A Börzsöny barátságos kis falujában vár álmaid panziója!

Utazz még ma Bernecebarátiba, ahol meglesheted azt a vidám hangulatú, barátságos megjelenésű panziót a Börzsöny hegység nyugati lankái és az Ipoly folyó közötti területen, amely most eladóvá vált. Ha terveid között szerepel, hogy a főváros zajától távol, a természet lágy ölén, erdőkkel körülölelt környéken legyen egy ingatlan a birtokodban, akkor ne habozz, ez a panzió csak rád vár!

Egészen az Árpád-korig nyúlik vissza Bernecebaráti történelme, ahol felfedezhető egy 13. században épült, ma már műkinccsé nyilvánított, római katolikus templom is. Ennek hagymasisakos tornya egészen messziről felismerhető és lövésekkel tagolt újjáépített körfala napjainkban is látható.

Pest megye legészakibb települése nem csak történelmi múltja miatt különleges, de az érintetlen természeti környezet is kincset érő. A tiszta levegő és az itt lakók kedves, rokonszenves mentalitása várja azokat, akik itt keresnek új ingatlant maguknak. Rengeteg szabadidős tevékenység közül lehet válogatni, a gombászástól kezdve, a túrázáson át a kerékpározásig, szinte mindenre van lehetőség. Rendszeresen sportolók számára a környék kifejezetten a kedvencévé válhat, ugyanis lovagláshoz, tájfutáshoz is minden adott. A kultúra is lényeges szerephez jut a település életében, hiszen tájház is működik illetve számos műemlék megtekinthető. Emellett kastélyok, erdei tanösvény és a családosok számára is nagyszerű játszóterek is találhatók. Minden szükséges szolgáltatás fellelhető helyben, üzletek, posta és vendéglátóhelyek is.

A település központjában épült fel az 1700 m2-es telken a 3 szintes és összesen 300 m2-es ház. Az épület jó műszaki állapotban található, ugyanakkor rengeteg potenciált tartogat magában arra, hogy mindenki a saját igényei szerint alakítsa tovább az épületet és akár egy gyönyörű belső kertet is megvalósítson.

A földszinten található a meleg konyha, a közösségi tér, a kazánház és kellemes hangulatú terasz kapcsolódik az ingatlanhoz. Itt a délutáni teázás és kávézás roppant jó hangulatban tud eltelni. A házban összesen 5 szoba került kivitelezésre, amelyek 5-5-5-6 és 8 ággyal rendelkeznek. Ezekben pótágyak is elhelyezhetők így 32 főnek tökéletes a panzió összességében. Szintenként megtalálható a felszerelt konyha hűtőszekrénnyel és a zuhanyzós fürdőszobából is szintenként került kiépítésre egy-egy.

Egy teljes értékű lakás is a panzió részét képezi, amely két szobával, zuhanyzóval és kádas fürdővel rendelkezik. Az udvaron 9 m-es medence is található, a lenti teraszon pedig bogrács, nyársaló és kinti konyha is kiépült, emiatt egy igazi autentikus pálinkával fűtött disznóvágás is szervezhető, de akár csapatépítő tréningek és osztálykirándulások helyszíneként is tökéletesen funkcionál az épület.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)