Ferencváros – költözhető új, modern otthonok, szinte mindenhez közel!

Még nyitva a lehetőség, csapjon le ezekre a szuper, azonnal költözhető lakásokra! Mutatjuk, mire leltünk a Ferencváros egyik legjobb részén!

Egy lakás vásárlási döntés, ha nem is egy életre, de életünk egy jelentős szakaszára szól, így igen alaposan érdemes megfontolni a döntést.

Aki a budapesti belváros pesti részéhez közel keres nívós, kiváló ár-érték arányú otthont, az ne felejtsen el körülnézni a Ferencváros belsőbb részén, ahol szinte kizárólag az új építésű társasházak határozzák meg az utcák képét. Most errefelé mutatunk egy már átadott új projektet, amelyben még kaphatók vadonatúj otthonok.

Talán nem is kérdés, ha errefelé keresgél, hogy szeretne olyan helyen lakni vagy éppen befektetni, ahová az orvosképző Semmelweis Egyetem vagy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új épületei sétatávolságra vannak, továbbá Közgáz és az ELTE számos kara is könnyen elérhető.

Ahová igen közel van gyalog a Klinikák metróállomás és egyúttal a 24-es villamos is.

Amiről szó van, az a GAMA Residence nevű társasház, amely modern, energiatakarékos továbbá nagyon korrekt árú, elkészült és azonnal bekötözhető, már használatbavételi engedéllyel rendelkező okos otthonokat kínál.

Akad köztük olyan is, amely gépesített konyhával együtt kerül értékesítésre!

Fontos szempont a választásnál, hogy nem messze van ide az igen egyedi Kerekerdő Park, a nyüzsgő, éttermekkel teli Ferenc tér, a tágas Haller Park vagy a romantikus tavat is befogadó Orczy-kert. Errefelé számos játszótér és felnőtt sportolási lehetőség van. A Duna partján sétálni, kocogni, kerekezni lehet. Ott van a MÜPA, a Nemzeti Színház, a Boráros tér, a Bálna és sok nagy irodaház , továbbá pár lépés a Füvészkert, valamint a kocogók és sétálók igazi paradicsoma, a Népliget is, melyhez közel nem csak nagy irodák találhatók, hanem a Groupama Aréna és a Budapesti Multifunkcionális Sport- és Rendezvénycsarnok is.

A cikk a GAMA ház építtetőjének a támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bejelentés: jó hírt kapott a volt katások egy része

Nagy bejelentés: jó hírt kapott a volt katások egy része

A fizetendő ekho mértéke csökken, a katás cégek pedig fellélegezhetnek, eltörölték a könyvvizsgálati kötelezettségüket.

Üzent a Mol a magyaroknak: így jut majd mindenkinek elegendő üzemanyag

Üzent a Mol a magyaroknak: így jut majd mindenkinek elegendő üzemanyag

A jelenlegi üzemanyagpiaci helyzetben felelős fogyasztói magatartásra van szükség ahhoz, hogy mindenkinek jusson elegendő üzemanyag.

Valami hatalmasat robbant egy orosz légibázison - az ukránok új páncélozott járműveket kaptak

Valami hatalmasat robbant egy orosz légibázison - az ukránok új páncélozott járműveket kaptak

Ezek voltak az elmúlt órák legjelentősebb eseményei az orosz-ukrán háborúból.

Atombombát dobtak Magyarországra a kormány orosz barátai?

Atombombát dobtak Magyarországra a kormány orosz barátai?

A magyar gazdaságra ledobták az atombombát, ám a támadás nem Brüsszelből, hanem Moszkvából érkezett, azok részéről, akiket a külügyminiszter az Ukrajna elleni inváziót követően is a barátjának mondott.

© 2022 (v2.202102)