A Börzsöny barátságos kis falujában vár álmaid panziója!

Utazz még ma Bernecebarátiba, ahol meglesheted azt a vidám hangulatú, barátságos megjelenésű panziót a Börzsöny hegység nyugati lankái és az Ipoly folyó közötti területen, amely most eladóvá vált. Ha terveid között szerepel, hogy a főváros zajától távol, a természet lágy ölén, erdőkkel körülölelt környéken legyen egy ingatlan a birtokodban, akkor ne habozz, ez a panzió csak rád vár!

Egészen az Árpád-korig nyúlik vissza Bernecebaráti történelme, ahol felfedezhető egy 13. században épült, ma már műkinccsé nyilvánított, római katolikus templom is. Ennek hagymasisakos tornya egészen messziről felismerhető és lövésekkel tagolt újjáépített körfala napjainkban is látható.

Pest megye legészakibb települése nem csak történelmi múltja miatt különleges, de az érintetlen természeti környezet is kincset érő. A tiszta levegő és az itt lakók kedves, rokonszenves mentalitása várja azokat, akik itt keresnek új ingatlant maguknak. Rengeteg szabadidős tevékenység közül lehet válogatni, a gombászástól kezdve, a túrázáson át a kerékpározásig, szinte mindenre van lehetőség. Rendszeresen sportolók számára a környék kifejezetten a kedvencévé válhat, ugyanis lovagláshoz, tájfutáshoz is minden adott. A kultúra is lényeges szerephez jut a település életében, hiszen tájház is működik illetve számos műemlék megtekinthető. Emellett kastélyok, erdei tanösvény és a családosok számára is nagyszerű játszóterek is találhatók. Minden szükséges szolgáltatás fellelhető helyben, üzletek, posta és vendéglátóhelyek is.

A település központjában épült fel az 1700 m2-es telken a 3 szintes és összesen 300 m2-es ház. Az épület jó műszaki állapotban található, ugyanakkor rengeteg potenciált tartogat magában arra, hogy mindenki a saját igényei szerint alakítsa tovább az épületet és akár egy gyönyörű belső kertet is megvalósítson.

A földszinten található a meleg konyha, a közösségi tér, a kazánház és kellemes hangulatú terasz kapcsolódik az ingatlanhoz. Itt a délutáni teázás és kávézás roppant jó hangulatban tud eltelni. A házban összesen 5 szoba került kivitelezésre, amelyek 5-5-5-6 és 8 ággyal rendelkeznek. Ezekben pótágyak is elhelyezhetők így 32 főnek tökéletes a panzió összességében. Szintenként megtalálható a felszerelt konyha hűtőszekrénnyel és a zuhanyzós fürdőszobából is szintenként került kiépítésre egy-egy.

Egy teljes értékű lakás is a panzió részét képezi, amely két szobával, zuhanyzóval és kádas fürdővel rendelkezik. Az udvaron 9 m-es medence is található, a lenti teraszon pedig bogrács, nyársaló és kinti konyha is kiépült, emiatt egy igazi autentikus pálinkával fűtött disznóvágás is szervezhető, de akár csapatépítő tréningek és osztálykirándulások helyszíneként is tökéletesen funkcionál az épület.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Mintha párhuzamos valóságba került volna a magyar és a lengyel elnöki kommunikáció.

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Elege van a svédeknek a NATO-bővítés körüli izmozásból.

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

A figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján az elmúlt héten 44 100-an fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz.

Matolcsy György megint odaszúrt a kormánynak

Matolcsy György megint odaszúrt a kormánynak

A jegybank elnöke könyvének bemutatóján beszélt a felzárkózásról, reformokról, és jó célokról.

© 2023 (v2.202102)