Tágas, mégis energiatakarékos lakások Budapestről!

A rezsiemelkedés mellett egyre nehezebb fizetni a fűtésszámlákat, ezért érdemes energiatakarékos lakások után kutatnunk. Különösen nehéz dolga lehet a nagycsaládosoknak, hiszen a több hálószobával együtt jár a nagyobb fogyasztás és ezáltal a magasabb rezsiköltségek is. Szerencsére Budapesten bárki megtalálhatja a számításait! A pénztárcabarát, korszerű épületgépészeti megoldásokkal rendelkező, nagyméretű téglalakásokból gyűjtöttünk most össze néhányat.

Tiszta, rendezett, belső udvarral is rendelkező társasházban található az a 64 m2-es, 3 szobás lakás, ami egyedi, stílusos kivitelezésével akár azonnal költözhető. A 2 külön nyíló szoba, előszoba, fürdőszoba és mellékhelyiség kiegészül egy 5 m2-es galériával is, ami fekvőgalériává alakítható igény szerint. A lakás alacsony fenntartási költségeihez az egyedi mérőhelyes víz, gáz és villany járul hozzá, és nem utolsó sorban a korszerű, kondenzációs kazán. A közös költség szintén minimális, ami magába foglalja a felújítási alapot is.

A környék biztonságát a közös terek bekamerázottsága biztosítja, és kerékpártárolót illetve liftet is találunk a társasházon belül. A belvárosba könnyűszerrel el tudunk innen jutni a 9-es busz illetve trolik segítségével, valamint villamos- és metrómegállók is csak pár perc sétára találhatók.

Albertfalván a Törökverő úton egy 75 m2-es, 3 szobás, panorámás, összkomfortos, erkélyes, klimatizált lakást találtunk, egy tégla építésű, 6 emeletes, liftes ház 4. emeletén. A lakás akár 4 szobássá is alakítható, minden helyisége a prémium minőség jegyében lettkialakítva. Gazdaságos, levegős hőszívattyúk szolgáltatják a fűtés-hűtés és melegvíz ellátást ezáltal alacsonyan tartva a lakás fenntartási költségét. Különlegessége az ingatlannak a nappaliból és az erkélyről látható gyönyörű, dunai kilátás, amit egyszerűen nem lehet megunni. A Savoya Park, a Budafoki Piac és a Dunafoki Szabadidő Park csak néhány perc sétára található így akár bevásárolni, akár a természetben kikapcsolódni szeretnénk, bármire van lehetőségünk a környéken.

A Műegyetem békés, napfényes környékén található egy 2+2 félszobás, 78 m2-es frissen felújított lakás, ami jó elosztásával és modern megoldásaival tökéletesen megfelel a környezettudatos elvárásoknak is. A 4 éve történt felújítások során a vízvezetékek és nyílászárók cseréje is megtörtént emellett pedig jól felszerelt konyha és fürdőszoba lett kialakítva, ahol a berendezési tárgyak a vételár részét képezik. Az épített zuhanyzó is újonnan kivitelezett és ha mindez még mindig nem fogott volna meg, akkor a szauna egészen biztosan lenyűgöz minket.

A fűtési költségeket egyedi mérés szerint kell fizetni, ami 10 000 Ft-nál nem szokott több lenni. A közös költség tartalmazza a hideg vízhasználatot, felújítási alapot, ház biztosítást, képviseleti díjat és a szemétdíjat is, ami mindössze csak 25 000 Ft-ot tesz ki. A tömegközlekedés kiemelkedő a környéken, hiszen buszokkal, villamosokkal és a 4-es metróval is megközelíthetjük Budapest több pontját. Ugyanakkor helyben is megtalálunk mindent, amire szükségünk lehet, üzletek, gyógyszertár, posta és éttermek is szinte karnyújtásnyira.

A XIII. kerületben a Radnóti Miklós utcában egy különleges, gyönyörűen felújított, polgári lakásra is lecsaphatunk. A Dunához közel, a Westend mellett találjuk ezt a 85 m2-es, 3 szobás, külön konyhás, korszerűen beépített társasházi lakást. Világos, napfényben fürdő szobák várják a beköltőzőket, a nappaliból nyíló, nagyobb hálószobához erkély is kapcsolódik, a kisebbik hálószoba a közlekedőből nyílik. A fürdőszoba zuhanyzóval és káddal is fel van szerelve ráadásul a lakás bármely helyiségéből könnyen elérhető. Az exkluzív kialakítás azonnal elbűvöli az embert.

Ha még mindig nem lennénk meggyőzve, akkor az alacsony rezsiköltségek felett már biztos nem tudunk szemet hunyni. Teljesen új fűtésrendszeren keresztül történik a fűtés, új gázkazán és radiátorok biztosítják a meleget. A vastag falaknak, és az új nyílászárók köszönhetően pedig még energiahatékonyabb a lakás. Az infrastruktúra kitűnő, 4-6-os villamos és metró a közelben.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elmondta a miniszter, mekkora áremelkedést hozhat az ársapka eltörlése

Elmondta a miniszter, mekkora áremelkedést hozhat az ársapka eltörlése

Erről Nagy Márton beszélt tegnap este.

A ProWein 2023 új fejezetet nyit a kiállítás történetében

A ProWein 2023 új fejezetet nyit a kiállítás történetében

A világ legnagyobb bor- és szeszesital-kínálata hagyományosan Düsseldorfban, Németországban mutatkozik be.

Már most baj van: semmit sem ér Orbán Viktorék nyugdíjemelése

Már most baj van: semmit sem ér Orbán Viktorék nyugdíjemelése

Még ha nem is szándékosan, de a jelek szerint spórolt az Orbán-kormány a nyugdíjemelésen.

Elképesztő hiányt mutat a magyar államháztartás

Elképesztő hiányt mutat a magyar államháztartás

November végéig az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt úgynevezett központi alrendszere 3466,4 milliárd forintos hiánnyal zárt.

© 2022 (v2.202102)