Csodás otthonok Magyarország legélhetőbb városaiból!

Sokszor felmerül bennünk a kérdés, hogy hol érdemes ingatlant vásárolni. A kedvezőbb lehetőségeket kutatjuk az oktatást, kultúrát, vásárlást és munkaerőpiacot tekintve vagy a megfizethetőség fontosabb számunkra? Milyen alternatívák közül válogathatunk Magyarországon? A Takarék Index, a Magyar Bankholdinghoz tartozó Takarék Jelzálogbank elemzésében ebben a kérdéskörben kutatott élhetőségi vizsgálatában az oktatás, az egészségügy, a kultúra, a bűnözés, a munkaerőpiac, a vásárlási lehetőségek és az ingatlanok ára tekintetében. Az első 5 legélhetőbb járási területről hoztunk most csodás, családi házakat, amik nem csak élhetők, de szép környezetben helyezkednek el és még fenntartási költségeik is minimálisak.

Budapest azért is tökéletes választás ingatlanvásárlásra, mert az oktatás, az egészségügy, a kultúra és nem utolsó sorban a vásárlási lehetőségek tekintetében is az élvonalban van. Sasad szívében most egy több generációs családi otthon várja az újonnan beköltözőket, napfényes, tágas szobákkal, óriási élettérrel mindez csendes, nyugodt környezetben. Ezt a házat nem érdemes kihagyni!

Az elrendezés tökéletes, a földszinten impozáns nappali, hatalmas étkező és világos konyha lett kialakítva. Az étkezőben a hatalmas üvegablakoknak köszönhetően a sashegyi panorámában gyönyörködhetünk. Ezen a szinten találunk még kamrát és wc helyiséget is kézmosóval. Egy szinttel feljebb haladva találjuk a 3 hálószobát, és 2 fürdőt, ami tökéletes nagycsaládosok számára, és mindez még kiegészül gardróbszobával is. A nappali szintről lefelé pedig egy teljes értékű komplett lakrész található. Az utóbbi években történt felújítások következtében az energiafelhasználás alacsony, 2 db cirkó gondoskodik a melegvízről míg a nyári napokat klímaberendezés teszi kellemesebbé. A szigetelés és az üvegezés is a korszerű megoldásoknak megfelelően lett kialakítva.

Ha a biztonságot tartjuk a legfontosabbnak az otthonkeresés során, akkor Pilisvörösvár a mi településünk, ugyanis az élhetőségi vizsgálatban az első helyen végzett. Itt akár olyan csodákra is rábukkanunk, mint a 805 m2-es telken épült, 4 szobás, örök panorámás, luxus családi ház. Ez itt maga a modern elegancia és gyönyör! A kiépített napkollektoroknak, az invertes klíma rendszernek, a gáz cirkó fűtésnek és a fa nyílászárók kialakításának köszönhetően az energiatakarékosság is megvalósul a házon belül. A luxus életvitelt garantálja az 5 személyes kerti jakuzzi, a 6-8 személyes finn szauna, a LED fények és az elektromos kerti napernyők. A baráti társaságunk egészen biztos, hogy le lesz nyűgözve, ha itt tartjuk az összejöveteleket. Kerti medence is tartozik az ingatlanhoz, emellett szigetelt, 2 állásos garázs, 2 felszíni autóbeálló, fedett tároló és többfunkciós pince is.

Egy alacsony fenntartású, energiatakarékos családi ház várja az újonnan beköltözőket Veszprémben. Az élhetőségi vizsgálatban a település az oktatás tekintetében a 2. legjobb lehetőségnek bizonyult és a megyeszékhelyek tekintetében is a 2. helyet foglalja el. Az Óváros tértől 1500 méterre újépítésű, 3 szintes ház gyönyörűen fenntartott kerttel és hangulatos terasszal vonzza az érdeklődőket. A patakparton fekvő telekre 84 m2 alapterületű nappali+2 szobás lakószint és 2 szobás, 43 m2-es tetőtéri szint épült. Egy 81 m2-es pinceszint is kiépült, ahol jelenleg nappali és vendégszoba lett kialakítva, de ez is igény szerint átalakítható lakószobává. Ezen a szinten, a fedett teraszon  infraszauna is található. Az alacsony fenntartási költségekhez a hőszivattyús rendszer járul hozzá, ami a két felső szintet fűti-hűti és látja el melegvízzel, az alsó szinten pedig elektromos fűtés és kandalló működik.

Debrecen a kultúra vonatkozásában jár az élvonalban, de megyeszékhelyek tekintetében is az egyik legjobb lehetőségekkel rendelkezik. A város Diófa utcájában találunk egy remek műszaki megoldásokkal rendelkező 7 lakásos, alacsony fenntartású, udvaros társasházban egy eladó penthouse téglalakást. A 2. emeleten találjuk az említett 68 m2-es, amerikai konyhás, nappali+3 szobás lakást, ami autóbeállóval, és akár teljes bútorzattal és berendezéssel már azonnal költözhető is. A lakás rezsiköltségei a minimálisra csökkennek a kondenzációs fűtésnek köszönhetően, ami kiegészül helyenként padlófűtéssel. Egyedi, belső LED világítás szolgáltatja a fényt a lakáson belül, és az inverteres, hűtő- fűtő klíma is az egyik legkorszerűbb. Hatalmas terasz és parkosított kert csatlakozik a lakáshoz. Az udvarban ezáltal lehetőség nyílik szalonnát sütni vagy bográcsozni vagy akár csak egy teadélutánt megszervezni a barátokkal.

Nyugodt környezet és minőségi életvitel vár Bólyon. Itt található ez a családi ház is, mely egy több, mint 800 m2-es telken áll. Az épület teljes felújításon ment keresztül 2019-ben, ennek során a teljes víz-, villanyvezeték, és fűtésrendszer cseréje megtörtént, prémium minőségű szaniterekkel, szerelvényekkel és burkolatokkal történt a felújítás. A korszerű konyhabútor számos extrával és első osztályú elektromos gépekkel van felszerelve. Érdekessége az épületnek, hogy egy hatalmas,  közel 80m2-es egybefüggő nappali-étkező-konyhával is rendelkezik, illetve különösen széles ajtónyílások kerültek kialakításra, küszöbmentesen, és egyedileg készült beltéri lépcsők. A házhoz 60 m2-es melléképület is csatlakozik, amely alatt pince is található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Putyint nem lehet diplomáciával legyőzni?

Putyint nem lehet diplomáciával legyőzni?

Az ukránok nagyon várják a friss tüzérségi lövedékeket. Háborús hírek.

Senki nem kap többé kegyelmet Novák Katalin miatt?

Senki nem kap többé kegyelmet Novák Katalin miatt?

Idén eddig szünetel a kegyelmezés.

Jól szervezett árverés: eladta az állam a Petőfi laktanyát is

Jól szervezett árverés: eladta az állam a Petőfi laktanyát is

Nagy árverés volt: az első licitáló nyert.

© 2024 (v2.202102)