Mutatjuk milyen eladó nyaralókat kínál nekünk a Balaton 2023 nyarán

Ha azt halljuk, hogy valakinek saját nyaralója van a Balatonnál, valljuk be hamar elkap minket az irigység. Mit szólnál hozzá, ha nem kellene többet irigykedned, helyette inkább Neked is lehetne egy saját nyaralód a vízparton. Mai válogatásunkban balatoni üdülőket mutatunk be, hogy tudj miből válogatni.

Balatonlellén 1008 m2-en egy három lakásos társasház került kialakításra egy klasszikus villaépületben.  A lakástól 150 méteren belül forgalommentesen két szabad strand is elérhető. A 71 nm-es lakáshoz egy 38 nm-es Balatonra néző terasz kapcsolódik. A helyiségek elosztása remek, hiszen helyet kapott egy amerikai konyhás nappali, két hálószoba, fürdőszoba, előszoba és terasz is. A lakáshoz egy 118 nm-es saját kert is tartozik mely igény szerint elszeparálható. A ház 50 cm-es falazatának és a 3 rétegű hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően alacsony fűtési költséggel rendelkezik. Az ingatlanban klímás hűtés-fűtés került beszerelésre. A pincében saját tárolási lehetőség, a kapu motorosan működtethető.

Eladásra kínálnak egy nyaralót Siófokon, az ezüstparton. Az ingatlan zárt udvarban található egy öt szintes épület negyedik emeletén. 38 nm-es lakótérrel rendelkezik, melyben egy különálló hálószoba, egy amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba található. A nyaralóhoz tartozik egy 7 nm-es részben Balatonra néző erkély. 2021-ben teljes körű felújításon esett át. Két db hűtő-fűtő split klíma került felszerelésre, az erkélyajtók szúnyoghálóval, a műanyag nyílászárók redőnnyel vannak ellátva. Parkolási lehetőség zárt udvarban, vagy az ingatlan előtt biztosított. A parkosított udvarban kerti sütögető, illetve kosárpálya is található, és egy kapun keresztül máris lehet élvezni a Balatont.

Kőröshegyen  szintén eladó sorba került egy rendezett kis nyaraló. Egy hatalmas, 1712 nm-es telken kapott helyet a 25 nm-es épület, melyhez 20 nm-es lakótérként is használható pince és 20 nm-es fedett terasz is tartozik. Az ingatlan 2022-ben teljeskőrű felújításon esett át, amikor is új műanyag nyílászárók lettek beszerelve, 8 cm külső hőszigetelést és új tetőt is kapott, emellett belül is teljesen fel lett újítva. A beépített, gépesített konyhabútor és a gardróbszekrény az ár részét képezik. A Balaton parton a szabad strand 3,5 km, a szántódi bevásárló központ 2,7 km. Budapestről is mindössze egy órán belül elérhető a település.

Balatonakarattya üdülő övezetében, 10 perc sétára a strandtól eladó, egy 2000-ben igényesen megépült és folyamatosan karbantartott nyaraló. A 115 nm nettó összterületű, kétszintes épület földszintjén lett kialakítva étkező, konyha, kamra, nappali, fürdő, kis szoba és egy 24 nm-es nyitott terasz. A faerkélyes tetőtérben két szoba és egy fürdő lett megépítve. A fűtésről egy fatüzeléses német kályha gondoskodik, kiegészítve elektromos panelekkel. A házhoz kapcsolódik egy pezsgőfürdős helyiség, alatta kis pincével. A kis tóval, faházzal, grillezővel rendelkező 560 nm-es, ősfás kert, megfelelő árnyékot biztosít a nyári forróságban. A duplakomfortos ingatlan szeparáltan is használható, mivel belülről és kívülről is megközelíthető a tetőtér, így akár a turisztikai hasznosítása is megoldható két társaság részére is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)