Tenerifei álom: Felkészültél, hogy birtokba vehess egy tengerparti nyaralót?

Gondolkoztál már azon, milyen lehet egy saját ingatlant birtokolni egy csodálatos mediterrán szigeten? Mi erre is megoldást hoztunk neked, hiszen mai cikkünkben egy olyan lehetőséget mutatunk be, amivel te is élvezheted a tengerparti panorámát az év bármely szakaszában.

A Ridom Ingatlan, Hitel és Biztosítási Központ elsődleges küldetése, hogy ügyfelei számára biztonságos és teljeskörű ügyintézést biztosítson. Céljuk, hogy egyszerűvé és átláthatóvá tegyék az ingatlanértékesítést, -vásárlást. A Ridom Ingatlan csapatát olyan értékesítők erősítik, akik évek óta aktívan dolgoznak a szakmában. A cég néhány éve Tenerifei ingatlanok értékesítésével is foglalkozik, ezzel könnyebbé téve a magyarok számára a külföldi ingatlanvásárlást. Ha nem beszéled a nyelvet, esetleg nem vagy otthon a határon túli ingatlanpiacon, akkor sem kell aggódnod, hiszen a Ridom munkatársai mindig naprakészen és készségesen állnak rendelkezésedre.

Miért éppen a Kanári- szigetek?

  • Fantasztikus klíma, elbűvölő környezet

Tenerife a Kanári-szigetek legnagyobbika, egyben gyöngyszeme. Nem véletlenül hívják Tenerifét az „örök tavasz szigetének”. Az időjárás állandó, az éves átlaghőmérséklet 26 fok. A Kanári-szigetek minden egyes szigete más, valamennyin változatos és gyönyörű tájegységek találhatóak, a tengerpartokon pedig homokos és sziklás strandok várják a kikapcsolódni vágyókat.

  • Kiváló közbiztonság, európai szintű infrastruktúra

Jelenleg a Kanári-szigetek Európa talán egyik legbiztonságosabb része, a közbiztonság pedig kiváló. Remek úthálózat, vezetékes víz-, csatorna-, elektromos- és telefonhálózat van kiépítve, szélessávú internet és európai színvonalú közegészségügy.

  • Könnyű megközelíthetőség, értékálló befektetés

Repülővel csak néhány óra a távolság és Budapestről, de akár Bécsből is több közvetlen repülőjárat indul. Tenerifére a repülőút hossza átlagosan 5.5-7 óra között van. A befektetést tekintve pedig a páratlan adottságainak köszönhetően a Kanári-szigeteken az ingatlanbefektetés nem csak őrzi az értékét, hanem hasznot is generál.

Mikor utazzunk Tenerifére?

Az év bármely szakaszában. Ha szereted a napsütést, a passzív vagy aktív pihenést, akkor menj amikor időd engedi, január és december között bármikor, garantált, hogy csokibarnán fogsz visszajönni. November és április között azért jó itt látogatást tenni, mert a hazai nem éppen barátságos őszi -téli időhöz képest Tenerifén hatványozottan jobb időjárásban lesz részed.  A szigetnek nagyon különleges, egyedülálló klímája van Európában, ennek köszönhető, hogy 52 hetes szezonja januártól decemberig működik és lesz egyre több magyar turista célpontja is.

Ha kedvet kaptál olvasás közben, akkor maradj még, hisz elhoztuk a Ridom három olyan ajánlatát, ami neked is garantáltan elnyeri a tetszésed, és azonnal be akarsz majd fektetni. Az ingatlanok különlegessége, hogy külföldi viszonylatban kimagaslóan jó áron lehet hozzájuk jutni, mindemellett az örök nyár és az exkluzív életérzés egész évben garantált.

Egy sokoldalú ingatlan Los Cristianos nyüzsgő részén:

Los Cristianos, ma már mindenféle éttermet, bárt, üzletet és szupermarketet kínál a Las Vistas strand és a kikötő mellett. Az apartman egy népszerű üdülőkomplexumban található, amely fűtött medencével, napozóterekkel, medencebárral, és saját recepcióval is büszkélkedhet.

A földszinten elhelyezkedő ingatlan 45m² lakóterülettel és 8m² terasszal rendelkezik. Egy tágas és világos nappali -étkező, amerikai stílusú felszerelt konyha, valamint egy fürdőszoba és egy kényelmes kétágyas hálószoba is helyet kapott az ingatlanban. A nappali dupla teraszajtón keresztül közvetlenül a napfényes teraszra nyílik.

Összefoglalva, ez egy fantasztikus lehetőség egy tengerparti lakás megvásárlására, amely fantasztikus áron kerül eladásra, készen arra, hogy az új tulajdonosok kedvük szerint saját maguk alakíthassák ki.

Mediterrán kényelem, óceánra néző panorámával:

A két természetvédelmi terület között elhelyezkedő, túlnyomórészt lakóövezetben, kiváló minőségű bárok, éttermek, üzletek és mindenféle kisvállalkozás virágzó választéka található meg. A vízparton kavicsos strandon és egy híres chill out strandbárban is élvezheted a tűző napsugarakat. A Las Arenita apartmanok intelligens fejlesztése lenyűgöző tetőtéri szoláriummal és közös úszómedencével vár, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik az óceánra. A komplexum mindössze 200 méterre található a strandtól.

Ez a modern apartman nemrégiben esett át teljeskörű felújításon. A konyha teljesen felszerelt, a nappali tágas és kényelmes, a hálószoba kétágyas és beépített gardróbbal is fel van szerelve. A kényelem érdekében két teljes fürdőszoba is helyet kapott, az egyikben zuhanykabin, a másikban kád található. A 8 m²-es terasz közvetlenül elérhető a nappaliból, fantasztikus kilátással Palm-Mar városára és az Atlanti-óceánra. Ez a kiváló, igényes ingatlan ideális nyaralónak, vagy akár egész éves lakóhelynek is.

Exkluzív életstílus, luxus kivitelben:

Aki az exkluzív és luxus környezetet érzi a magáénak, annak mindenképpen érdemes megnéznie a következő villát, hiszen egy igazi új fejlesztésű luxusingatlannal fogja szemben találni magát.

A tekintélyes Costa Adeje irányítószámon belül elhelyezkedő új Rokabella terület ad otthont a Tenerife délnyugati részén most zajló legizgalmasabb fejlesztésének. Ebben a vadonatúj fejlesztésben, tizennégy luxuslakás és további tizenkét villa kap majd helyet. Az épület magasságának és kialakításának köszönhetően mindegyik lakásból lenyűgöző kilátás nyílik az óceánra.

Az ingatlanok mindegyikében három kétágyas hálószoba beépített gardróbbal, valamint három teljes fürdőszoba is található, amik nagyon magas színvonalon, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készültek. Különböző stílusú ingatlanok is állnak rendelkezésre, mindegyikben található elülső terasz és saját úszómedence. Nem kétség, hogy ez egy egyedülálló lehetőség a fejlesztés korai szakaszában történő vásárlásra és a kényelmes fizetési terv előnyeinek kihasználására.

Jó hír, ha bármelyik nyaraló felkeltette az érdeklődésedet, akkor a Ridom munkatársaival, egy profi magyar csapattal mindent le tudsz bonyolítani annak érdekében, hogy később Te is részese lehess a Tenerifei álomnak.

Amennyiben szeretne többet megtudni, hívja a +36/702092650-es telefonszámot, vagy írjon emailt a tenerife@ridom.hu címre.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Pressmann: Magyarország nyíltan arra kéri az Egyesült Államokat, hogy állítsa le Ukrajna katonai támogatását

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete X-oldalán szerdán megosztott videójában beszélt erről.

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Törölte budapesti címét Putyin orosz kémbankja

Egy év kellett hozzá, de hivatalosan is a Kreml mellé költözött vissza Budapestről a Nemzetközi Beruházási Bank.

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

© 2024 (v2.202102)