A természettel harmóniában, csoda energiatakarékos lakások várnak rád!

Azt hihetnénk, hogy nehéz napjainkban olyan ingatlant találni, ami minden igényt kielégít. Szeretnénk, hogy jó elhelyezkedéssel rendelkezzen, minden szolgáltatás és utazási lehetőség könnyűszerrel elérhető legyen és az energiatakarékos megoldásokat is kutatjuk, hogy a rezsiköltségeink ne szökjenek az egekbe az évek előrehaladtával. Szerencsénkre a Harmony Terrace ingatlanjai az összes előbb felsorolt tulajdonságokat magukban hordozzák.

Angyalföldön, a Váci úti irodafolyosótól 1 percnyire található ez a páratlan lakópark, amely a nevéből is adódóan abszolút harmóniában épül a természettel. Az itt található lakások valódi értékálló befektetéseknek számítanak bármely korosztály számára, legyen szó nagycsaládosokról, akik több szobás, nagyobb négyzetméter alapterületű lakást keresnének, egészen a pályakezdő fiatalokig, akik kisebb garzonlakások után kutatnak. Az épület 98 lakásából  bőven akad választási lehetőség!

Az előnyök sorát érdemes a természeti környezettel kezdeni, ami az egész projekt egyik alappillére. A földszinten, az első emeleti udvarokon illetve a tetőteraszon is kellemes hangulatban lehet kikapcsolódni a nyugodt, zöld környezetben a belváros zajától kellő távolságban, de nem túl messze a szórakozási és kulturális lehetőségektől, ha az elvonulás helyett aktívabb programra vágyik. A Westend és a Lehel téri piac is csupán 10 perc tömegközlekedéssel, de a Városliget, az Állatkert és a Hősök tere is szinte egy ugrásnyira találhatók és még a kultúra kedvelői sem panaszkodhatnak, hiszen a Szépművészeti Múzeum és a Műcsarnok is egy karnyújtásnyira vannak a folyamatosan újuló kiállításaikkal.

A lakóparki projekt pozitívumai közé sorolhatóak még a nagyméretű üvegablakok, amik az egész épületet természetes napfénybe borítják. Így, ha az új tulajdonosoknak otthonról kellene dolgozni, akkor az sem okozhat problémát, hiszen egy ilyen környezetben a munka is élvezetesebb, de barátainkat, ismerőseinket is szívesebben hívjuk egy világos, barátságos környezetbe. A lakások Kelet-Dél-Nyugat tájolásúak és a legtöbbhöz terasz is tartozik, ami a belső udvarra tekint.

A korszerűség az egyik legmeghatározóbb tulajdonsága az épületnek, amiről mi sem tanúskodik jobban, mint az AA energiabesorolása a lakóparknak. Ez biztosítja, hogy a rezsiszámlák alacsonyan maradjanak még a téli hónapokban is, és a Harmony Terrace tulajdonosai garantáltan függetlenedni tudjanak az egyre dráguló energiaköltségektől. A víztakarékos hálózat szintén hozzájárul a környezettudatossághoz, és még a csapadékvíz hasznosítására is gondoltak a tervezés során.

Az elhelyezkedés tekintetében keresve sem lehetne jobbat találni, hiszen a Váci úti irodafolyosó számos irodaháza is elérhető sétatávolságon belül, valamint a metrómegállók megtalálása is csupán pár percet vesz igénybe és a főváros több pontjára kényelemesen eljuthatunk. Kávézók, éttermek, és kisebb nagyobb üzletek is a környéken felfedezhetőek, de akár nagyobb sétára is sort keríthetünk a Városligetben vagy a Margit-szigetre is tehetünk látogatást, a lehetőségek tárháza végtelen.

Az írás a lakópark beruházójának a támogatásával készült.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)