Félelmetesen jó ajánlatokkal jönnek a legújabb budapesti lakóparkok

Manapság igen népszerű, hogy valaki újépítésű lakóparkba költözzön, hiszen a beruházók mindig a legjobb ajánlatokat tartogatják a leendő lakók számára. Mai cikkünkben is ilyen lakóparkokat és társasházakat hoztunk, így Te is megtalálhatod köztük a legjobbat!

Elite park

Az Elite Park Budapest XI. kerületében, Újbuda megújuló városrészében épülő, összesen 464 lakásos társasházfejlesztés. A leendő tulajdonosok a 30 m2-es stúdiólakásoktól kezdve a 120 m2-es, több hálószobás ingatlanig választhatnak új otthont. Az Elite Park lakásai erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek majd, emellett a telek nagyobb részében zöld felületek is kerülnek kialakításra, ahol közösségi kikapcsolódásra, sportolásra alkalmas felszereléseket telepítenek, a kisebbek számára pedig játszótérrel színesítik azt. A parkolást a földszinti felszíni parkoló, valamint a társasház alatt kialakított egyszintes mélygarázs biztosítja, ahol több e-töltő kialakítására alkalmas parkoló is megépítésre kerül.

A társasház ingatlanjaiban a fűtést és a melegvizet a távhő szolgáltatja lakásonként saját mérőórával ellátva, valamint az összes lakás klímaberendezéssel, lesz felszerelve. Az Elite Park megközelíthetőség és közlekedési infrastruktúra tekintetében is ideális helyen van. A tömegközlekedést előnyben részesítők az 1-es villamost, illetve számos buszjáratot választhatnak mind a Belváros, mind a kerület egyéb részeinek megközelítésére. A közelben számos szolgáltatás érhető el, valamint az Etele Pláza is 5 percre található.

 

Metrodom Green

A Metrodom Green Ferencváros, egyik legkülönlegesebb és legkarakteresebb lakóparkja lesz. A IX. kerületben a Vaskapu és a Vágóhíd utca sarkán épülő lakópark prémium kategóriás épületegyüttese és lakásai nem csak minőségükben, de megjelenésükben is különlegesek lesznek.  A lakóparkban összesen 510 lakás kap majd helyet, ahol a kisebb 32nm-es lakásoktól, a tágasabb 129nm-es méretű ingatlanokat is választhatják a leendő lakók. A társasház 2 ütemben épül.

A lakókat a kizárólag általuk használható wellness részleggel, szaunákkal kiegészülő edzőterem várja. Emellett baba játszószoba, játszótér, a gyerekeknek tervezett külső mászófal, a tetőn pedig napozó és grillterasz, valamint közösségi nappali készül. Az “AA – Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb” energetikai besorolás önmagában kiemeli az épületet a kínálatból, a tetőre telepített, a ház közösségi fogyasztásának energiaellátását fedező napelem rendszer pedig nem csak hazai szinten számít különlegesnek a hasonló méretű társasházak között. A kiváló tömegközlekedés, a sok új üzlet és irodaház, a közeli iskolák és egyetemek teszik a környéket élhetővé és otthonossá.

Kék Duna Rezidencia

A főváros egyik különösen érdekes fejlesztése a Kék Duna Rezidencia a XI. és a XXII. kerület határán, közvetlenül a budai folyóparton épül.  A négy toronyból álló, összesen 276 lakást magába foglaló beruházás tökéletes választás a modern, mégis nyugalmas környezet szerelmeseinek. Az épülő lakópark energetikai szempontból is a legmodernebb feltételeknek felel meg: AA++ besorolású lakásaival az ide költözők rendkívül alacsony rezsiköltséggel számolhatnak majd. A lakások műszaki kialakítása is ehhez alkalmazkodik, a hőszivattyús hűtés-fűtés, a modern nyílászárók hatékonyan tartják optimális szinten a hőmérsékletet télen nyáron, – így biztosítva közvetlen dunai panorámát szinte minden lakásból.

Az épületekben a lakások mérete 46 és 133 négyzetméter között változik, és minden ingatlan rendelkezik terasszal. A fejlesztés során nem csupán lakások épülnek, hanem a lakóközösséget kiszolgáló közösségi szolgáltatásokat is biztosítják. A Kék Duna Rezidenciában lesz közösségi tér, családi napközi, edzőterem, és 24 órás portaszolgálat, emellett pedig a lakásokhoz teremgarázs, és tárolók is tartoznak majd.

Kék Duna Rezidencia lakópark

Tópark – Be My City

A Törökbálinti tó partján elterülő, 20 hektáros zöldterületen kialakított Tópark – Be My Cityben egyszerre kapott helyett minden, amire az ott lakóknak szüksége lehet. Egy önálló kisváros jött itt létre, ahol nem csupán otthonokat találunk, de irodákat, szolgáltatásokat, és a kikapcsolódás tereit is. A beruházás elhelyezkedése nagyon szerencsés: közel van két autópálya és az M0 körgyűrű, és kiépült a tömegközlekedési kapcsolat Budapest belvárosával is.

Különösen barátságossá teszi a lakóparkot, hogy a sétányok mentén elhelyezkedő házak nem teljesen egyformák, és az utak sem szabályos derékszögeket zárnak be. Az épületegyüttesekben odafigyeltek arra is, hogy az üzemeltetés ne rójon nagy terheket a lakókra. A fűtésről kis fogyasztású házközponti technológia gondoskodik egyedi méréssel, a hatékonyságot növeli az extra hőszigetelés és a háromrétegű üvegezés is. A fenntarthatóságot szolgálja az is, hogy a locsolás talaj- és esővízzel történik.

Wave Lakópark

Cikkünk végére egy olyan lakóparkkal szerettünk volna kedveskedni, mely elhelyezkedését tekintve egészen különleges, hiszen közvetlen a Balaton-parton helyezkedik el, Siófok városában. A Balaton-parti ingatlanok értékállósága kimagaslóan jó, többek között ezért épült meg a Wave by Coral luxus lakópark a nyár fővárosában, Siófokon. Az épület 5 szintje összesen 2 épületre tagolódik, a Wave I. épületében 67 db, míg a Wave II. épületben 62 db prémium lakás található.

Ebben a környezetben szabadjára engedheted a fantáziád, és azt csinálhatsz, amit szeretnél hiszen, ha akarod elvonulhatsz és élvezheted a vízpart és a festői környezet nyugalmát, de ha úgy tartja kedved, engedhetsz a csábításnak és elindulhatsz a városi pezsgő éjszakába. Ezekben a lakásokban az energiatakarékosság mellett nagy hangsúlyt fektettek az egyedi kényelmi funkciókra, így szinte minden helyiség audiovizuális eszközökkel felszerelt. A hangulatos Balatonra néző teraszok állandó lehetőséget nyújtanak számodra, hogy mindennap kiélvezhesd a luxuséletérzést.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)