Van még új építésű, kertvárosi “zöld ház” egymilliós négyzetméterár körül

Rákoscsaba kertvárosi utcái igazi menedéket kínálnak a belváros zaja és nyüzsgése elől menekülőknek. Nem véletlenül esik egyre több fiatal pár és család választása a hangulatos környékre. Itt nyugodt, szmogmentes környezetben, de a centrumtól könnyen elérhető távolságban találják meg számításaikat.

Mai cikkünkben is egy ilyen “zöldben a városban” ingatlant mutatunk be. A hangulatos Anna utcában épülő háztól néhány perc sétatávolságra szinte minden elérhető: óvoda és általános iskola, pékség, élelmiszerbolt és zöldséges, pizzéria és étterem, szépségszalon, hogy csak néhányat említsünk. 

Filadelfia Rákoscsaba Anna utca

A sportos életet kedvelők, vagy egyszerűen csak sétálni szeretők számára pedig remek hír, hogy pár percnyire ott a futók örök kedvence: a gyönyörű Rákos-patak, amelynek partján rövidebb és hosszabb távok is csodás, autómentes környezetben teljesíthetők. 

A Virágtelep szomszédságában, összközműves, aszfaltozott utcában épülő, kétszer három lakásos épület visszafogottan elegáns külseje 21. századi műszaki megoldásokkal csábít: a kőzetgyapot hőszigetelés és a fűtést/melegvizet szolgáltató hőszivattyú mellett az energiahasználat és a rezsi télen-nyáron a hasonló méretű lakásokban megszokott töredéke lesz, és a tulajdonosnak nem kell kompromisszumot kötnie sem a fűtés, sem a hűtés terén. 

A házban még öt darab, belső kétszintes lakás elérhető: egy 75,78 nm-es, két 93,67 nm-es, és 2 “nagycsaládos” méretű: 112,88 nm-es. A 2023 májusi átadás előtt a leendő lakók a műszaki tartalomban és a belső kialakításban is szabad kezet kapnak.  


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Itt a tavasz, így megérkezett Budapestre a miniszterelnök kedvenc "trumpozós" konferenciája.

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Magyarország 2002-2004 közötti miniszterelnökével a Klasszis Klub április 22-ei adásában beszélgettünk.

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első három hónapjában.

Hibázott a TV2, csattant a bírság

Hibázott a TV2, csattant a bírság

A csatorna túltolta a promóciót egy decemberi adásban.

© 2024 (v2.202102)