Elegáns nagypolgári, nívós lakás a Palotanegyedben!

Egy elegáns körúti lakás mindig is különleges volt az ingatlanpiacon, és manapság sincs ez másképp. A mai kihívásokkal teli időben várhatóan a szokásosnál is jobb értékőrzést jelent egy olyan környéken ingatlant vásárolni – akár lakás, akár befektetés céljára -, ahol mindig is keresettek voltak, továbbá a jövőben is keresettek lesznek a lakások.

Ilyen hely a József körút is, ahol mind az M2-es és az M4-es metrók megállója közel van, ugyanígy az éjszaka is közlekedő 4-6-os villamosok megállója is néhány perc könnyű sétával elérhető. Ugyanitt üzletek, éttermek is szép számmal vannak, mi több, az ínyencek számára igazán különös hangulatot ad a pár lépésre található Vásárcsarnok.

A körúti házak igazi különlegességét, lakásvásárlási szempontból, az adja, hogy az itt található nívós, polgári otthonok nem csak lakás, de iroda vagy cégközpont, esetleg rendelő vagy bemutatóterem céljára is kiválóan alkalmasak lehetnek.

Ez a lakás amelyikre most bukkantunk egy csodálatosan felújított 1893-ban épült nagypolgári házban található. A lakás legfontosabb különlegessége, hogy akár három bejáratot is kialakíthatunk, de jelenleg is két bejárata funkcionál, melyek külön nyílnak.

A benapozottság és az esetleges üzleti funkció szempontjából is lényeges, hogy két nagyobb szoba a körút felé néz, míg a harmadik kisebb szoba néz az udvarra. Ez utóbbi helyiség 13,8 négyzetméter, míg a körút felé néző hálószoba (16,6 négyzetméter), illetve a hatalmas, 34 négyzetméteres nappali pedig napfényes.

Ez a csodálatos nagypolgári otthon tehát nem csak óriási, 96 négyzetméteres, hanem egyúttal duplakomfortos is, belmagassága pedig nem kevesebb, mint 4,5 méter, így galéria kialakítására is alkalmas. Újabb előnyt jelent az is, hogy dél-dél-nyugati fekvésű, ennek köszönhetően kifejezetten világos. Bár nem kis otthonról van szó, a közös költsége havonta harmincezer forint, amelyből tízezer forint a felújítási alapba megy még három éven keresztül, ezen túlmenően pedig a lakás rezsiköltsége is kifejezetten kedvező.

Ha mindez nem lenne elég, a lakást hat évvel ezelőtt felújították: kicserélték a vezetékeket és a parketta is megújult, ugyanakkor a nyílászárók még az eredetiek.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ír divatlánc nyit üzletet Budapesten

Ír divatlánc nyit üzletet Budapesten

Május 28-án az Arena Mallban nyitja meg első magyarországi üzletét a Primark nemzetközi divatáruház 3100 négyzetméteren, közölte a társaság.

Orbán Viktor reménykedik:  "Alexandra jól halad, néztem a számokat"

Orbán Viktor reménykedik: "Alexandra jól halad, néztem a számokat"

A fővárosban folytatódott a Fidesz-elnök, kormányfő kampánykörútja.

Komoly bevásárlással született meg Magyarország legnagyobb irodaportfóliója

Komoly bevásárlással született meg Magyarország legnagyobb irodaportfóliója

Az elmúlt évek legfontosabb ingatlanpiaci eseményei között említhetjük a CPI Hungary vállalatfelvásárlásait.

Esze ágában sincs kivonulnia a Sparnak

Esze ágában sincs kivonulnia a Sparnak

Tavaly a 2022-höz hasonló mértékű veszteség jött össze, de folytatják a hálózat bővítését és a magyar kkv-k termékeinek bevonzását. 

© 2024 (v2.202102)