Pofás kis stúdió lakások Budapest belvárosából

Ha fiatal vagy, és épp első lakást keresel, egyedül, netalántán összeköltöznétek a pároddal, akkor minden bizonnyal a legjobb választás egy kisebb stúdió lakás. Itt nem kell a rezsiszámlák miatt aggódnod, nem kell több napos nagytakarításokat tartanod, (hiszen a méretek miatt hamar végzel majd)  és még könnyen hangulatossá is lehet varázsolni egy vagány kis stúdió lakást.

A II. kerületben a Városmajor és a Millenáris szomszédságában kínálják eladásra ez a teljeskörűen felújított stúdió lakás, aminek nem csak a berendezése, de a hangulata is igen egyedülálló. A lakás egy jó állapotú, kevés lakásos társasházban található és barátságos lakóközösséggel rendelkezik. A kis kuckónak rendkívül remek paraméterei vannak, hiszen nyugati fekvéséből adódóan nagyon világos, kiváló elosztása miatt pedig igazán élhető terekkel rendelkezik. Ezen felül a lakás közvetlen kertkapcsolattal is rendelkezik, valamint padlófűtéses. A rezsiárak a lakás mérete miatt igen költséghatékonyak. A lakáshoz külön tárolóegység is tartozik, mellyel megkönnyítheted a mindennapjaidat. Központi lokációjának köszönhetően könnyen elérhető bármely tömegközlekedési lehetőség. Tökéletes választás befektetésnek, kezdőlakásnak, illetve új otthonnak egyaránt.

A következő lakás a VI. kerületben található, a Teréz körút szomszédságában. Itt két lakás is eladóvá vált hasonló paraméterekkel. Mindkét lakás galériás, amit sokan kedvelnek, hisz ezáltal a hálófülke teljesen el van szeparálva a konyhától és a nappalitól. A lakások alapterülete 30nm, a galéria pedig 14nm. Az alsó szinten a nappali + konyha, a felső szinten a hálószoba került kialakításra. A kis kuckó egy rendezett társasház földszintjén kapott helyet és udvarra néző ablakkal rendelkezik. A lakás teljesen felújított, bútorozott és jól felszerelt. A téli hónapokat a padlófűtés és a hűtő-fűtő klíma könnyíti meg.

A Práter utcában, a VIII. kerületben vált eladóvá ez a lakberendező által megálmodott igazán dizájnos kis stúdiólakás, ami Téged is egyből levesz a lábadról. A kis ékszerdoboz 34nm alapterületen helyezkedik el, ahol egy amerikai konyhás nappali, egy gyönyörű fürdő és egy hálószoba is helyet kapott. Az utcára néző lakás teljeskörűen felújított és gyönyörű bútorok kaptak benne helyet, méretének köszönhetően, pedig kis költséggel fenntartható. A lakás lokációja kiváló, néhány perc sétával elérhető a Corvin negyed, valamint a metróállomás is.

Egy belvárosi, rendezett társasház második emeletén kapott helyet a következő 30 nm-es, fiatalos lakás, ami 2021-ben műszakilag, és esztétikailag is fel lett újítva. Elosztása miatt kiváló választás egy fiatal pár, vagy egy diák számára, ugyanis egy tágas amerikai konyhás nappali, egy leválasztott hálószoba, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra. A lakás délnyugati tájolású, ablakai belső udvarra néznek, ezáltal helységei világosak. Az ingatlan méretéből adódóan kis fogyasztású, valamint a fűtést energiatakarékos elektromos radiátor, a meleg vizet bojler biztosítja, ezért nem kell drámai rezsiszámlákat sem fizetned. A lakásban kialakításra került egy modern, gépesített konyha, tehát már ezzel sem kell külön foglalkoznod. Elhelyezkedése kiváló, a belváros szívében a Vámház körútnál helyezkedik el, tehát a jó közlekedés és a lehetőségek száma magától értetődő.

Budapesten, a II. kerület legszebb részén, Kurucles városrészben eladó egy 12 lakásos társasház második emeletén található, 35 nm-es kis kuckó. A lakás teljeskörűen felújított és berendezett, amerikai konyhás nappali, külön nyíló hálószoba, egy remek fürdő,  valamint francia erkély is kialakításra került benne. A hatalmas, jól szigetelő műanyag ablakoknak és a dél-nyugati fekvésnek köszönhetően a lakás egész nap világos. A fűtést és a melegvizet kondenzációs kazán biztosítja, radiátoros hőleadással. A hűtő-fűtő klíma szolgáltatja a kellemes hőérzetet. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azoknak, akiknek fontos a jó levegő, és a zöld övezet, de elengedhetetlennek tartják a könnyen elérhető tömegközlekedést és a jó infrastruktúrát is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)