Van még új építésű, kertvárosi “zöld ház” egymilliós négyzetméterár körül

Rákoscsaba kertvárosi utcái igazi menedéket kínálnak a belváros zaja és nyüzsgése elől menekülőknek. Nem véletlenül esik egyre több fiatal pár és család választása a hangulatos környékre. Itt nyugodt, szmogmentes környezetben, de a centrumtól könnyen elérhető távolságban találják meg számításaikat.

Mai cikkünkben is egy ilyen “zöldben a városban” ingatlant mutatunk be. A hangulatos Anna utcában épülő háztól néhány perc sétatávolságra szinte minden elérhető: óvoda és általános iskola, pékség, élelmiszerbolt és zöldséges, pizzéria és étterem, szépségszalon, hogy csak néhányat említsünk. 

Filadelfia Rákoscsaba Anna utca

A sportos életet kedvelők, vagy egyszerűen csak sétálni szeretők számára pedig remek hír, hogy pár percnyire ott a futók örök kedvence: a gyönyörű Rákos-patak, amelynek partján rövidebb és hosszabb távok is csodás, autómentes környezetben teljesíthetők. 

A Virágtelep szomszédságában, összközműves, aszfaltozott utcában épülő, kétszer három lakásos épület visszafogottan elegáns külseje 21. századi műszaki megoldásokkal csábít: a kőzetgyapot hőszigetelés és a fűtést/melegvizet szolgáltató hőszivattyú mellett az energiahasználat és a rezsi télen-nyáron a hasonló méretű lakásokban megszokott töredéke lesz, és a tulajdonosnak nem kell kompromisszumot kötnie sem a fűtés, sem a hűtés terén. 

A házban még öt darab, belső kétszintes lakás elérhető: egy 75,78 nm-es, két 93,67 nm-es, és 2 “nagycsaládos” méretű: 112,88 nm-es. A 2023 májusi átadás előtt a leendő lakók a műszaki tartalomban és a belső kialakításban is szabad kezet kapnak.  


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Mintha párhuzamos valóságba került volna a magyar és a lengyel elnöki kommunikáció.

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Elege van a svédeknek a NATO-bővítés körüli izmozásból.

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

A figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján az elmúlt héten 44 100-an fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz.

Matolcsy György megint odaszúrt a kormánynak

Matolcsy György megint odaszúrt a kormánynak

A jegybank elnöke könyvének bemutatóján beszélt a felzárkózásról, reformokról, és jó célokról.

© 2023 (v2.202102)