához közeli csendes utcában fekszik ez a két generációs családi ház. A 174 négyzetméteres ingatlan első lakásában egy szoba, konyha és fürdőszoba található. Ezt a részt egy ajtó köti össze a másik lakással, ami igény szerint megszüntethető. A nagyobb, kétszintes lakás földszintjét egy tágas étkező-konyha-nappali alkotja. Az emeleten 3 hálószoba, fürdőszoba, külön mellékhelység és tároló helyezkedik el. A kert gondozott és különleges növényekkel beültetett, ahol egy önálló garázs is helyet kapott.

Az Izbégi domb tetején található ez a 2005-ben épült sorház, melynek szélső lakása vált most eladóvá. A 150 négyzetméteres, felújított ház alsó szintjén egy nagy konyha, kamra, teraszos nappali és fürdőszoba helyezkedik el. Az emeleten 3 szoba és egy nagy fürdőszoba kapott helyet. A felújításon átesett ingatlan riasztóval ellátott, a parkolás pedig egy zárt, automata kapuval felszerelt garázsban lehetséges. A 390 négyzetméteres kert mediterrán stílusú. A beépített konyhabútor és a fürdőszobabútorok a vételár részét képezik.

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után és a fánkozó is profilt váltott.

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Az ország többi részén is erősebb a kereslet mint a covid előtt. Igaz, gyengébb, mint tavaly.

© 2022 (v2.202102)