Ékszerdoboz a belváros szívében: nézze meg ezt a Duna korzó melletti lakást

Nyüzsgő városi élet, nagyszerű közlekedés, kiváló kulturális, szórakozási és vásárlási lehetőségek – ez jellemzi az V. kerület központi városrészét. A Belváros tökéletes választásnak bizonyul mindazok számára, akik szeretik a kényelmet és a pezsgést, hiszen itt ezeket maximálisan megtalálja. Mai cikkünkben a Marriott Hotellel szemben elhelyezkedő, felújított lakást mutatunk be, amely egyedül élőknek, egyetemistáknak és fiatal pároknak egyaránt kitűnő otthonként szolgálhat.

Az ingatlan rendkívül jó elhelyezkedésű, mivel a történelmi belváros szívében fekszik, közvetlenül a Duna korzó mellett. A 15-ös, 105-ös, 115-ös és 178-as busz megállója mindössze 1 perc sétatávolságra van, innen pedig szinte minden fontos csomópont egyszerűen megközelíthető. Az M1 metró Vörösmarty téri megállója is csupán 4 percre van.

A közelben élelmiszerboltok, éttermek, gyorsétterem, ruházati boltok, drogéria és edzőterem is található, de a Váci utca megannyi üzlete sincs messze. Amennyiben egy kis sétára vágyunk a szabadban, akkor a Duna-part 5 perc alatt, a Március 15. tér pedig 2 perc alatt elérhető.

A gyönyörű, 34 négyzetméteres, első emeleti lakás 2016-ban teljeskörű felújításon esett át. Az 1+1 fél szobás ingatlan frekventált elhelyezkedése ellenére igen csendes, hiszen a bejárat egy gondozott, rendezett, zöld belső udvarról nyílik. Az itt található növények és a nagy fa nem csak nyugalmat, hanem üde frissességet is nyújtanak. De természetesen nemcsak az udvar, hanem a lépcsőház, a gyönyörű homlokzat, függőfolyosók is nagyon szépen karbantartott állapotban vannak. A kapun belépve egy csodaszép, kazettás mennyezettel díszített átjárón juthatunk az udvarra, a lépcsőház dísze pedig egy gyönyörű, impozáns szobor.

A lakás egészét egy amerikai konyhás nappali, egy szoba és egy fürdőszoba alkotja. Az ingatlan magas belmagassággal rendelkezik, a fürdőszoba aszimmetrikus kialakítása pedig igazán különlegessé teszi. Igénytől függően az ingatlan akár teljes bútorzattal, felszerelt konyhával, valamint mosó- és szárítógéppel együtt is megvásárolható.

Tökéletes egyedül élők, fiatal párok, de akár egyetemisták számára is, vagy bérbeadásra, hiszen többek közt az ELTE, a BGE, a Corvinus és a Károli Gáspár Református Egyetem épületei is könnyen, negyed órán belül elérhetők.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ettől kevesebb lesz a járatkésés? Drónvédelemre írt ki közbeszerzést a HungaroControl

Ettől kevesebb lesz a járatkésés? Drónvédelemre írt ki közbeszerzést a HungaroControl

A vállalat azt mondja, a fejlesztésnek semmi köze az extra késések kiküszöböléséhez.

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Hirtelen új beruházások mellett döntöttek.

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

© 2024 (v2.202102)