Kaputelefonos képek, pár lélekölő sor, egekbe szállt árak avagy az eladhatatlanság művészete

Az emberek szeretnek olyan illúziókban élni, hogy a sült galamb csak úgy a szájukba repül bármiféle erőfeszítés nélkül. Azonban az esetek nagy többségében jön a szomorú realizáció, hogy a 0 energiabefektetés bizony 0 eredményhez fog vezetni. Ez nincs másképp az ingatlan eladás során sem. Aki csak néhány kaputelefonos képet tölt fel, pár lélekölő sorral és még jó magasra is teszi az eladási árat, az nem meglepő módon nem fog továbbadni az eladó ingatlanán, azonban sokaknak ez nem egyértelmű. Éppen ezért összegyűjtöttük a legnagyobb hibákat, amik bár nyilvánvalónak tűnhetnek, mégis rendszeresen elkövetik.

Borzalmasan pixeles, alig értelmezhető képek

Az első és legnagyobb banális hiba, amit sokan nem vesznek eléggé komolyan, hogy azt hiszik, ha a nagymama telefonjával fotózzák be az ingatlant, akkor az pont olyan nagy sikereket fog elérni mint a nagymama házi lekvárja, de sajnos ez nem jellemző. A potenciális érdeklődők nagy százalékban már az első látott kép alapján eldöntik, hogy érdekli-e őket az adott ingatlan vagy továbbgörgetnek, ezért ajánlott a jó képek elkészítésére időt fordítani vagy akár profi segítségét is kérni. Az az idő és pénz, amit erre szán, egészen biztos, hogy megtérül! 

Elfelejtik az alaprajzot

Újabb jellemző hiba szokott lenni, hogy elfelejtik csatolni az alaprajzot vagy egyszerűen csak nem tartják elég fontosnak, ugyanakkor különösen nagy jelentőséggel tud bírni, hiszen ezáltal egyértelműbbé válik a vevők számára, hogy milyen adottságú ingatlannal találták szembe magukat. Napjainkban ráadásul rendkívül egyszerűen lehet akár szerkeszteni is egy alaprajzot, több ingyenesen elérhető program is rendelkezésre áll az interneten. 

Átláthatatlan, hanyag ingatlan leírás

Értelemszerűen nem egy önéletrajzi regény mennyiséget kell a leírásba belesűríteni, de azért bátran ki lehet térni a környék adottságaira, az infrastruktúrára, legyen szó az épületről és az általános jellemzőkről illetve semmiféleképpen se maradjanak említés nélkül a fenntartási költségek sem. Amíg a képek pozitív első benyomást kelthetnek, addig egy jól megfogalmazott ingatlan leírás meghatározó lehet abban, hogy az érdeklődő fel is keresi a tulajdonost személyes megtekintésre. 

Az egekbe árazzák az ingatlanjukat

Tulajdonképpen nem meglepő, hogy az emberek többsége magasabb árat gondol reálisnak az ingatlanjára, hiszen talán a hosszú évek emlékei és az ott töltött idő függvényében kicsit szubjektíven állnak hozzá az értékbecsléshez. Ezzel semmi probléma, a nehézségek ott kezdődnek, hogy mások viszont csak egy ingatlant látnak nagyobb eladói árral mint amennyit jóérzéssel kifizetnének. Természetesen nem kell bagóért eladni az ingatlant, de ha nagyon bizonytalan, mi a legmegfelelőbb ár, akkor semmiképpen sem bűn egy ingatlan szakértővel konzultálni, aki tisztában van az aktuális ingatlanpiaci helyzettel és objektíven képes felmérni az ingatlanának értékét. 

Rossz helyen hirdetik az ingatlant

Az is sokszor előfordul, hogy olyan helyen hirdetnek, ahol minimális létszámú emberhez ér el az eladó ingatlan híre vagy éppen nem a megfelelő célközönséghez. Ez a probléma azonban rendkívül egyszerűen és gyorsan megoldható a megfelelő hirdetési portál választásával. Az Ingatlantájoló 18 éves múltra visszatekintő tapasztalatával az egyik legmegbízhatóbb hirdetőfelület, ami a kifejezetten kedvező árú ajánlataival most egészen biztos, hogy le fogja venni a lábáról!

Gyorsaság és egyszerű kezelőfelület!

A pozitívumok sorát mindenképpen azzal érdemes kezdeni, hogy csupán néhány percébe kerül Önnek, hogy feltöltse a hirdetését, és abban a pillanatban, hogy feltöltötte, azonnal 2 hirdető portálon is megtalálják már az érdeklődők teljesen ingyenesen. Az ingatlantajolo.hu és az otthonterkep.hu látogatói is rátalálhatnak a hirdetésére. A feltöltés után alkalom nyílik arra, hogy egy hirdetési csomaggal növelje az esélyét a sikeres és gyors ingatlaneladásra.

Nagyszerű ár-érték arány!

Az Ingatlantájolón kiemelkedő lehetőség, hogy akár próbaszerűen, a 14 napos csomag mellett is dönthet, ezzel kipróbálhatja az egyedülálló szolgáltatásokat, ugyanakkor a 30, 60 illetve a 120 napos csomagok választásával még kedvezőbben használhatja a különleges funkciókat, amiket a csomagok tartalmaznak. Ez a fotók feltöltése mellett kiegészülhet a partneroldali megjelenéssel, Facebook hirdetéssel, címlapi kiemeléssel valamint különleges módon cikk is íródhat az eladó ingatlanáról. A kedvezmények sora pedig tovább bővül azon ingatlanokra, amik Budapest valamint Pest megyén kívül találhatóak, illetve 21 millió forintnál olcsóbbak.

Éljen az egyedülálló lehetőséggel, hogy cikket írnak az ingatlanáról! 

A 120 napos csomag választása során automatikusan jár a szolgáltatás, hogy tapasztalt és képzett, újságíró kollégáink felkeresik Önt és Önnel szoros együttműködésben megírják az eladó ingatlanáról a cikket, ami az Otthontérkép Magazin felületén lesz látható. A közzétett cikkek sok esetben 15-20 ezres kattintást is elérnek, így növelni tudja azon érdeklődők számát, akik a potenciális vevői lehetnek. Ezt kiegészítve a partneroldalainkon is meghirdetjük a megíródott cikkeket.

Számos további kiemelési lehetőség!

Változatos kiemelési lehetőségekkel élhet az, aki az Ingatlantájolón regisztrál, a legjobb pedig, hogy nem is feltétlenül kell elköteleznie magát egyből egy hirdetői csomag mellett, hiszen egy-egy lehetőséget önmagában vagy akár hirdetői csomagját kiegészítve is igénybe veheti. Ilyen a Facebook hirdetés vagy a partneroldali kiemelések is, amiket csekély összegért kipróbálhat.

Kép és felirat: 20 db képet tud feltölteni bármelyik hirdetési csomag választásával, amelyhez feliratot is választhat ezzel még kiemelkedőbbé válva a találati listákban.

Egyéb kiemelési opciók: Ahogy ez fent is olvasható, ha több partneroldalon is szívesen találkozna a hirdetésével, mint pl.: privatbankar.hu, mfor.hu, infostart.hu, femina.hu, totalcar.hu, napi.hu vagy eseteleg a Facebookon, akkor erre is van lehetőség. Értelemszerűen ezek a szolgáltatások a 120 napos csomag választásával automatikusan járnak. 

A találati listák élét tűzte ki célul? Akkor az Ingatlantájoló egyedi és lenyűgöző ár-érték arányú licit szolgáltatását kell használnia! Itt az ingatlanközvetítő irodákat is könnyűszerrel leelőzheti!

A 3 szintű licitrendszerrel tartósan az első helyen tud maradni!

Az Ingatlantájolón nem számít, hogy magánszemélyként vagy cégként hirdet, minden résztvevő egyenlő esélyekkel indul arra, hogy a legjobb pozíciókat szerezze meg. És hogy ez hogyan is működik? Rendkívül egyszerűen! Amikor az érdeklődők egyes tulajdonságok alapján keresnek illetve kifejezetten egy adott területen található ingatlanokra szűrnek rá, akkor a megfelelő kreditmennyiséggel licitált ingatlanok a listaoldalak élén jelennek meg. A 3 szintű licitrendszernek köszönhetően tehát lehet szó területi, sorba rendezett vagy alapértelmezett rendezésről, a licitált kreditmennyiségnek megfelelően láthatóak a hirdetett ingatlanok.

Hirdesse euróban az ingatlanát!

A külföldi látogatók miatt is ajánlott átgondolni, hogy euróban adja meg az eladó ingatlanának az árát, kiváltképpen ha Budapest belső kerületeiben található az ingatlana, esetleg a Balaton-partnál vagy a határ mentén, hiszen ezeken a területeken rendkívül sok külföldi is érdeklődik. Emellett amiatt is ajánlott euróban megadni az árat, mert az árfolyamveszteség is elkerülhető ezzel könnyen. A rendszer ugyanis az MNB napi árfolyami adatait felhasználva váltja át forintba az ingatlanok árát és az ár szerinti listázásnál is a találatokat a pénznemektől függetlenül sorrendbe rendezi.

A külföldiek körében is ki szeretne tűnni az ingatlan hirdetésével? Akkor az euróban hirdetés tökéletes választás lehet! Az Ingatlantájoló számos szolgáltatása mellett ez is azt segíti elő, hogy minél gyorsabban továbbadjon az ingatlanán!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)