Te is olyan életre vágysz, ahol a vízpart és a család áll a középpontban?

Amikor új otthonunkat keressük, számos elvárásnak kell megfelelnie a tökéletes ingatlannak. A frekventált elhelyezkedés, az energiatakarékosság, a kiváló minőség, a jó tájolás és elosztás ma már alapvető, de vajon találunk-e olyan otthont, ami ennél jóval többet nyújt. Mai cikkünkben olyan lakásokat mutatunk, amelyek a fenti feltételeknek mind megfelelnek, ezen felül közvetlen vízparti elhelyezkedésűek és még számtalan extrával várnak.

A közvetlen vízparti elhelyezkedés már eleve kuriózumnak számít, főleg Budapesten, hiszen Duna közeli lakásokat sem könnyű találni, de a Metrodom Riverben épülő otthonokról elmondható, hogy tényleg közvetlen kapcsolatban állnak az ország egyik legnagyobb természeti kincsével, a Dunával.

A magasszintű épületgépészeti megoldásokkal és minőségben épülő Metrodom River ugyanis a Budafoki úton épül, a Duna főága mellett, a Lágymányosi-öböltől délre, így a lakópark keleti kapuja közvetlenül a Rákóczi híd és a Galvani híd között épülő Duna-parti sétányra nyílik, ahonnan 10-12 perces sétával lehet eljutni a Kopaszi-gáthoz. Az itt lakóknak ezáltal a csodás dunai panorámán túl, minden nap lehetőségük nyílik arra, hogy a folyóval közvetlen kapcsolatban, természetközeli helyen töltődjenek fel, a városi nyüzsgéssel való kapcsolatot ugyanakkor nem veszítik el, hiszen a Budafoki út biztosítja a közlekedés kényelmét.

A közvetlen vízparti elhelyezkedésen kívül azonban a közösségi szolgáltatások széles palettája az, ami a Metrodom Rivert kiemeli más lakóparkok közül. El tud képzelni egy olyan életet, ahol a munkahelye, a bölcsőde, az óvoda és számtalan kikapcsolódási lehetőség is egy helyen, házon belül van? Ahol a munka és a magánélet, a család és a szórakozás tökéletes egyensúlyban valósulhat meg? A Metrodom Riverben mindez lehetséges!

Itt akár helyben indíthat saját vállalkozást, amelyhez a Budafoki úton épülő 4 szintes irodaházban bérelhető irodák vagy a lakóparkon belül bérelhető üzlethelyiségek nyújthatnak ideális helyszínt. De házon kívül is számtalan munkalehetőség várja a közeli Infoparkban vagy a környék irodaházaiban. Ha pedig mégis messzebb esik álmai munkahelye, a kiváló közlekedési kapcsolatoknak köszönhetően könnyen a nagyobb csomópontokhoz (Bikás park) vagy a belvárosba érhet.

Bárhol is legyen azonban a munkahelye, a gyermekeivel nem kell felesleges köröket futnia, ugyanis a Metrodom River helyben családi bölcsődével és egy önkormányzati fenntartású óvodával várja a legkisebbeket. A gyermekek további mozgásigényét pedig a lakópark kétkorosztályos, vizes játékokkal is felszerelt játszótere elégíti ki a család szabadidejében, a projekt területén pedig biztonságban szaladgálhatnak a gyerekek, ugyanis a 7 épületből álló épületegyüttes egyedül a Budafoki útról közelíthető meg autóval, innen a forgalom a föld alá terelődik, autóutak nem kapnak helyet a felszínen. Rossz idő esetén is biztosított ugyanakkor az önfeledt játék a beruházás két játszóházában, ahol zsúrokat is lehet rendezni.

A játékos kedvű felnőtteket pedig játékszoba várja csocsóval és darts-szal, de a lakópark mind a hat épületének tetején helyet kapó, bútorozott kilátó- és napozóteraszokon is biztosított a kikapcsolódás. A kulináris élvezetek kedvelőit pedig a fogadóépületben kialakított kávézó, valamint a grillterasz várja, ahol a saját készítésű finomságok elfogyasztására is lehetőség van.

A Metrodom Riverben a kikapcsolódási lehetőségeket mindezeken felül természetesen sportolási- és wellness lehetőségek is kiegészítik. A Duna-parti sétány egyből kocogásra hív, a víz szerelmesei pedig 2-4 személyes túrakajakokkal indulhatnak felfedezni a folyó szépségeit, melyeket evezőkkel és mentőmellényekkel együtt a beruházás egyedülálló szolgáltatása a közösségi csónakház biztosít. Természetesen a kültéri fitneszgépek sem hiányozhatnak a lakópark udvaráról, rossz idő esetén pedig a kardio- és erőgépekkel felszerelt fitneszterem buzdít mozgásra, ami után az infra- és finnszaunában lehet lazítani.

Kell ennél több? – kérdezhetnénk. És igen, a lakópark még ennél is többet tud nyújtani, ugyanis nemcsak átlagon felüli minőségben, de rendkívül energiatakarékos megoldásokkal is épül. A lakások fűtését és hűtését ugyanis a Metrodom saját fejlesztésű Dual Eco rendszere biztosítja, amely a Metrodom okosotthon-rendszerrel is kiegészül, így téve környezetbaráttá, energiatakarékossá és kényelmessé otthonunk energiaellátását.

Ha tehát valóban a jövő otthonát keresi természetközeli környezetben, akkor a Duna-parti Metrodom Riverben garantáltan megtalálja.

A cikk megjelenését a Metrodom River fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A köztársasági elnök Auswitzban emlékezett az áldozatokra

A köztársasági elnök Auswitzban emlékezett az áldozatokra

Sulyok Tamás felkereste a haláltábor múzeumát, ahol lerótta kegyeletét.

A Magyar Vízilabda Szövetség további négy évre Madaras Norbertet választotta meg elnöknek

A Magyar Vízilabda Szövetség további négy évre Madaras Norbertet választotta meg elnöknek

Az elmúlt két évben a sportág élére álló olimpiai bajnok bemutatta a magyar vízilabda jövőjét 2032-ig meghatározó sportágfejlesztési stratégiát.

Idén erre költ egymilliárd forintot Budapest közösségi költségvetésében

Idén erre költ egymilliárd forintot Budapest közösségi költségvetésében

13 új projekt valósul meg, köztük esőkertek, konténerházak és margitszigeti csomagmegőrzők.

Extrém módon is próbálták megzabolázni a hurrikánokat, nem sikerült

Extrém módon is próbálták megzabolázni a hurrikánokat, nem sikerült

A globális felmelegedés okozta környezeti hatások a hurrikánok erejét is befolyásolják.

© 2024 (v2.202102)