Csapjon le azonnal egy nulla rezsiköltségű, természetközeli, új lakásra

Szeretné, hogy rezsiköltségei a nullához közelítsenek és emellett nyugodt környezetben, természetközeli otthont képzel el magának? Minden igényt maximálisan kielégít a Váci úthoz közel található Lomb Corner, ami amellett, hogy modern megjelenésű, az energetikai besorolása is kedvező, ugyanis AA+ minősítést kapott. Angyalföld egyik legnépszerűbb területén, a Lomb utca 13. szám alatt választhat magának most egy lakást az említett kilenc emeletes lakóparkban.

A lakóparki fejlesztők, a Geos Group központi jelentőséget tulajdonítottak annak, hogy környezettudatos és energiatakarékos lakóépületek kerüljenek megvalósításra, így ennek megfelelően a Lomb Corner is ezek közé a lakóparkok közé sorolható. Az AA+ energetikai besorolású ingatlanok korszerűek, és értékállóak. Azoknak, akik ilyen ingatlanba fektetnék a pénzüket, egészen biztos, hogy még évtizedekig nem kell a fejlesztések miatt fájni a fejüknek, ugyanis már alapból a legkorszerűbb otthont tudhatják magukénak.

A Lomb Corner külsőleg kétségtelenül a modern lakóházak közé tartozik, ugyanakkor a külsőségek mögött minőségi anyagfelhasználás és újszerű gépészeti megoldások is jellemzik. Az emeleti teraszok segítik, hogy a nyári időszakban a homlokzat ne melegedjen fel túlságosan ráadásul elsőrendű nyílászárók, beépített, rejtett redőnyök és 20 cm vastag falszigetelés biztosítja még a hőmegtartást.

A világítási- és elektromos rendszerek kiépítésénél szintén a legkorszerűbb energiatakarékos jegyeket vették figyelembe és a szelektív hulladékgyűjtés is kiemelkedő fontosságú. A társasház kiváló felszereltségét tükrözi a modern, hőszivattyús fűtési rendszer. A nyári kellemes hőmérsékletet és télen a meleget az épület szerkezete és a gépészeti rendszerek garantálják. A megújuló energiák felhasználása is hozzájárul az alacsony energiafelhasználáshoz, amelyet a hőcserélők is segítenek.

Az eladó ingatlanok mérete változatos, a kisebb 30 m2-es lakásoktól kezdve a tágasabb, nagycsaládosok számára is kényelmes 140 m2-es lakások is elérhetők. A lakások tájolása az emeleteken Kelet-Dél-Nyugat, ez pedig azt jelenti, hogy az összes ingatlan világos, egész nap természetes napfényben úszik. A lakópark különlegessége még, hogy a belső kert is kiépítésre került, aminek köszönhetően zöld környezetben ki lehet kapcsolódni a környéken is.

Magas színvonal jellemzi a környék közlekedési infrastruktúráját is. A társasházhoz közel található a Váci úti irodafolyosó és a Göncz Árpád városközpont metrómegálló is mindössze 5 perc sétával megközelíthető. Továbbá az 1-es, a 14-es, a 17-es és a 41-es villamosmegállók is könnyen elérhetők. A közvetlen közelben számos szolgáltatás is igénybe vehető akár egészségügyi, akár kulturális szempontból keresnénk helyeket, itt egészen biztos, hogy megtalálunk mindent.

Ezen az angyalföldi, dinamikusan fejlődő részen csapjon le azonnal egy eladó lakásra a Lomb Corner ajánlatai közül.

A cikk a beruházó támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)