Klasszikus és modern tökéletes harmóniában, Krisztinavárosban

Ma már nehéz olyan felújított ingatlant találni, ahol nemcsak arra figyeltek, hogy az ingatlan megfeleljen a 21. századi követelményeknek, hanem arra is, hogy a felújítás során megtartsák klasszikus jellegét. Pedig mindez különösen előnyös, ha egy igazi nagypolgári lakásról van szó, ami egy olyan előkelő kerületben helyezkedik el, mint a XII. kerület, azon belül is az I. kerületbe átnyúló Krisztinavárosban.

A XII. kerület rendkívüli előnye, hogy rengeteg a zöldövezet, ugyanakkor az I. kerülethez legközelebb eső részén, Krisztinavárosban, kiváló közlekedési feltételek mellett, gyakorlatilag a budai belvárosban élhetünk. Itt, a Márvány utca Királyhágó térhez közelebbi részén, egy liftes ház 4. emeletén található az a tágas lakás, melyet tulajdonosa a legnagyobb igényességgel, neves építész tervei alapján, kiváló minőségű anyagokkal újított fel.

Az ingatlan több villamos- és buszjárattal, valamint éjszakai buszjárattal is megközelíthető, közelében megtalálható a Déli-pályaudvar, számtalan bevásárlási lehetőség, egészségügyi- és oktatási intézmények, parkok, zöldövezet és több egyetemi kar is, így a lakás családoknak vagy befektetésnek is egyaránt kiváló.

A 4. emeleti lakás elhelyezkedésének köszönhetően rendkívül világos, tágas étkező-konyhával rendelkezik, 3 egész szobája közül a két nagyobb a Márvány utcára néz. A felújítás Éltető Zsófia Junior Prima díjas építész tervei alapján készült, kizárólag első osztályú anyagok felhasználásával. Az ingatlan teljesen új gépészetet, távolról vezérelhető fűtést, új burkolatokat és motoros redőnyökkel felszerelt külső nyílászárókat kapott, a belső nyílászárókat azonban megtartották, felújították, hogy ezáltal is megőrizzék az ingatlan eredeti, klasszikus stílusát.

A felújítás során azonban legalább ennyire fontos szempont volt az is, hogy a lakás megfeleljen a mai igényeknek, ezért kialakítottak egy extra fürdőszobát, így az ingatlan most egy kádas és egy épített zuhanyzós fürdőszobával várja új tulajdonosát, melyekbe minőségi olasz burkolatok és csaptelepek kerültek. A konyha is igényes felújítást és új, minőségi gépekkel felszerelt konyhabútort kapott, illetve légkondicionálóval is felszerelték, mint minden egyes szobát.

Ha tehát Ön egy igazán színvonalasan felújított lakást keres, igazán előkelő környéken, a XII. kerületben, ne habozzon, itt csodálatos otthonra vagy nagyszerű befektetési lehetőségre lelhet. Az ingatlanról videó is készült, melyet itt tekinthet meg:

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Ezerszámra törölt repülőjáratok, akadozó banki rendszerek, pánik világszerte egy szoftverfrissítés miatt. De mit akartak javítani és mi jó származhat ebből?

© 2024 (v2.202102)