Légy felelősségteljes és gondolj a jövődre: válassz energiatakarékos otthont!

A mai energiaárak tekintetében fontos, hogy felelősségteljesen, előre gondolkodjunk a jövőnket tekintve. A legfontosabb amit tehetsz, hogy olyan otthont választasz, ahol energiatakarékos lehetőségek várnak, és nem kell irreálisan drága számlákat fizetned. A megspórolt összeget költsd inkább magadra! Jó deal, nem?

Metrodom Green:

A Metrodom Green Ferencváros egyik legkülönlegesebb és legkarakteresebb lakóparkja lesz. A IX. kerületben a Vaskapu és a Vágóhíd utca sarkán épülő lakópark prémium kategóriás épületegyüttese és lakásai nem csak minőségükben, de megjelenésükben is különlegesek lesznek.  A lakóparkban összesen 510 lakás kap majd helyet, ahol a kisebb 32nm-es lakásoktól, a tágasabb 129nm-es méretű ingatlanokat is választhatják a leendő lakók. A társasház 2 ütemben épül.

A lakókat a kizárólag általuk használható wellness részleggel, szaunákkal kiegészülő edzőterem várja. Emellett baba játszószoba, játszótér, a gyerekeknek tervezett külső mászófal, a tetőn pedig napozó és grillterasz, valamint közösségi nappali készül. Az “AA – Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb” energetikai besorolás önmagában kiemeli az épületet a kínálatból, a tetőre telepített, a ház közösségi fogyasztásának energiaellátását fedező napelem rendszer pedig nem csak hazai szinten számít különlegesnek a hasonló méretű társasházak között. A kiváló tömegközlekedés, a sok új üzlet és irodaház, a közeli iskolák és egyetemek teszik a környéket élhetővé és otthonossá.

Wave Lakópark:

A Balaton-parti ingatlanok értékállósága kimagaslóan jó, többek között ezért épült meg a Wave by Coral luxus lakópark a nyár fővárosában, Siófokon. Az épület 5 szintje összesen 2 épületre tagolódik, a Wave I. épületében 67 db, míg a Wave II. épületben 62 db prémium lakás található. Ebben a környezetben szabadjára engedheted a fantáziád, és azt csinálhatsz, amit szeretnél hiszen, ha akarod elvonulhatsz és élvezheted a vízpart és a festői környezet nyugalmát, de ha úgy tartja kedved, engedhetsz a csábításnak és elindulhatsz a városi pezsgő éjszakába. Ezekben a lakásokban az energiatakarékosság mellett hangsúlyt fektetnek az egyedi kényelmi funkciókra, így szinte minden helyiség audiovizuális eszközökkel felszerelt. A hangulatos Balatonra néző teraszok állandó lehetőséget nyújtanak számodra, hogy mindennap kiélvezhesd a luxuséletérzést.

Dagály Ökoház:

A Dagály Ökoház, Vizafogón, a Karikás Frigyes utcában épül, így elhelyezkedése tökéletes, a 13. kerület egyik legfrekventáltabb helyén található, a Duna-parthoz is egyaránt közel. A társasházban 40 lakás épül, a kis lakásszámnak köszönhetően várhatóan a lakóközösség is összetartó, családias lesz. A 13. kerület bár belváros közeli, mégis csendesebb és tisztább, mint a belvárosi lakóövezetek. A közelben található nem egy park, ahova gyalog bármikor, pár perc alatt eljuthat és élvezheti a nyugalmat.

Nem szabad elmennünk amellett sem, hogy az egész projekt a környezettudatosságot helyezte a középpontba, ezért a fűtést, a hűtést és a melegvíz ellátást is a geotermikus rendszer biztosítja. Ez pedig azt jelenti, hogy a társasház energetikai besorolása az AA++ kategóriába tartozik, emellett pedig a lakások allergiamentesek és rendkívül értékállóak. Akár befektetésként is érdemes itt több lakásba pénzt fektetni, hiszen megtérülő lehet akár rövid- vagy hosszútávon is. Innen a Váci úti irodafolyosó, a Margit-sziget, és számtalan sportolási lehetőség is könnyen elérhető, a Duna-part és a Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda pedig mindössze 500 méter a Dagálysétány utcán végig sétálva.

Zöldmező Lakópark:

A Zöldmező Lakópark Budapest XVI. kerületében, a főváros egyik kedvelt, zöldövezeti, kertvárosias városrészében épült. Az 5 szintes társasház két épületből áll, melyekben összesen 128 lakás került kialakításra. A manapság kialakult helyzetben az ingatlanok terén is nagyon fontos az energiatakarékos átgondoltság, így ezeknek a lakásoknak a tervezése alkalmával is az alacsony energiafogyasztás és a takarékos üzemeltetés megvalósítására törekedtek, mindemellett a lakások hűtő-fűtő klímával és elektromos redőnyökkel lettek felszerelve. Az infrastruktúra ezen a környéken igen kedvező, ugyanis többek között itt halad el több busz is, valamint a lakóparktól pár perc sétára található a János utcai Lidl, a Pólus Center pedig mindössze 2,5 km. Az M0-ás autópálya és az M3-as bevezető alig pár perces autóút.

Balance Garden:

A Balance Garden Budapest X. kerületében, az Üllői úttal párhuzamos csendes mellékutcában épül fel. A társasházban 7 emeleten 298 lakás kerül kialakításra, továbbá a földszinten a parkosított belső zöld területre néző kilátással és közvetlen kertkapcsolattal 23 lakás kap helyet. A ház különlegessége, hogy a harmadik emeletnél két tetőkert is készül az átkötő részek tetején, valamint az épületek tetejére is zöldtetőt terveztek, mely alacsony gondozásigényű. A lakóparkban az alacsony energiafogyasztás és a takarékos üzemeltetés megvalósítására törekedtek, ezenkívül minden lakás hideg és meleg burkolattal ellátott. A hűtő-fűtő klímák, amelyet minden lakásban megtalálunk, kedvező áron tudják a lakás hőmérsékletét egyedileg szabályozni. A Balance Garden megközelíthetőség és közlekedési infrastruktúra tekintetében is ideális, a lakók a közeli metrómegálló miatt könnyedén elérik a lüktető belvárost. A buszok- és villamosmegállók is sétatávolságra találhatók.

Cédrus Liget Lakópark:

Szeged egyik legújabb ékköveként mutatkozik be a Cédrus Liget Lakópark, ami a modern építészetet, illetve a technológia legjavát hozta el az egyetemvárosba. A beruházás 593 lakást, irodát és üzlethelyiséget foglal magába, mindezek mellett fitnesz terem, saját kert és parkolóhely várja legújabb lakóit. Nem érdemes elmenni amellett sem, hogy a teljes létesítmény hőszolgáltatásáról saját geotermikus rendszer gondoskodik. A lakásokba szerelt padlófűtés és a klímarendszer több mint 30%-os rezsicsökkenést garantál, emellett a gáz bevezetésére egyetlen ingatlanban sem fog sor kerülni. A napfény városában kiváló befektetési lehetőséget nyújt ez az új beruházás, hiszen az infrastruktúra magáért beszél, az egyetem több épületéhez is közel, a városközpontban helyezkedik el. A lakásokat kulcsrakészen vehetik át az új lakók, akiknek régi álmuk válhat valóra egy ilyen luxusingatlannal.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hibázott a TV2, csattant a bírság

Hibázott a TV2, csattant a bírság

A csatorna túltolta a promóciót egy decemberi adásban.

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Komoly hivatali látogatáson járt a köztársasági elnök.

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Magyarország újabb forrásokat kíván bevonni az energiaellátásba, márpedig ez leginkább délkeleti irányból lehetséges.

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

A prémium lakások piaca is túllendülni látszik a mélyponton.

© 2024 (v2.202102)