Ferencváros – költözhető új, modern otthonok, szinte mindenhez közel!

Még nyitva a lehetőség, csapjon le ezekre a szuper, azonnal költözhető lakásokra! Mutatjuk, mire leltünk a Ferencváros egyik legjobb részén!

Egy lakás vásárlási döntés, ha nem is egy életre, de életünk egy jelentős szakaszára szól, így igen alaposan érdemes megfontolni a döntést.

Aki a budapesti belváros pesti részéhez közel keres nívós, kiváló ár-érték arányú otthont, az ne felejtsen el körülnézni a Ferencváros belsőbb részén, ahol szinte kizárólag az új építésű társasházak határozzák meg az utcák képét. Most errefelé mutatunk egy már átadott új projektet, amelyben még kaphatók vadonatúj otthonok.

Talán nem is kérdés, ha errefelé keresgél, hogy szeretne olyan helyen lakni vagy éppen befektetni, ahová az orvosképző Semmelweis Egyetem vagy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új épületei sétatávolságra vannak, továbbá Közgáz és az ELTE számos kara is könnyen elérhető.

Ahová igen közel van gyalog a Klinikák metróállomás és egyúttal a 24-es villamos is.

Amiről szó van, az a GAMA Residence nevű társasház, amely modern, energiatakarékos továbbá nagyon korrekt árú, elkészült és azonnal bekötözhető, már használatbavételi engedéllyel rendelkező okos otthonokat kínál.

Akad köztük olyan is, amely gépesített konyhával együtt kerül értékesítésre!

Fontos szempont a választásnál, hogy nem messze van ide az igen egyedi Kerekerdő Park, a nyüzsgő, éttermekkel teli Ferenc tér, a tágas Haller Park vagy a romantikus tavat is befogadó Orczy-kert. Errefelé számos játszótér és felnőtt sportolási lehetőség van. A Duna partján sétálni, kocogni, kerekezni lehet. Ott van a MÜPA, a Nemzeti Színház, a Boráros tér, a Bálna és sok nagy irodaház , továbbá pár lépés a Füvészkert, valamint a kocogók és sétálók igazi paradicsoma, a Népliget is, melyhez közel nem csak nagy irodák találhatók, hanem a Groupama Aréna és a Budapesti Multifunkcionális Sport- és Rendezvénycsarnok is.

A cikk a GAMA ház építtetőjének a támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Új közvélemény-kutatás: Rogán Antalnak is le kellene mondania

Új közvélemény-kutatás: Rogán Antalnak is le kellene mondania

Tízből hét megkérdezett szerint a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének is távoznia kellene a kormányból és a Fideszből a kegyelmi ügy nyomán.

Törökországban turnézik Orbán Viktor

Törökországban turnézik Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a törökországi Antalyában Recep Tayyip Erdogan török államfő meghívására részt vesz az Antalyai Diplomáciai Fórumon.

Figyelem, napelemesek! Tavasszal pénz áll a házhoz!

Figyelem, napelemesek! Tavasszal pénz áll a házhoz!

Tavasszal megkezdődhetnek a kifizetések, megindulhat a modern napelemes rendszerek telepítése.

Nem merészkednek ki a magyar vidékre Budapestről a külföldiek

Nem merészkednek ki a magyar vidékre Budapestről a külföldiek

A nemzetközi turizmus kezd normalizálódni, ebből Budapest is egyre többet profitál, a vidék viszont alig lát ebből valamit.

© 2024 (v2.202102)