Szerethető lakás csendes környéken, mégis kiváló közlekedéssel ? – Most a Tiéd is lehet!

Alsórákoson, a Felsőőr utcában, egy négy lakásos társasházban kerül eladásra egy remek elrendezésű ingatlan. A 78 nm alapterületű lakás tágas terekkel, kiváló közlekedéssel, jó környezettel, és csendes lakóközösséggel rendelkezik.

Ez a csendes, kertvárosi ingatlan egyedülálló lehetőségekkel rendelkező otthont ad, ami akár fiatal párok, akár kis- és nagy gyermekesek számára is kiváló választás lehet. A lakás rendkívül jó elosztással rendelkezik, élhető, és tágas terek jellemzik, emellett kedvező fekvése miatt egész nap fényárban fürdik. A társasházban mindössze négy lakás található, ezáltal rendkívül csendes környezetben élhetjük a mindennapjainkat, mindemellett a remek közlekedés miatt a belváros kevesebb, mint fél óra alatt elérhető.

A társasház a 70-es évek közepén épült, melynek első emeleti lakása a szóban forgó ingatlan, DNY-ÉK tájolású, tágas és világos. Mindemellett nagy, belső, zöld udvarral rendelkezik, és a kis lakásszám miatt az udvari lehetőségek igen szélesek, így a kerti kikapcsolódás mellett akár konyhakerti növények termesztésére is van lehetőség, ami ezen a környéken, egy társasházi lakás esetében igen ritka adomány.

Mint ahogy már fentebb is említettük, az ingatlan elrendezése rendkívül kedvező, hiszen a két hálószoba mellett található még egy hatalmas nappali, egy széles előszoba, egy kádas fürdőszoba, egy külön nyíló mosdó, egy kamrával kiegészült tágas és világos konyha, valamint ezen felül még egy 8 nm-es, kiválóan berendezhető erkély is emeli a lakás értékét. A lakás különlegessége, hogy helyet kapott benne egy szauna is, ahol bármikor kiengedheted a gőzt egy fárasztó nap után. A társasház földszintjén található a lakáshoz tartozó két db, udvarra néző, ablakos helyiség, mely együttes mérete 15 nm. Fontos megemlíteni, hogy az egyik tárolóban vizes blokk is található, így ez számtalan lehetőséget rejt a vállalkozó szelleműek számára. Alkotóműhely, konditerem, iroda, de akár a barkácsolást kedvelőknek is kiváló lehetőséget nyújthat, vagy akár a fiatalok számára szolgáló közösségi helyiség is kialakítható itt. Így mind összesen 97 nm valósan használható területtel rendelkezik az ingatlan.

Továbbá opcionálisan megvásárolható külön egy 23nm-es garázs is. Zugló a főváros egyik legkedveltebb kerülete, és a megújult Városliget is ezen kerület része, ahol számtalan program kínálja magát mind kültéri, mind beltéri lehetőségekkel. A belvároshoz viszonylag közel található, így különösen ajánljuk azok számára, akik sűrűn megfordulnak a belvárosban, és egyben igénylik, hogy a csendesebb, nyugodt, zöld közeg is az életük része legyen. A Felsőőr utca kiváló lokáció, emellett hihetetlenül csendes, nincs átmenő forgalma.

A környéken számtalan szolgáltatás megtalálható, ami teljesen kiszolgálja az ott lakókat. Közelben több iskola, köztük a Zuglói Hajós Alfréd Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Városligeti  Magyar-Angol Kéttannyelvű Általános Iskola, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium, Szent István Gimnázium, valamint Szent István Király Zeneiskola is megtalálhatóak.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagyon fáj az infláció: sokkal kevesebbet vásároltunk áprilisban

Nagyon fáj az infláció: sokkal kevesebbet vásároltunk áprilisban

2023. áprilisban a kiskereskedelem forgalmának volumene - jelentős bázishatás mellett - a nyers adat szerint 13,6, naptárhatástól megtisztítva 12,6 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakihoz képest.

A 370-es szint alatt tartja magát a forint az euróval szemben

A 370-es szint alatt tartja magát a forint az euróval szemben

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben kedd reggelre a hétfő esti szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Friss számok: ennyien jöttek hétfőn Ukrajnából

Friss számok: ennyien jöttek hétfőn Ukrajnából

Az ukrán-magyar határszakaszon 5036-an léptek be Magyarországra hétfőn, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 5242-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek.

Ömlik a víz egy óriástározóból, településeket kell evakuálni Dél-Ukrajnában

Ömlik a víz egy óriástározóból, településeket kell evakuálni Dél-Ukrajnában

A gát az Oroszország által megszállt dél-ukrajnai területen, Herszon régióban van a front közelében, Nova Kahovkánál.

© 2023 (v2.202102)