Balatonföldvár: wellness egész évben, a parttól csak pár lépésre

A Balaton nem csak nyáron, egész évben varázslatos. Most a déli part egyik legjobban fejlődő városába, Balatonföldvárra látogattunk el.

A város elképesztő ütemben fejlődik, ma a déli part egyik legismertebb nyaralóhelye. De a múltja is impozáns: már a XIX. század végén is szívesen választották a hazai arisztokrácia tagjai nyári rezidenciájuk felépítésére a Széchenyi család birtokából felparcellázott, tóhoz közeli telkeket. Így alakult ki a csodálatos part menti villasor, a platánokkal szegélyezett mai Kvassay sétány mellett.

Ráadásképp ez a balatoni település máig megőrizte a boldog békeidők bájos hangulatát. Mivel számos fejlesztés valósul meg itt folyamatosan, ezért a helybéli lakók és az ide látogató turisták egész évben városias kényelmet, de mégis nyugalmas, elegáns kisvárosias miliőt kapnak Balatonföldvártól. Mint említettük: a városka fejlődése töretlen: az elmúlt években sok kilométernyi út és járda burkolat, közterek, játszóterek újultak meg, és természetesen folyamatosan szépülnek a helyi strandok is.

Itt bukkantunk rá a Bora Residence lakóparkra, amely mindössze 50 méterre a vízparttól épül fel, mégpedig a szabad-strand, és az említett Kvassay sétány közelében. A Bora Residence is az AkroHome csoport projektje, mint a szomszédos telken felépített Mistral Residence, így a referenciát helyben meg lehet nézni, és könnyen rá lehet eszmélni, hogy a lokáció mellett a kivitelezés is ugyanolyan színvonalas.

Az igen igényes, nívós hideg- és meleg-burkolatok mellett az egész ház a mai, hipermodern, légyegében luxusigények figyelembevételével épül. Az épületben 58 lakás lesz, a földszinten üzlethelyiségekkel és lesz egy egész évben használható wellness részleg is! A modern társasházban számos nappali és 1 hálós lakás van, amit nagyon sokan keresnek, és ezek is változatos méretűek, 37-51 m2-ig.

Néhány hete kezdődött el a kivitelezés, az átadás pedig 2023 nyarán várható. Jó hír, hogy mivel csak a napokban kezdődött meg az előértékesítés, ezért az AkroHome akciót hirdetett, amelyben november végéig 10-90 százalékos fizetési ütemezéssel foglalhatók le az igen kelendő lakások.

Ne halogassa a döntést, hiszen nem valószínű, hogy jövőre olcsóbb lesz egy nívós Balaton parti ingatlan. Nézze meg most Balatonföldvár épülő új ékkövének terveit, illetve látogasson el a környékre!

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)