Te is kíváncsi vagy a titokra? – Most feltárjuk a jó ingatlanhirdetés rejtélyeit

Az ingatlaneladás nem a legegyszerűbb feladat, ezt aláírjuk, azonban vannak olyan megoldások, amikkel egészen egyszerűen tovább adhatsz az ingatlanodon. Aggodalomra semmi ok, segítünk és feltárjuk a jó ingatlanhirdetés rejtélyeit.

A sikeres hirdetésfeladásban rejlik a megoldás!

Ahhoz, hogy minél több emberhez elérjen az eladó ingatlanának híre, manapság már elengedhetetlen, hogy ez az interneten is látható legyen. Rengeteg felületen teheti közzé ingatlanhirdetést, de a legcélravezetőbb, ha ezt egy olyan oldalon teszi meg, ami már régóta a köztudatban él és nagy a látogatottsága. Magyarország egyik vezető ingatlan hirdető portálja az Ingatlantájoló, ami azért is vált közkedveltté, mert a magánszemélyek számára is kiváló lehetőségeket biztosít.

Megéri nálunk hirdetnie? Természetesen, ez nem is kérdés!

Az ingatlanvásárlásra nyitott célközönség több mint 80%-a megfordul az oldalunkon és a médiapartneri együttműködéseink tovább segítik, hogy minél több forgalmat tereljünk az oldalainkra.

A hatékonyság elsőszámú szempont nálunk, ezért a feltöltött hirdetése az Ingatlantájolón illetve az Otthontérképen is megjelenik egyaránt, és még csak nem is kell kétszer fizetnie ezért. Folyamatosan figyeljük a legkorszerűbb trendeket, illetve ügyelünk arra, hogy a felhasználói élmény is a maximumon pörögjön, ennek érdekében olyan fejlesztések is megvalósultak, mint a Hirdetésfigyelő legújabb szolgáltatása, az Árfigyelő, mellyel az érdeklődők nemcsak arról kapnak értesítést, ha egy új, az ő szűrési feltételeiknek megfelelő ingatlan hirdetése felkerül az oldalra, hanem arról is, ha egy általuk már megtekintett, vagy az ő szűrési feltételeiknek megfelelő ingatlan ára csökken.

De más nagyszerű szolgáltatások is várják, a háromszintű licitrendszerrel például könnyűszerrel a találati listák élére helyezheti a hirdetését. Önnek csak licitálnia kell kreditjeivel a legjobb helyekért, és hirdetése mind a területi, mind a sorbarendezett listákon az élre kerülhet. Ez igazán jól hangzik, ugye?

A hirdetői csomag választása is fontos!

Az Ingatlantájolón a versenytársakhoz képest sokkal kedvezményesebben lehet hirdetői csomagokat vásárolni, amit azért is célszerű használni, mert rengeteg előnnyel jár. A minőségi és gyors képfeltöltés lehetősége mellett olyan extra szolgáltatások is elérhetővé válhatnak a megfelelő csomag kiválasztásával, mint a partneroldalainkon való megjelenés és Facebook hirdetések.

A cikkírással még több érdeklődőt tud bevonzani

A legklasszabb ajánlat, ami kivételesen megtalálható az oldalunkon, hogy szakértő újságíró kollégáink cikket írnak az ingatlanáról az Ön igényeinek megfelelően, Önnel szoros együttműködésben, amit az Otthontérkép Magazin felületén jelenítünk meg. A cikket emellett tovább hirdetjük 6 partneroldalunkon és Facebook oldalunkon, így sokszor elérve akár a 20-25 ezres olvasottságszámot is. Olyan népszerű közéleti és gazdasági oldalak tartoznak partneroldalink közé, mint az mfor.hu, privatbankar.hu és infostart.hu

Az euróban történő hirdetés hasznos stratégia!

Különösen, ha külföldi érdeklődőket is szeretne bevonzani. Ez a lehetőség növelheti az ingatlan iránti nemzetközi érdeklődést és hozzájárulhat a gyorsabb értékesítéshez. Emellett az sem utolsó szempont, hogy az árfolyamveszteséget is elkerüli ezáltal. A rendszer az MNB napi árfolyami adatait felhasználva váltja át forintba az ingatlanok árát és az ár szerinti listázásnál is a találatokat pénznemektől függetlenül sorrendbe rendezi.

 

Az Ingatlantájoló számos szolgáltatása, a licitrendszer, az euróban történő hirdetés, és a cikkírás lehetősége mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az ingatlanértékesítés hatékony és sikeres legyen. Mindezek a lépések együttesen segítenek abban, hogy minél több érdeklődő megtalálja az Ön ingatlanát, és a lehető legjobb áron értékesítse azt.

 

Összefoglalva, az ingatlanértékesítés kreatív és effektív lépéseit követve képes lehet a maximális potenciált kihozni ingatlanából és sikeresen értékesíteni azt. Az Ingatlantájoló tapasztalt munkatársai és innovatív szolgáltatásai segítséget nyújtanak az egész folyamat során, és biztosítják, hogy a hirdetés zökkenőmentesen és a lehető legjobb eredménnyel történjen.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)