Fiatalos, népszerű környéken, minimális rezsiköltséggel lakás? Igen, lehet!

A főváros fiatalos és népszerű pontján szeretné új otthonát megtalálni? Emellett pedig egy olyan lakást szeretne magáénak, ahol a rezsiköltségek miatt sem kell aggódnia? Akkor nem is kell tovább keresnie, hiszen Angyalföldön a Váci út vonzásában most egy igazán különleges és korszerű lakóparkot találtunk, ami még a természettel is tökéletes harmóniában van.

Már a lakópark elnevezése is rengeteget elárul, hiszen a Harmony Terrace otthonaira szeretnénk most egy kisebb betekintést adni, hogy megmutassuk, ezek a lakások igazi értékálló befektetések! Hatalmas üvegfelületei miatt egész nap természetes napfényben úszik az épület minden helyisége, továbbá a balkonokról a környék zöld területeiben gyönyörködhetünk. Emellett a A földszinten és az első emeleti udvarokban, de még a tetőteraszon is barátságos hangulatú természeti környezetben tölthetjük el az időt, ami a mai felgyorsult, fővárosi életben igazi kincsnek tekinthető.

A korszerűségről árulkodik az AA energiabesorolása a lakóépületnek, ami garantálja, hogy a fenntartási költségek alacsonyan maradnak és a téli rezsiszámláktól se kell félni, hiszen csaknem függetlenek lehetnek az energiaköltségektől, azok a lakók, akik a Harmony Terrace mellett döntenek.

A lakóparkban található 98 lakás mindegyike Kelet-Dél-Nyugat tájolású, és az otthonok mérete rendkívül változatos, ami a 30 m2-től kezdve a 106 m2-ig terjed, így akár pályakezdő fiatalként keresi leendő lakását, akár nagycsaládosként, itt egészen biztos, hogy rátalál a számára legmegfelelőbbre. A lakásokhoz teraszok kapcsolódnak, amelyek többsége a belső udvarra néz.

A lakópark elhelyezkedése is rendkívül kedvező, hiszen a Váci úti irodafolyosó számos irodaháza sétatávolságban található, illetve a Dózsa György úti metrómegálló is csak pár percet vesz igénybe gyalog, ami nem csak közlekedés szempontjából kiemelkedő, de a rekreációs lehetőségekből is rengeteget fel lehet fedezni, akár sportolni vagy szórakozni szeretnénk. Továbbá kávézók, éttermek, és kisebb nagyobb üzletek is a környéken találhatók.

A Lehel téri piac és a Westend csupán karnyújtásnyira, illetve a Városliget, Állatkert, Hősök tere, Műjégpályát is használhatjuk, de még a művészet kedvelőinek is kedvez a környék, hiszen a Szépművészeti Múzeum és a Műcsarnok is elérhető távolságban van.

Azt sem szabad említés nélkül hagyni, hogy Karácsonykor különösen gyönyörű Andrássy út világításában is gyönyörködhetünk, és a Hősök terétől 10 perc alatt el lehet jutni a nosztalgikus földalattival a Vörösmarty térre, ahol az igazi karácsonyi hangulatot is átérezhetjük.

Az írás a lakópark beruházójának a támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)