Jó elhelyezkedéssel rendelkező kiváló kialakítású lakások, akár lakástámogatás igénybevételével is

Állandó otthonunk kiválasztása során fontos szempont, hogy az ingatlan jó elhelyezkedéssel és kiváló kialakítással rendelkezzen, valamint minőségi anyagokból készüljön. Az emelkedő ingatlanárak sajnos egyre nehezebbé teszik az otthont keresők számára a megfelelő ingatlan megtalálását, azonban már rengeteg lakástámogatás vehető igénybe. Mai válogatásunkban a fent említett szempontokat számításba véve mutatunk modern, újépítésű lakóparkokat.

Debrecen klasszikus kertvárosi részén, az Úrrétje városrészen épül a Kertvárosi Zöld Otthonok. A családok számára kedvelt helyen található beruházás belső 3 szintes, tágas sorházi lakásokat kínál. A lakások mindegyike nappali+4 hálószobával rendelkezik, valamint garázs, terasz és saját, privát használatú kertrész is tartozik hozzájuk. Elosztásuk és méretük miatt elsősorban családok számára alkalmas, azonban itt mindenki megtalálhatja az otthonát, aki egy kertvárosi, nyugodt környéken szeretne élni. Mivel a lakások AA+ energetikai minősítéssel rendelkeznek, így zöld hitelt is igénybe lehet hozzájuk venni. Kiváló hőszigetelésű, a hűtést és a fűtést pedig hőszivattyús rendszer biztosítja mennyezet hűtés-fűtésen és padlófűtésen keresztül. Ennek áramellátását a tetőn elhelyezett napelemek segítik.

Szintén Debrecenben, a központhoz közel található a Homokkerti Lakópark, amely 5 társasházból áll. A beruházás keretén belül 3 darab 8 lakásos, 1 darab 9 lakásos és 1 darab 14 lakásos ház épül. Összesen 47, terasszal vagy erkéllyel ellátott lakás kapott helyet a kétemeletes épületekben. A legfelső szinteken penthouse lakások vannak, amik a hozzájuk passzoló hatalmas méretű teraszokkal és pompás panorámával rendelkeznek. A tervezéskor fontos szempont volt, hogy az ingatlanok többsége alkalmas legyen a CSOK által nyújtott vissza nem térítendő juttatásra és kedvezményes lakás vásárlási hitel igénybevételére. A lakások fűtése és hűtése hőszivattyús rendszerrel megoldott.

A Pápay Park a IX. kerület szívében, az üzleti és kultúrnegyed egyik csendes utcájában található. Összesen 170 lakást foglal magába, amelyek 1-4 szobásak és saját, nagyméretű terasszal ellátottak. A modern lakópark központi hűtő-fűtő rendszerrel bír, melynek köszönhetően a lakások AA+ energiaosztályú besorolásúak. Ezért az ingatlanok alacsony fenntartási költségűek, így nem csak időtállóak, hanem értéknövelő befektetésnek is tekinthetőek, ráadásul akár 20-80%-os finanszírozási konstrukcióval is leköthetők. Kiváló elhelyezkedése és kialakítása miatt mindenki számára tökéletes otthonként szolgálhat.

Az UniPark Buda a XI. kerületben, a Bartók Béla és a Somogyi út találkozásánál található. A 138 lakást magába foglaló épület 1-2 szobás lakásokat kínál az érdeklődök számára. A legfelső szinteken elhelyezkedők páratlan panorámával rendelkeznek a budai hegyekre és a városra. Remek elhelyezkedése miatt -közel a metróhoz, villamoshoz, vasútállomáshoz és számtalan szolgáltatóhoz- befektetésnek is tökéletes. A társasház közelében hamarosan új irodák és szórakoztató komplexumok kerülnek átadásra, illetve nem rég nyílt meg az Etele Pláza is, így az itt megvásárolt lakások folyamatos értéknövekedésben fognak részesülni.

A Budapest agglomerációjában található Biatorbágyon épült a Tópark lakópark. A komplexum “város a városban” jellegű kialakítást kapott, így percek alatt elérhető minden fontos szolgáltatás, ugyanis a lakások mellett itt üzletek, kávézók és éttermek is helyet kaptak. A családoknak pedig külön jó hír, hogy ebben a kisvárosban még bölcsőde és óvoda is fellelhető. A Törökbálinti-tó mellett fekvő Tópark épületeiben összesen 296 lakás került kialakításra, melyek 1-4 szobát foglalnak magukba. A fővárosba könnyen le lehet jutni, ugyanis az M1 és az M0-ás autópályára is rá lehet menni az útcsatlakozás által, a BAH csomópont mindössze 9 perc alatt megközelíthető. A minőségi kivitelezéssel készült beruházás lakásai hitel és CSOK igénybevételével is az Öné lehetnek.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)