Tökéletes intimitás és balatoni panoráma, kiemelkedően magas színvonalon!

Mire vágyunk, amikor a Balaton partján keressük új nyaralónkat vagy otthonunkat? Természetesen a Balaton közelségére és tökéletes intimitásra. Balatonszemesen most olyan balatoni panorámás villaházak épülnek, amelyeknek mindegyike egy-egy önálló lakás nagy teraszokkal és zöld fallal elszeparált, saját kerttel, mindössze 80 méterre a Balaton-parttól, most még induló áron.

Ha körbenézünk a Balaton-parti települések ingatlan kínálatában, találkozhatunk igazi retró nyaralókkal, amelyekbe rengeteg pénzt és időt kell még beleölni, vagy választhatunk új építésű társasházban egy kis apartmant, ami körülbelül olyan, mintha panelt vennénk, csak épp a Balaton partján. Ennél már jobb megoldás, ha egy villaparkban nézünk szét, ahol maximum 3-9 szomszédunk lesz egy villaházon belül. A Balatonszemesen most épülő ZöldPark100 villapark azonban még ennél is sokkal jobb megoldást kínál, hiszen egyedülálló módon, az itt felépülő villaházak mindegyike egy-egy külön exkluzív lakás lesz, amelyhez saját kert is tartozik kis kerti tóval, és hatalmas teraszok biztosítják majd a balatoni panorámát. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a legközelebbi szabadstrand mindössze 80 méterre található innen.

Természetesen nemcsak a szabadstrand, hanem minden más, éttermek, kikötő, üzletek is könnyen elérhetőek, hiszen a beruházás a település központjában valósul meg egy több, mint 6000 nm-es telken. A telek tekintélyes mérete ellenére ugyanakkor csak 13 villaház épül itt parkos környezetben, így a lakóprojekt sokkal inkább olyan érzetet kelt, mintha egy park lenne elszórtan néhány épülettel, mintsem egy soklakásos lakópark némi zöld felülettel.

Ráadásul az épületeket, eltolással úgy helyezték el a telken, hogy a balatoni panoráma mindegyik villaházból a lehető legnagyobb mértékben élvezhető legyen. Ezt az élményt fokozzák a part felé lépcsőzetesen kialakított teraszok, és a nagy üvegfelületek, melyek által a belső térből is lehet a Balaton és az északi part hegyeinek látványában gyönyörködni. Ugyanakkor a megfelelő árnyékolás és a belső terek intimitása is biztosított a szintenként körbefutó, vízszintes, kinyúló látszóbeton elemek, továbbá az egyedi függőleges, alumínium bordák által.

És ahogy már említettük, az igazi kuriózum az, hogy minden villaházban csak egy lakás kerül kialakításra. Mindez természetesen a legmagasabb minőségben, megújuló energiát használó, környezetbarát gépészettel, hőszivattyús fűtés-hűtés rendszerrel, a tetőn napelemekkel, melyekhez akkumulátor pakk is kapcsolódik.

A villaházak háromszintesek lesznek, alsó szintjükön helyezkedik el a garázs, nappali, konyha, étkező. Az első emeleten két hálószobát alakítanak ki, mindkettőhöz fürdőszoba és gardrób is kapcsolódik, és már az első emeleti teraszról gyönyörködni lehet majd a csodálatos balatoni panorámában. A harmadik szinten pedig a fő hálószoba kap helyet, melyhez szintén tartozik fürdőszoba és gardrób is, és itt található a szinte körpanorámás, thermo kőris faburkolatos, grill, pihenő és napozó tetőterasz is.

Az épületek teljes egészét magas minőségű anyaghasználat jellemzi, a belsőépítészeti megoldásoknál kiemelt szerepet kapott a kint és a bent tökéletes egyensúlya. A belső tereket természetes hatású kerámialapokkal és textil jellegű tapétákkal burkolják, a magasan felszerelt konyha munkapultjába integrált mosogató és rejtett szagelszívó kerül. A világítási rendszer többkörös, álmennyezetbe süllyesztett, az általános természetes fényeken kívül meleg fényű, rejtett világítás is része a rendszernek.

Az alsó szinthez kapcsolódik a saját kert, ahol már a beköltözéskor gyepszőnyeg, lombos fák és cserjék, illetve egy kis tó is várja a tulajdonosokat, a továbbiakban pedig akár medence, vizes élőhely, grill terasz vagy a legkisebbeknek játszótér is kialakítható itt igény szerint. A kertek tökéletes intimitását a házakat elválasztó borostyánfal biztosítja, az öntözésről pedig fúrt kútról üzemelő, kiépített öntözőrendszer gondoskodik. A teraszokon elhelyezett balkonládákat is előre teleültetik növényekkel, hogy ezekbe a csodálatos, kész otthonokba már csak költözni kelljen.

Az új villapark az őt körülvevő környezetbe is gyönyörűen illeszkedik, más új építésű projektekkel ellentétben itt igyekeztek olyan modern lakóparkot kialakítani, amely nem üt el annyira a környező épületektől, így például a homlokzaton is inkább vakolatot alkalmaztak burkolatok helyett.

Ha tehát Ön egy igazán prémium kategóriás nyaralót, állandó- vagy második otthont keres a Balaton partján, akkor ajánljuk figyelmébe a Balatonszemesen idén átadásra kerülő ZöldPark100 villaparkot, ahol balatoni panorámás, saját kerttel és nagy teraszokkal rendelkező villája lehet, mindössze 80 méterre a vízparttól, méghozzá rendkívül jó ár-érték arányban. Érdemes azonban sietnie, ugyanis a rendkívül kedvező induló ár már csak néhány hétig lesz érvényes.

A cikk megjelenését a ZöldPark100 villapark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

© 2024 (v2.202102)