A családi házadhoz most még egy egész strucctelep is járhat!

A magyarországi tanyavilág mindig is hatalmas történelmi múlttal rendelkezett, és napjainkban ismét megfigyelhető a tendencia, hogy többen kiköltöznek vidékre. Népszerűvé válik, hogy a nyüzsgő, zajos, belvárosi élet helyett a vidék mellett döntsenek, aminek csendes és gyönyörű környezete szintén lehetőségekben gazdag lehet. Mi most bemutatunk pár vidéki, családi birtokot, amikre érdemes vetni egy pillantást. 

Heves megyei telek struccokkal

Heves megyében, Hevesvezekény szélén most egy igazán ritka lehetőséggel lehet élni! Eladóvá vált egy 1,8 hektáros farm, amelyből 1,7 hektár szántó, így a terület takarmány szempontjából teljesen önellátó. A lakóház ugyan erősen felújítandó állapotban található jelenleg, de a területen 9 különálló karám áll rendelkezésre, illetve széna- és takarmány tároló. Ehhez hozzátartozik az állatállomány is a struccokkal, illetve a keltető gépek, és az üzleti kapcsolatokat is tovább adja a mostani tulajdonos, így egy jól működő és jövedelmező vállalkozást vehetnek át! Az ingatlan igény szerint az állatállomány nélkül is eladó, ez esetben 22 millió az irányár. 

Röszkén autentikus tanyasi élet

Röszkén, az M5-ös autópálya vonzáskörzetében egy hatalmas, 3963 m2 alapterületű telken, zöld, akácos környezetben, vendéglátásra tökéletesen alkalmas ingatlan került eladó állapotba. Az épületen belül nagy, galériás közösségi tér található, és szabad kéményes búbos kemencéjével, autentikus tanyasi életérzést áraszt magából az ingatlan. Akár saját célra, akár befektetésként vagy gazdálkodásra vásárolná meg az ingatlant, egészen biztos, hogy jól jár. 

A telken 549,52 m2 beépített terület van, amelyből 483 m2 a földszint + tetőtér maga a lakóépület, és ehhez kapcsolódik egy 66,41 m2-es alápincézett melléképület. A lakóépületben nagyméretű galériás nappali és fogadórész vár, ahova vendégeket is lehet hívni. 12 szoba került kialakításra, amelyből 7-hez külön zuhanyzóval, wc-vel ellátott fürdőszoba is tartozik. 

A telek, parkosított, gyümölcsfás, legelős. Az ingatlan egyedi kivitelezése, hangulata és elhelyezkedése révén több célra is felhasználható az ingatlan. Az ingatlanhoz vásárolható egy a telekhez kapcsolódó szántó ( 2 ha) és legelő (7 ha), csőkúttal és szélkerekes víztározóval.

Délegyházi álomház hatalmas birtokkal

Budapest vonzáskörzetében is rá lehet találni csodás birtokokra! Ilyen ez a Délegyházán megtalálható családi birtok, ami mindössze 40 percre helyezkedik el Budapesttől. A csendes, nyugodt környezet és a fantasztikus kilátás csak egy pozitívum a sok közül, mert itt egy igazán igényes álomház várja az új birtokosokat.  

Az ingatlan a 60 000 m2-es Csóka tanyán fekszik. A bekerített udvar 1.600 m2, ami sík, rendezett, egyedülálló növényzettel, fenyőkkel tarkított, ezen kívül 7.000 m2 akácos erdő, 4.300 m2-es bekerített fiatal gyümölcsös tartozik hozzá 110 darab gyümölcsfával, a fennmaradó földrész pedig folyamatosan művelés alatt van.

A lakóépület 165 m2-en és 2 szintes. Az utóbbi hónapokban cserére került minden hidegburkolat, új, csodás tölgyfalépcsőt és új színt is kapott a ház. Minden helyiségben átgondolt, tágas, igényes belsőépítészeti kialakítások jelennek meg. Ezen adottságok, terek remek lehetőséget nyújtanak a család minden tagja számára.

Marcali gyönyörű major

A Marcali kistérségben egy 4,5 hektáros major is eladóvá vált, melyen jelenleg pulykatelep üzemel. A gyönyörűen kialakított és rendezett tanyán egy család számára tökéletesen alkalmas 130 m2-es ház épült fel nappalival és 3 hálószobával. A fürdőszoba, a konyha és az étkező korszerűen kialakított. A kertben egy kisebb tó és pergola is helyet kapott. A tó mellett egy víztornyot is építettek, amely az éves vízdíjat lecsökkentette a minimális összegre. A telepet távirányítós kapu, riasztó és kutyák teszik biztonságossá.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)