Modern konyhák, korszerű design, a 2023-as trendek

Az otthonunk kialakításakor sok mindenre érdemes figyelmet fordítanunk, köztük a konyhánk megjelenésére is, hiszen itt készíthetjük a finom ebédeket és vacsorákat. Ezáltal relatíve sok időt tölthetünk ebben a helyiségben, főleg ha családosként egyes közös programok is itt zajlanak, mint a gyerekekkel vagy a párunkkal való közös sütés-főzés. Alább most mutatunk pár ingatlant, ahol a 2023-as év trendjeit követve valami igazán egyedit alakítottak ki a konyhában. Inspirálódjon és lessen el pár ötletet Ön is vagy, ha igazán beleszeretett valamelyikbe, akkor költözzön be még ma az adott ingatlanba!

A drámai fekete és nagy ablakok

A domináns, fekete szín olykor drámai hatást kelt a konyhában. Lehetnek a csempék feketék vagy éppen a falat fessük erre a színre, de még az is megoldás, hogy a konyhabútorokat úgy válogatjuk össze, hogy a fekete legyen a leghangsúlyosabb. Ez történt a fentebb mutatott, Budapest XII. kerületében található, 3 szintes, összesen 300 m2 össz alapterületű ikerház konyhájánál is. A konyhaszekrényeknél, az ablakkereteknél a fekete szín dominál, amit azonban jól ellensúlyoznak a nagy ablakok, ami által sok napfény jut a helyiségbe illetve a fa bútordarabok illetve a parketta természetes hatása. Egy-két növény vagy festmények is fel tudják dobni ezt a térrészt, bátran lehet ide is egy kis egyediséget vinni.

Vidám színek

Ha azonban valami színre vágyunk a konyhában, akkor nincs is jobb választás egy vidám, színes csempefelületnél. Ez a trend persze nem újkeletű, hiszen színes csempékből széles a választék, akinek van egy kis affinitása a konyhafelújításhoz, a ma elérhető változatos lehetőségekből igazi csodákat is alkothat, de néha pont elég ha csak egy kis színt viszünk a helyiségbe. Ezt láthatjuk a fentebb mutatott, Buda egyik közkedvelt részén felépült, erkélyes, 2. emeleti, 44 m2-es lakásnál is. A lakás frissen felújított, jól átgondolt tervezés jellemzi és az egyedi megoldásoknak köszönhetően rendkívül kényelmes és élhető otthon. Így ha konyhafelújítás helyett egy új kislakás vásárlásán gondolkozna, akkor itt a remek lehetőség!

Merész színkombinációk

Dunakeszi, csendes kertvárosi környezetében találtuk ezt a jó állapotú, 6 szobás, duplakomfortos, családi házat, melynek konyhája jó példa ara, hogy két merész szín együttes alkalmazása igazán vérpezsdítő hatást tud elérni. Ez egy konyhában pedig különösen vonzó! A vörös és fekete kombinációja mindig örök kedvenc marad, és láthatjuk, hogy elég, ha csak a konyhabútorok színeibe viszünk egy kis játékot és már is egyedi hatást tudunk elérni. Ez a ház pedig igazi, értékálló főnyeremény, hiszen akár 2 generáció együttélése is tökéletesen megoldható, ráadásul a ház alatt pince és szuterén rész is kialakításra került valamint egy infraszauna, illetve egy nyári konyha rész is helyet kapott.

Vintage stílus

 

Ennek a halászteleki családi háznak a konyhája igazán tökéletes példa arra, hogy a vintage, megmunkált, fa bútorok milyen intenzív benyomást tudnak kelteni. Egy ilyen konyhában igazi élmény a sütés-főzés, és jó hír, hogy az ingatlan eladó státuszba került. A 152 nm-es családi ház 2004-ben épült, 2014-ben és 2021-ben is felújították, melynek során fűtésrendszerét is korszerűsítették, így fenntartása is gazdaságos.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)