A város szívében, kitűnő ár-érték arányban!

A belvároshoz igen közel, a város megújuló-megszépülő rehabilitált józsefvárosi Magdolna negyedben leltünk most rá egy igazi, fiatalos gyöngyszemre. Mutatjuk ezt a remek lehetőséget, ahol mindössze 20 százalék befizetésével leköthetők a kitűnő ár-érték arányú új otthonok.

Aki fiatal vagy éppen fiatalos, az nem szívesen mond le arról a remek lehetőségről, hogy a város lüktető szívéhez közel éljen. Mert nem csak a főiskolák, egyetemek, bulihelyszínek, mozik és bevásárlóközpontok, intézmények és szolgáltatók közelsége lehet lényeges.

Költözéskor, egy új élet kezdetekor, igen lényeges sokaknak, hogy ne kelljen mindenért autóba ülni és mondjuk lélektelen külvárosi kereskedelmi óriásokban bolyongani minden egyes bevásárlás alkalmával vagy éppen valamilyen gyorsétterembe ülni kikapcsolódás során, mellőzve az igazi városi miliőt, hangulatot.

Mert hát egy nagyváros hangulata teljesen egyedi, s nem csak nyáron vannak fesztiválok, utcai kirakodóvásárok, utca-zenészek, kézműves boltocskák, hanem színházak, koncertek, kellemes kis kávézók és éttermek, egyedi kis boltok, piacok, azaz minden olyasmi is van a belvárosban, ami a nagyvárosi léthez elengedhetetlen.

Azaz a belvárosi lét összehasonlíthatatlan nem csak az agglomerációval, de a külső városrészekkel is.

Éppen ezért sokan nem is szeretnek túl messze költözni a belső körúttól, miközben sajnos errefelé csillagászatiak az árak. Lehet az is, hogy sok korrekt árú ajánlat akad a piacon, de a fentieknek sajnos egyre kevesebb új társasház felel meg. Mi most azonban mutatunk egy vadonatúj, remek ár-érték aránnyal csábító projektet az újjáépülő Magdolna Negyedben, UNIVERY néven.

Kezdjük akkor a fiatalokkal: itt, a belvároshoz közel a teljesen átalakuló józsefvárosi részhez igen közel van a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Semmelweis Egyetem, valamint az Óbudai Egyetem pesti gépész kara. Az UNIVERY-hez közel olyan a csodálatos parkok is vannak, mint például az Orczy kert.

Mivel pedig ez, az energiatakarékos lakásokat eredményező építkezés mostanság kezdődik, így igazi „ütős” bevezető árak és igen kedvező fizetési feltételek várják az erre nézelődőket. Felsőoktatásra járó fiatalok mellett életkezdő párokra, kis családokra is számít az építtető.

Arról nem is szólva, hogy aki manapság befektet, annak a megtakarítása megmenekülhet a pénzromlás romboló erejétől.

Mégpedig egy új otthonba fektetheti tőkéjét, ahol az éveken át tartó garancia is plusz nyugalmat jelent a kiemelten energiatakarékos megoldások pedig sok-sok pénzt spórolnak az elkövetkező években, különösen ha rövidesen mindenkit érintő villamos energia és gázárakra gondolunk.

A hazai piacon két évtizede jelenlévő, nagyon megbízható Avico Group UNIVERY társasháza tehát nem csukán zöld energiaforrással, de két lifttel és két bejárattal a VIII. kerület frekventált-rehabilitált részén fog kinőni a földből. Az árak a piaci bevezető kedvezmény révén nagyon korrektek. Mi több, az ár mindössze 20 százalékának befizetésével leköthető egy új otthon, a hátralévő négyötöd részt csupán a beköltözéskor kell majd kiegyenlíteni.

Az új társasházban már 25-29 négyzetmétertől elérhetők összkomfortos, kedves garzonok, de vannak nappali, plusz két szobás 60-66 négyzetméteres, akár CSOK-ra alkalmas lakások. A földszinten teremgarázsok kaphatók, de ezeket – sok hasolnló otthonnal ellentétben – egyáltalán nem muszáj megvásárolni.

 

A cikk az UNIVERY projekt beruházója, az Avico Group támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orosz letelepedési kötvényesek nem kapták vissza a pénzüket Rogán Antal jóbarátjához kötődő cégtől

Orosz letelepedési kötvényesek nem kapták vissza a pénzüket Rogán Antal jóbarátjához kötődő cégtől

Megkárosítva érzi magát több olyan orosz állampolgár, aki magyar letelepedési kötvényt vásárolt.

Kényszerű döntés született: 168 embert rúgnak ki a Lázár Jánoshoz tartozó állami cégtől

Kényszerű döntés született: 168 embert rúgnak ki a Lázár Jánoshoz tartozó állami cégtől

Csoportos létszámcsökkentés lesz a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft-nél.

Putyin ennek nem fog örülni: orosz cirkálórakéták semmisültek meg a Krímben

Putyin ennek nem fog örülni: orosz cirkálórakéták semmisültek meg a Krímben

A krími Dzsankoj városában történt robbanás megsemmisítette a Moszkva fekete-tengeri flottája számára szánt orosz cirkálórakétákat.

Sajnálhatja a világ, hogy náluk nem forint van, olyan erős lett a magyar fizetőeszköz

Sajnálhatja a világ, hogy náluk nem forint van, olyan erős lett a magyar fizetőeszköz

Erősödött kedd reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

© 2023 (v2.202102)