Ilyenek az ősz csodálatos színei a Krisztinavárosban

Remek lehetőséget mutatunk a Krisztinavárosban, mégpedig a Budai vár tövében. a Logodi utca egyik csodálatos, patinás házában.

Bár már egyre rövidebbek a nappalok és a nap is ritkábban süt ki, azért egy-egy napsütéses délután sokan szívesen andalognak a Budai vár környékén. (Nyitóképünk és utolsó képünk illusztráció.)

Errefelé, a Krisztinavárosban járva bukkanhatunk rá erre a vár tövében hosszan végighúzódó Logodi utcában található nívós, emeleti, utcai fekvésű nagy lakásra.

Ez a kiadó otthon első osztályú választás, ha lakás céljára keresünk; illetve akkor is, ha iroda, rendelő, cégközpont, vagy más hasonló funkciót szánunk egy ilyen kiemelten jó környéken lévő ingatlannak.

Az azonnal beköltözhető luxus otthon kényelmét, amely csupán 10 percnyi gyalogútra van a Budai vár bejáratától, és kellemes sétával érhető el a Déli pályaudvar is.

Ez az I. kerületi, Logodi utcai nagypolgári lakás a számos gyönyörű, klasszikus épületek egyikében található. Mérete 93 négyzetméter, és szerencsére emeleti elhelyezkedésű, jól benapozott, mivel délnyugati fekvésű.

A szépen felújított, nívós lakás minőségi, exkluzív cégközpontnak, rendelőnek, irodának, továbbá más, hasonló vállalkozási tevékenységre is alkalmas. Már csak azért is, mert nagy nappalival, továbbá két külön-nyíló hálószobával van ellátva. Éppen ennek okán természetesen ez a lakás elsőrangú lehet mindennapi lakhatásra is.


Igen lényeges a mai piacon, hogy ez a bérbe vehető, háromszobás lakás akár gyermekes családdal és házi kedvenccel is beköltözhető, akár azonnal is.

Természetesen csak hosszabb távra kiadó és a költözéshez kettő hónap kaucióval kell rendelkeznie a leendő bérlőnek. Jó hír viszont, hogy kifejezetten kedvezőek a fenntartási költségek, melyeken túlmenően csupán négyzetméterenként 200 forintos közös-költséggel kell kalkulálni.

Az írás a lakás kiadójának támogatásával készült.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

Az Alapjogokért Központ is kiadott egy közleményt Brüsszel migrációval kapcsolatos döntésére reagálva.

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

360 százalékkal verte fel a PPD nevű vállalat a gáz árát.

© 2023 (v2.202102)