Páratlan lakóparki lakások a Corvin-negyed legnépszerűbb részén

A Corvin-negyed különösen népszerű részén egy páratlan adottságokkal rendelkező lakóparki projekt fedezhető fel, ami ütemterv szerint, problémamentesen épül és szépül. Az energiatakarékosság, különösen mostanság hatalmas jelentőséggel bír, amikor új otthont keresünk, a legkevesebb fenntartási költségekkel járó ingatlanok pedig az új építésű projektek során kerülnek megvalósításra. Többször azonban szomorúan kell tapasztalni, hogy ezek több éves csúszással, nem a tervezett időpontban válnak költözhetővé, de nem így a Nap 22 társasháznál!

A Nap 22 társasház

Az építkezés már a legelejétől kezdve az ütemterv szerint alakul, ennek köszönhetően már Karácsony előtt elkészül a szerkezetkész állapot. Az eredeti tervek alapján 2023 végén költözhetnek be a lakásokba az első tulajdonosok. A remek szervezés és a gördülékeny munkafolyamatok miatt ez pedig meg is fog valósulni, ami az építőiparban napjainkban ritkaságszámba vehető, hiszen az ágazatnak a munkaerő- és építőanyag hiánnyal kell számolnia sokszor.

Ugyanakkor itt még nincs vége a pozitívumok sokaságának, ha a Nap 22 társasházról van szó! Az energetikai besorolása BB, tehát közel nulla energiaigényű lakások kerülnek megépítésre, ami azt jelenti, hogy kiváló a hőszigetelés, a nyílászárók és a hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer is a legkorszerűbbek. Ez kiegészül a lakásonként programozható termosztáttal, beépített redőnytokokkal, elektromos redőnyelőkészítéssel és okosotthon rendszerrel. Különlegessége ennek, hogy a tulajdonosok egyéni igényeiknek megfelelően felár ellenében képesek tovább fejleszteni a rendszert és új eszközöket hozzáadni.

Energiatakarékosság a maximumon! A fűtés, az árnyékolás vagy a villanykapcsolók vezérlése is megvalósulhat távolról, csupán a további fejlesztésekbe kell invesztálni.

Vásároljon akár saját felhasználásra, akár befektetési szándékkal, mindenképpen értékálló ingatlan lehet a tulajdonában, ha emellett a társasház mellett dönt. Ingatlanba fektetni kiváltképpen érdemes a mai gazdasági helyzetre tekintettel, és itt nem csak a minőség és energiatakarékosság, de még a kiemelkedően jó elhelyezkedés is garantált.

A környék

Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő részén, a VIII. kerületi Corvin-negyedben, a Nap utcában, a pezsgő városrész nyugodt, napsütötte utcájában található a lakóparki projekt.

Kitűnő választás lehet fiataloknak, hiszen több felsőoktatási intézmény is megtalálható a közelben, de akár családosok is megtalálják itt a számításaikat, ugyanis változatos a lakáskínálat és rengeteg kulturális lehetőség is adott, mint például a Magyar Nemzeti Múzeum, a Corvin Mozi, de általános iskolák, orvosi rendelők is sétatávolságban elérhetőek. A 3-as metró, és a 4-es, 6-os villamos megállója is a közelben van, így a város számos pontjára is könnyűszerrel eljuthat. A barátságos, összetartó lakóközösség biztosított, és a nyugodt, csendes környezetben töltött mindennapok is itt kétségtelenül kialakíthatók.

A legtöbb lakáshoz erkély vagy terasz kapcsolódik, és az igazi korszerű gondolkozást tükrözi, hogy még elektromos roller tárolót is kialakítottak, ahol töltőállomás is létesült.

Ne habozzon, válasszon egy lakást még ma, hiszen a lakások 40%-a már az előértékesítés során elkelt. A finanszírozó bank is bekapcsolódott a projektbe, ami jelzi, hogy ezek a lakások garantáltan felépülnek határidőre.

A cikk megjelenését a Nap 22 társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

© 2024 (v2.202102)