Ragadja meg az alkalmat, heteken belül költözhet Ön vagy akár gyermeke!

Angyalföld zöldövezetében, mégis, a városhoz, közlekedéshez, intézményekhez meglehetősen közel, a Rákos-patak mellett bukkantunk erre az új gyöngyszemre. Érdemes megnéznie ezeket az új otthonokat, egy részük már heteken belül költözhető, de a második ütem is hamarosan, jövő tavaszra elkészül itt, csupa zöldben, a Futár park szomszédságában. Ha pedig még mindig nem talált ideális lakást gyermekének és nem szeretné, ha zsúfolt, élhetetlen koleszben kellene laknia, akkor erre is kiváló az Uptown lakópark.

Még az igazi áremelkedés előtt szeretne egy nagyon modern, kifejezetten alacsony rezsijű, menő otthont bebiztosítani önmagának, családjának? Esetleg nyugodtabb lenne ha nem koliban kellene több 100 diákkal vagy egy problémás albérletben másokkal együtt laknia gyermekének? Esetleg befektetést keres az egyre csak erősödő pénzromlás ellen?

Ha e kérdések valamelyikére igen a válasz, akkor jó ha tudja: akár befektetésnek, akár első lakásnak, de még családi otthonnak is az egyik legideálisabb hely ma Pesten a legfelkapottabb városrészek közé tartozó XIII. kerületben keresgélni. Most a Béke utca és a Tahi utca sarkához közel, kifejezetten jó közlekedésnél, de mégis csendesebb, zöldövezeti részen ajánljuk figyelmébe az Uptown, a modern, igen tetszetős lakóépületek első és második ütemét.

Remek hír, hogy az első ütem lakásai esetében már a 6. emeleten tartanak a műszaki átadások és hamarosan indul a használatbavételi eljárás, ami azt jelenti, hogy heteken belül hivatalosan is költözhető lesz az első ház. Akár itt, akár a jövő tavaszra elkészülő második ütemben, köthetők még le csodálatos otthonok. Most 34–91 négyzetméteres, e1-4szobás lakások közt mind a legfiatalabb, elő lakást keresők, mind a friss családos, a közép korú, de még az idősebb korosztály is megtalálja a számára legkedvezőbb ajánlatot itt.

A két ház 84, illetve 96 lakásos. És mivel a fűtéshez hőszivattyút használnak, így a gázárak robbanásától is védve leszünk. A hőszivattyú a téli fűtést nagyban segíti és a környezet védelmét is biztosítja, miközben a piacinál jóval olcsóbb, „zöld” áramtarifával kell csak a fűtésért fizetnünk.

Természetesen a mai életritmus mellett a csendes, zölddel körülvett lakásokat részesítjük előnyben. Itt a Tahi úton mindez megvan: szépülő, fejlődő zöldövezeti környék, számos rekreációs lehetőséggel melyek közt a sportos fiatalok, de a fiatalos idősebbek is megtalálják a lehetőséget a mozgásra, vagy csak egy-egy kiadós sétára a patak partján, vagy valamelyik közeli parkban – ilyen még a házzal szemközt, pár lépésre is található a kellemes kis Futár park „személyében”.

Nem mellékes, hogy igen közel esik ide a sok-sok mozgási lehetőséget kínáló Vasas sportközpont, továbbá a Rákos-patak partjának mentén végighúzódó igen hosszú futó-, illetve sétáló-bringázó szabadidős park, modern világítással, felnőtt és gyermek játszóterekkel, dedikált bicikli és sétaúttal. Ugyanakkor ide még Városliget vagy a BVSC sincsen távol. Továbbá a környéken – Pest egyik legelegánsabb, igen felkapott zöldövezeti lakónegyedében – egy kis séta vagy kocogás is feltölthet bárkit – hiszen a hely családias, kertvárosias hangulatú.

De ez nem azt jelenti, hogy az infrastruktúra ne lenne első osztályú: közel esik ide Angyalföld igazi központja, a Béke tér. Sok-sok bolttal, pénzintézettel, intézménnyel, óvodával, iskolával, hivatallal, szolgáltatóval melyek akár kötött pályás villamossal is gyorsan elérhetők, ugyanis e lakóházak a Béke úthoz közel épülnek. Innen akár sétával is elérhető 3 fontos élelmiszerüzlet, a Penny Market, az Aldi, és egy CBA is; továbbá közel lesz ide a posta, az orvosi rendelők és éttermek is.

Az sem gyakori manapság, hogy egy-egy épület ténylegesen esztétikus, szemet gyönyörködtető. Ugye Ön is szívesen lakna ilyen helyen?

Az írás az Uptown házakat építtető Avico Group támogatásával született.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

A 15. héten szakadék keletkezett a csatornák közt a nézettségi adatokban.

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Rossz hírünk van: egyre közelebb a 400-as szint.

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Kétféle ember, és kétféle cég van: akit már meghekkeltek, és akit meg fognak. De segíthet ezen a szabályozás? Klasszis podcast.

© 2024 (v2.202102)